Избор на телефон - 3 тема

• 14 766
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Камерите са в алуминиев корпус. Изпъкнали са заради тънкият корпус телефона

# 436
  • Пловдив
Здравейте! Някой има ли спомен или информация колко време след пускането на Iphone 16 на пазара миналата година, е било възможно да се закупи с безлихвен кредит? В Технополис, Техномаркет, Зора. До около месец имам нужда да взема нов телефон. В момента има добра промоция за 20 безлихвени вноски и се чудя да взема ли 16-ката... Макар че за 200лв разлика, ми се ще да взема 17. Но пък ако трябва да го платя наведнъж, ще ми дойде малко в повече за момента. Ако го пуснат обаче на безлихвен, дори на 10 вноски, ми е ок. Само че това трябва да се случи до края на октомври. Така че ако някой има инфо, ще бъда благодарна да сподели.

# 437
Здравейте! Някой има ли спомен или информация колко време след пускането на Iphone 16 на пазара миналата година, е било възможно да се закупи с безлихвен кредит? В Технополис, Техномаркет, Зора. До около месец имам нужда да взема нов телефон. В момента има добра промоция за 20 безлихвени вноски и се чудя да взема ли 16-ката... Макар че за 200лв разлика, ми се ще да взема 17. Но пък ако трябва да го платя наведнъж, ще ми дойде малко в повече за момента. Ако го пуснат обаче на безлихвен, дори на 10 вноски, ми е ок. Само че това трябва да се случи до края на октомври. Така че ако някой има инфо, ще бъда благодарна да сподели.
И сега има в eMAG(сигурен магазин, предлаган от тях) 10 или 20 вноски с 0% лихва.  https://www.emag.bg/smartfon-apple-iphone-17-256gb-5g-white-mg6k … d-a/pd/DM99FV3BM/

# 438
  • Пловдив
Леле, супер! Много, много благодаря Heart
Изобщо не съм се сетила за Емаг, chatgpt също не го откри като предложение.

# 439
Само да ти напомня, че това е Предварителна поръчка

# 440
  • Пловдив
Да, знам. Но се очаква да са в наличност на 19-ти. Дори да има някакво забавяне, до края на октомври все ще пристигне Simple Smile

# 441
Здравейте отново!
Аз така и не успях да си купя телефон миналия месец. Моля за вашата препоръка. Бюджета ми е до 600 лв. От оператора ми предлагат Xiaomi Redmi note 14 pro  с гривна Mi band 9 u калъф - 560 лв, или Honor Magic 7 lite - 400 лв
В Технополис редмито е 450 лв, без подаръци май, но гривната може да отиде за детето (иска гривна и като за първа, ще му върши работа).
Или нещо друго да ми препоръчате?
Не го ползвам за нещо по-специално. Сърфиране, социални мрежи, снимки.

# 442
  • София
Аз искам да се консултирам с вас за приличен телефон за дете в 5-ти клас, като ще го ползва основно за игри.
Аз  съм се насочила към Honor magic 6 light, не искам да е скъп но да върши работа за игрите.
Ще очаквам и вашите предложения.
А също така и да ме насочите какво приложения да сваля от гугъл за проследяване на телефона на детето?
Благодаря предварително на всички, които ще пишат.

# 443
за детето Honor е идеален. С голяма 256 гб памет за съхранение на приложения игри. батерията е една от най-издръжливите. камерата е средна, но това едва ли е приоритет.
Google Family Link е приложение за родителски контроли

# 444
pirin 2019, може ли да дадете мнение и по моето питане? Гледах в gsm арена, че редмито ще има 3 ъпдейта, това какво означава, колко години ще може да се актуализира?

# 445
ами поне 4 години, което е предостатъчно. 3 основни ъпдейта, като всеки ъпдейт андроид 16 , после 17 , 18.. излизат на година.
също добър телефон в средния клас. на хонора съм тествал не ми хареса камерата толкова. ама аз го сравнявам с флагманите

# 446
Благодаря!

# 447
  • Разпиляна във въображението
На любител на Xiaomi бихте ли препоръчали модел до към 600 лв.

# 448
Xiaomi 14T не е лош, но превишава предвидения бюджет със 190 лв.

# 449
Момиченце се вози в градския автобус седнало до прозореца,когато случайно вдигна ръката си и часовника и се залепи за стъклото! Как и защо стана това? Залепи се циферблата и тя го отлепи като натисна някакво копче. Часовника е от онези електронните с тъмен екран на когото не се вижда нищо.

Общи условия

Активация на акаунт