Любители на кучета - 150

• 21 616
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Айдее пресен,пресен данък 🙂 Видяхме си го, поиграхме си ♥️ Другата седмица пак

# 61
  • Варна
Не съм уточнила - трябва ми нещо, което да е работещ репелент. Има ли въобще такова чудо?

Във 50 мл преварена вода слагам една лъжица оцет (хубав) ,една лъжица кокосово масло, 4 капки лавандулово масло, 4 капки лимонена трева, 4 капки мента и 4 капки евкалипт. Слагаш всичко във пулвелизатор, бъркаш и пръскаш, трае около два часа.

# 62
Еха, темата се напълни с красиви муцунки.
Нашата лудетина е на корицата, благодарим от ❤️ !
Нямам читава снимка на Гери за данъка, щото днес двамата са заети и цял ден ми гледат  и хвърлят боб.

# 63
  • Пловдив
Не съм уточнила - трябва ми нещо, което да е работещ репелент. Има ли въобще такова чудо?

Във 50 мл преварена вода слагам една лъжица оцет (хубав) ,една лъжица кокосово масло, 4 капки лавандулово масло, 4 капки лимонена трева, 4 капки мента и 4 капки евкалипт. Слагаш всичко във пулвелизатор, бъркаш и пръскаш, трае около два часа.
Точно така - всякави репелентни мазила,пръскала действат за около /малко над 2 часа.
Може и малко масло от евкалипт за хубав аромат към горната формула,то също има репелентно действие.

# 64
  • под тепетата
В моя вариант има и чаено дърво.

# 65
Момичета, Кардю е зле. В близките  дни ще заспи завинаги.

# 66
  • sf
Ех, живот! Кураж!

# 67
  • Варна
Не мога да си представя и не искам. Не знам дали ще мога да го понеса, Кардю 😢

whitefang, писала съм и масло от евкалипт.
Мента, Л.трева,Лавандула, Евкалипт. И четирите са масла.

Билянка, аз не смея с чаеното дърво, на много места чета, че е опасно за кучета.

# 68
Милият Кардю.....милото му семейство...

# 69
cardhu това е най-обичаното куче на света и любимец на целия форум. Всички го мислим и всички тъгуваме с вас. На доста години е и само от сърце желая безболезнено за него да е.. за вас ще е много тежко. Прегръдки на старчето и кураж на семейството му

# 70
  • Враца
Бил е щастлив, обгрижван и обичан, тооооолкова много години.
Той е едно щастливо куче!
 Моля се, да не се мъчи и му изпращам прегръдки! Heart

# 71
  • Варна
Тъжно е да го прочета, но се надявам да се размине и този път Кардю! Той е любимият дядо на "къщата ни" тук. Дано не го боли много! Толкова обичано куче, от толкова различни хора!!! Revolving Hearts
От все сърце ви желая сили да го приемете! Сили на цялото ви семейство, cardhu, особено на кака му!!!!
Мислено всички сме с вас, сигурна съм, защото аз самата всеки път влизам тук с мисълта за него!
Hands Pray

# 72
  • София
Много ви съчувствам. Той е едно много обичано старо момче.

# 73
  • под тепетата
И вчера, и днес кафето ми е солено. Най-трудно е да  пуснеш любимото същество да си отиде. Но съм сигурна, че любовта, усмивките, спомените с него ще помогнат да преодолеете сълзите и мъката. Казвам от опит. Прегръщам ви всички!

# 74
  • София
Само да не се мъчи момчето... Милият Кардю...Cry

Общи условия

Активация на акаунт