Кога ще подейства вече,започвам много да се притеснявам. Заспа и е с Т, сложих Куул пач. Знам,че АБ не действа от първите ден ама нали е три дози уж,очаквах днес да няма 😔
Относно градината...това ми е болна тема.Наложинсе дори работа да напусна и си гледам детето. Е казват хайде пусни го и ето пуснах.Да,две седмици издържа(до обяд) и сега пак на Аб.
Започнах да давам шоко мечета сутрин след тоалет, омега давам, като свършат мечета почвам марсианци.Отделно яде бих казала здравословна храна,като виждам какви боклуци хапват други около нас.
От май до вчера детето беше два пъти с червено гърло и веднъж с ларингит.Преди беше болен два пъти в месеца
[/b]quote author=emiliq.nikolova88 link=topic=1757579.msg49491171#msg49491171 date=1742719395]
Петв, детето е за АБ. Зетрум е хубав АБ и бързо действа, поне при моето дете.
Относно това непускането на ДГ. Моето дете от септември насам е пило около 5-6 пъти АБ. Около 1 АБ на месец. Винаги прави усложнения в пика на вирусите. Симптоматичното лечение в 80% от случаите не действа при него, а и той не пие сиропи с изключение на 3 - Панцеф, Изопринозин и Нурофен. Всичко се плюе и повръща.
Наскоро преоткри капките за нос, не спрейовете - от тях се запушва още повече и реве от тях и се дави от тях. Та едно главоболие по-малко при запушен нос.
Между другото една овца от нашите майки в групата пуснала детето си с висока Т и на Нурофен на градина, друга с кашлица - било на сироп... А те двете по кафетата из града.

Лично за мен децата се разболяват често защото има безотговорни родители, които си пускат децата умишлено болни. За едно дете сопола е просто сопол, а за друго се превръща в бронхит, пневмония, отит и прочие.
[/quote]