Дубай /Тема 18/

• 9 548
  • 162
  •   1
Отговори
# 150
  • София...........
Февруари или март е по-подходящ за семейна ваканция в Дубай, с цел плажуване? Били сме вече на екскурзии, обиколихме всичко, сега искам да отида за 10 дни с децата, да лежим на топло и те да се радват на плаж/басейн.
Края на Март месец, като водата в морето не е за дълъг престой поне за нашето семейство.

# 151
Значи и април е подходящо, в началото.
Гледам обаче в Уиз еър, че само до края на март има полети, възможно ли е да не летят след това до там?

# 152
Гледам обаче в Уиз еър, че само до края на март има полети, възможно ли е да не летят след това до там?
Всичко е възможно с Уиз... Аз се чудя дали да резрвирам билети за другата пролет, още от както ги пуснаха пак, но с тази смяна на "настроенията" май ще си изчакам да мине поне Нова година, за максимална сигурност.

# 153
  • Бургас
Всичко е възможно с Уиз... Аз се чудя дали да резрвирам билети за другата пролет, още от както ги пуснаха пак, но с тази смяна на "настроенията" май ще си изчакам да мине поне Нова година, за максимална сигурност.
Рязко скочиха цените.Ние купихме за 200 общо , а в момента в посока са по 400 и нагоре.

# 154
Рязко скочиха цените.Ние купихме за 200 общо , а в момента в посока са по 400 и нагоре.
Това не ме притеснява особено, защото плащам с точки от карта ДСК Уиз Еър, но наистина е драстично увеличение. И все пак не е като Turkish Airlines. Да видим до кога ще има "тука има, тука нЕма" с полетите на Уиз от България до ОАЕ.

# 155
Ами нормално е да скочат, доста хора които преди това си бяха направили резервации, сигурно сега голяма част от тях си правят наново, както и тези, които щяха да летят от Варна, сега част от тях си запазват през София.

Аз хванах 21.11 - 03.12 за 156 лв. двупосочно с Уизз Дискаунт, сега гледам, че за същите дати билетите са общо четирицифрена сума. Може и да ги свалят, но надали цените ще бъдат както преди

# 156
Ние от Варна летяхме за 300лв в двете посоки, отделно багаж. Жалко ,че ги спряха.

# 157
Здравейте, последно знам че фонтаните са в ремонт. Знаете ли дали вече работят ?

# 158
  • София...........
Здравейте, последно знам че фонтаните са в ремонт. Знаете ли дали вече работят ?
Официалната дата за откриването след ремонта е 1 октомври.2025г.

# 159
Здравейте,

Предстои ми пътуване в началото на декември до Абу Даби и ще пътувам сама. Организирах това пътуване за финала на сезона на Ф1. Там ще ме посрещне мой познат, с когото ще гледаме състезанието и ще му гостувам.
Имам някои притеснения, тъй като досега не съм пътувала сама. Почти не говоря английски, а единственото ми предишно пътуване със самолет беше до Хургада. Най-много ме тревожи връщането – как ще се справя на летището и с намирането на гейта.

Ще съм много благодарна за съвети и препоръки!

# 160
Здравейте,

Предстои ми пътуване в началото на декември до Абу Даби и ще пътувам сама. Организирах това пътуване за финала на сезона на Ф1. Там ще ме посрещне мой познат, с когото ще гледаме състезанието и ще му гостувам.
Имам някои притеснения, тъй като досега не съм пътувала сама. Почти не говоря английски, а единственото ми предишно пътуване със самолет беше до Хургада. Най-много ме тревожи връщането – как ще се справя на летището и с намирането на гейта.

Ползвай гугъл преводач. Гейтът ще ти бъде на бордната карта и следи табелите за него. Летището на Абу Даби не е огромно като други, няма страшно. Хората са отзивчиви и ще помогнат. Успех!

# 161
  • Бургас
Здравейте,

Не се тревожете има големи табла, гледате полета за София и после по табелите се ориентирате къде е гейтът. Смятам, че летището е добре организирани, дори за човек не говорещ езика.

# 162
  • here and now
И моят съвет е да не се притесняваш. Следи си таблата, че често сменят гейтове.
Всичко на летището е много добре обозначено, няма как да сбъркаш.

Общи условия

Активация на акаунт