Дубай /Тема 18/

• 14 141
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
Трябва да е карта за нет. Не знам какво представлява точно, защото не съм я ползвала. Ползвах си закупения от мен нет. Сетих се, че картата давана на летището е с валидност от 24 ч от активирането й. Но това го прочетох мимоходом на опаковката й. Който е ходил скоро да каже дали все още дават карти при кацането. Моята информация е от м. Май.

# 256
Ние ползваме esim, задължително платена от БГ. Там, има опция за регистрация на паспорта (не помня в кой сайт или приложение, мога да питам мъжа ми), с който получавате за всеки от пътуващите 24 часа безплатен интернет, ако желаете. След тези 24 часа, можете да си ползвате esim или да си купите местна карта. Ние сме ползвали само карти Du (има ги на летищата) и сме били много доволни. Ако закупите карта Du с минимални MB, дава опция за безплатно еднократно добавяне на още.

# 257
Здравейте, някой отсядал ли е в MD by Gewen?

# 258
  • София
Това е карта с дубайски номер, или с интернет? Какво точно представлява? Сим карта, която се пъха в телефона ли?
Сим карта за телефон на оператор DU, пъха се в телефона. Има включени gb, мисля че беше с10гб важи за 24часа, после трябва да си купите от сайта на оператора. Само за интернет, няма минути за обаждания.

# 259
Здравейте, отново
Някой би ли могъл да сподели хубав плаж там, където може да се иде, ние май само един свободен ден имаме и бих искала да отидем малко на плаж.

Общи условия

Активация на акаунт