Избор на телефон - 3 тема

• 28 765
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
В средния клас обикновено са по-балансирани, така че поне да си струват парите. Е, повечето.
Има много евтини, но като се замисля колко работа ще ми върши и колко скоро ще почне да ме изнервя защото ще го усещам "оглупял"... решавам че не си струва и толкова да дам за него. Че и често дори корпусът е от по-смотан материал.
Ако говорим за среден клас с разумна цена, от него очаквам да ми служи по-дълго преди да стане неизползваем, съответно си струва да платя повече за него. Презумпцията е че купувам нещо по-качествено изработено което ще мога и да използвам по-дълго защото ще е с по-добри параметри.
Не държа на нещо кой знае какво специално при телефона си - нямам големи изисквания примерно за камера и прочие а просто да има такава и да не е лоша. Съответно не бих си купила висок клас телефон, защото и средният ми върши достатъчно добра работа и идва въпросът - а това нещо за 2 пъти повече пари ще ми върши ли 2 пъти повече работа? Grinning Поне за мен отговорът е не и хич не гледам по високото. Но и в много ниско не е оферта за повечето хора, ако могат да си позволят среден клас.
Вече който държи на него специфично - си го търси него и обикновено има причина за това. Макар че около мен някои май и те не знаят защо държат на нещо си, ама чули че то е хубаво. Иначе си ползват телефона също както и аз, та все тая. Няма лошо, щом ги радва и щом им се вписва в бюджета.

# 361
Сега каква е тенденцията за материали за корпуса при среден и по-висок клас?  Хич не ми допада да е от стъкло.

# 362
другото е пластмасов гръб. със закалено стъкло са обикновено по-високия клас

# 363
Здравейте! Някой има ли Samsung S25 Ultra 1T? Интересува ме дали записа на обаждания е вграден, да не се налага да свалям допълнително приложение, и човекът отсреща да не чува, че го записвам.

# 364
Не е. Европейски регулации

# 365
ако смените  CSC кода на телефона с регион Виетнам ще стане. виж в нета има инструкции със SamFw Tool. за всеки случай си направете резервно копие.

# 366
Явно има изключения, защото имам P30 Pro, записва без да уведомява.
Не е. Европейски регулации

# 367
  • в 1001-та нощ
При по-старите телефони може.

# 368
откакто влезе GDPR в ЕС е забранен записа и остана само на произведените дотогава телефони.

# 369
ккаво мислите за Goggle pixel 9, спрямо галакси 25?
камера, лесна работа, батерия?
от 15 години съм със самсунг и не знам дали мога лесно да го сменя.

# 370
Зависи на каква цена ще вземете единия и другия. Пиксел е чист андроид, докато Самсунг има визуалната  обвивка oneui (за мен е по добре като софтуер). Процесорът на Самсунг s25 е почти двойно по бърз от Пиксела. Камерите е субективно. Аз бих взел Самсунг.

# 371
ккаво мислите за Goggle pixel 9, спрямо галакси 25?
камера, лесна работа, батерия?
от 15 години съм със самсунг и не знам дали мога лесно да го сменя.
И в двата модела на мен не ми хареса батерията. Хубави процесори, екрани .... и малка батерия. За телефони с този клас процесори и екрани всичко под 5000mAh би бил компромис. Но това е от моята камбанария и моят начин за ползване на телефоните. Мен например камерата хич не ме интересува Simple Smile

# 372
Здравейте, според вас кой модел е за предпочитане спрямо цена и характеристики - Motorola Edge 60 4GB/256GB или Motorola Edge 50 Neo 8GB/256GB?
Благодаря ви Simple Smile

# 373
Аз държа на камерата.
В разни сайтове пиксела го дава преди самсунг по рейтинг. Затова се замислих, но май нама да изневерява.

# 374
aDream edge 60 е малко по-голям и затова има по-голяма батерия. другото си е еднакво, ако чуденето е само между тези два модела. Иначе има добри модели от другите марки като алтернатива, но трябва да кажете бюджет и за какви пари ще вземете моторолите

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13224&idPhone2=13779

Общи условия

Активация на акаунт