Избор на телефон - 3 тема

• 15 267
  • 458
  •   2
Отговори
# 180
Не съм имала такива реклами във вид на известия нито като сума години търкалях едно Редми, нито сега със Самсунг, за по-стари телефони не помня. На мен също ми приличат като да са разрешени на самите сайтове да пращат известия, а телефонът по подразбиране да ги показва като идващи от от неговия си браузър.

# 181
Аз съм с Xiaomi от повече от 5-6 години (3-ти модел), отделно и родителите ми са с Xiaomi, не сме имали такива проблеми. Нямам спомен да съм отваряла Mi browser-а някога.

# 182
изтрийте данните на mi браузъра или го деактивирайте

# 183
Имах по едно време redmi  нещо си, ползвах техния браузър и потвърждавам нашествието на реклами. Не е от бисквитките, просто текат отдолу някак.
Маниак съм на тема изключване на ненужни приложения, постоянно ровя и махам дразнещи неща, това така и не се оправи. При майка ми е същото, но тя е скарана с настройки и ги търпи.

# 184
инсталирате веднага и на майка ви друг браузър. слагате иконката на новия браузър на удобно за нея място и й показвате откъде да влиза. аз на 70-80 годишни слагам на телефоните нещо без реклами

# 185
На майка ми дори повечето ъпдейти не минават без моя намеса, а нито е толкова възрастна, нито живеем дори в един град... Някой път няма друг начин. Инсталирането на друг браузър става за 2 минути, ако не ви харесва този с който си идва телефонът. Те всъщност андроидите идват и с Хром, освен какъвто е там собствен на марката, доста хора предпочитат него.
За рекламите от вас тук чувам че има много и че пречат, от сума години съм само с Опера и на настолния, и на телефона, забравила съм какво е това Grinning

# 186
Реклами не ми пречат при ползване, използвам Brave основно, понякога и Хром, когато искат определени сайтове да не използвам адблокър, за да ги отворя, за да не се занимавам да слагам домейни в белия списък. Просто излизат странни рекламни известия от браузър, който изобщо не ползвам, на самия телефон, които трия.

# 187
natka инсталирайте на майка ви програма за отдалечен достъп и ще влизате в нейния телефон - същото като при компютрите

# 188
  • гр. София
Аз отскоро съм с Xiaomi 14, преди това бях със Samsung А53 и рекламите според мен са много. Ще опитам да ги деактивират - ползвам Хром засега. В началото и малко Mi браузъра.

# 189
  • Мадрид / София
natka инсталирайте на майка ви програма за отдалечен достъп и ще влизате в нейния телефон - същото като при компютрите
Може ли да работи между IOS и Андроид? Моля, дай няколко имена на програми.

# 190
Може ли да работи между IOS и Андроид? Моля, дай няколко имена на програми.

TeamViewer.

# 191
  • Мадрид / София
Трябва ли и на двата телефона да се инсталира ?

# 192
Аз отскоро съм с Xiaomi 14, преди това бях със Samsung А53 и рекламите според мен са много. Ще опитам да ги деактивират - ползвам Хром засега. В началото и малко Mi браузъра.
Къде са тези реклами?

# 193
и на двата телефона трябва да се инсталират програмите за отдалечен достъп. друго приложение AnyDesk

# 194
  • Мадрид / София
Благодаря ❤

Общи условия

Активация на акаунт