Избор на телефон - 3 тема

• 16 177
  • 472
  •   6
Отговори
# 45
Защо не погледнеш Honor 200? Влиза ти в ценовите параметри и ще е с повече памет от Самсунга. Прави много по-добри снимки, по-лекичък е...

# 46
Huawei P20 pro имам аз все още и не мисля да го сменям. Върши ми още работа. 😁 Не знам дали има значение, че не е купувам от БГ, но вече кара май шеста или седма година, не помня точно кога излезе 2018 ли беше 🤔😂.

# 47
снимките е субективно ( в повечето ситуации самсунг има добра обработка, в някоя може honor). официално самсунг в България повечето имат слот за две сим. на кутията ще видите imei 1 и imei 2 . също без кутия в настройки -за телефона - се вижда imei . като има два imei това означава два слота.
honor 200 при официални вносители е 999

# 48
# 49
  • гр. София
Търся телефон по възможност докъм 1000лв макс Xiaomi, да поддържа e-sim и да прави хубави снимки. Засега се заглеждам по Xiaomi 14, 14Т и 14Т Pro. Препоръчва се и Redme Note 13 Pro+.
В момента съм със Самсунг А53. С много добри параметри е за снимки, но аз не съм очарована, особено за видео и снимки на закрито или тъмно - например представления, концерти. Даже съм направо разочарована....Хората около мен снимат нормално, при мен нищо не става...
П.с. По принцип като марка предпочитам Самсунг, но като съотношение цена/характеристики Xiaomi, Honor и др. ги бият. Даже намерих Самсунг S22+ за 700лв, но той май е почти като А53 и се отказах.

# 50
homor magic 7 lite.  това си е почти Huawei с услугите на google. Хонор беше бранд на huawei, но направиха отделна компания за да избегнат санкциите. Като камера субективно Самсунг А55 и може би цялостно изживяване като операционна система, докато хонор има много добра батерия.

По клоня към Самсунга , но тук пише , че има 2 слота за карта единия е за карта памет , което е единия плюс , но дали може да се сложи и втора сим карта ?
Питаш дали може хем карта памет, хем и две сим карти и всичкото едновременно или дали вторият слот може да се ползва за едната ИЛИ другата карта?

# 51
Търся телефон по възможност докъм 1000лв макс Xiaomi, да поддържа e-sim и да прави хубави снимки. Засега се заглеждам по Xiaomi 14, 14Т и 14Т Pro. Препоръчва се и Redme Note 13 Pro+.
В момента съм със Самсунг А53. С много добри параметри е за снимки, но аз не съм очарована, особено за видео и снимки на закрито или тъмно - например представления, концерти. Даже съм направо разочарована....Хората около мен снимат нормално, при мен нищо не става...
П.с. По принцип като марка предпочитам Самсунг, но като съотношение цена/характеристики Xiaomi, Honor и др. ги бият. Даже намерих Самсунг S22+ за 700лв, но той май е почти като А53 и се отказах.
1. 14T Pro
2. 14T
3. Redmi Note 14 Pro+ 5G

В зависимост колко пари ти се дават.

# 52
за  Leila : от посочените телефони както е казал колегата за фотография най-добре 14Т про, погледнете и в същия клас honor 200 pro. Редми нот серията е среден клас. в последните години наистина Самсунг почти не обновяват хардуера на камерите.
ще ви предложа и самсунг : S24 FE или ако намерите чист S24

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:01 от pirin2019

# 53
  • Melmak
Здравейте, искам да подаря телефон на мъжа ми.
Обаче аз съм с айфон от години и не се интересувам много от други марки.

Той не харесва iOS, предпочита Android.
Най-лесно ми е да му взема едно Galaxy S серия, но грам не желае да има телефон за 1000+ лева.
Коя е средната серия като клас на Samsung? A55?
Какво мислите за тях?
Гледам и Pixel, но само в Ситител намерих:
https://www.citytel.bg/google-pixel-8a-128gb-8gb-ram
Не ми се пазарува от този сайт.

# 54
вземете А55 за съпруга ви, А56 е най-новия модел но е почти същия само че 200 лева по-скъп. ако иска за работен телефон по-евтин е А35 пак  самсунг.
не си причинявайте главоболия с покупки от buybest, allgsm i t.n.

# 55
  • Melmak
Той сега е с един Самсунг А нещо си, най-евтиния.

А55 как е с батерията?
Не обичам да пазарувам от подобни сайтове, ще купя от нормално място.

# 56
пускам ви цитат от един преглед Samsung Galaxy A55 5G показа силно представяне на батерията, със значителни подобрения спрямо своя предшественик Galaxy A54.
Батерията е добра.  A35 другия вариант е с още по-добра батерия. А55 е с малко по-добра камера и процесор

# 57
  • гр. София
ЧревоУгодник, pirin2019, гледах ревюта (gsmarena), сравнявах и за фотография (а и не само - versus.com) излезе най-добър Xiaomi 14. Намирам го за около 1200лв. Ще погледна и S24.

# 58
Сега погледнах новите модели на Самсунг, възмутена съм, всичките са по 6.7 инча .. как пък не направиха някой по-малък модел.

# 59
Leila :  xiaomi 14 e с мощен процесор на снапдрагон. Конкурент на него е самсунг С24
компактни на Samsung е само чистата S серия ( без плюс и ултра)

Общи условия

Активация на акаунт