🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-26

• 31 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Прекрасна е Аслъхан!

И трети епизод надмина 10 милиона, този път само за 2 дни

# 706
Добро утро!
Мислех да ви черпя едно кафи, но такава голяма нужда имах от кофеин, че съвсем забравих какви намерения имах и отпих. Е няма да ви черпя с кафе с червило.

Аслъхан е като букет пролетни цветя. Толкова ми е свежа. Много добре му се отразява тази връзка. Пу пу пу, да не им е уроки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сестрата я харесах още преди да почне сериала и даже я последвах в инстаграм. Освен, че се снима, има дъщеря, за която се грижи и с която имат силна връзкаc, но и се занимава с някакви онлайн уроци. Не съм сигурна дали не е английски. Похвално е. А тези очи. Хипнотизиращи са. Баща ми и сестра ми имат такива очи. Аз не съм го наследила, но си харесвам моите. Преди се шегувах, че от него съм наследила косматите крака. Да живее фотоепилацията.
Ще се върна на образа на сестрата. Тя е заявена още в първата серия, може да ни се разкрива постепенно, но но нея ни я показват като цялостен образ. Не знам дали ме разбирате. За другите показват по малко и никога не знаеш какво да мислиш. А за нея е ясно, че е силна жена, която не се плаши лесно. Абе жена с характер.

Нисан не мисля, че не се плаши, а по-скоро е характер. На нея сърцето ѝ трепери като е до тези престъпници. Обаче устата ѝ е по-бърза от мозъка , а и действията ѝ изпреварват здравия разум. Аз понякога го правя. Реагирам първосигнално, но това не значи, че съм искала крайния резултат. Казвам неща, които хората не харесват, сърдят се. Обаче ако трябва преднамерено да кажа нещо лошо не ми се получава много. И тя така. Говори му на Ешреф смело, но реално много я е страх. Противопостави се на онези мутри, но не е било без страх.

Joy сега виждам, че то е почти 12, аз добро утро ви желая.

# 707
Да и аз смятам, че Нисан се страхува и то много и най-вече, заради сестра си.
Въпреки, че на моменти се прави на ербап, но то това е по-скоро защитна реакция.
Гери, права си за Джерен, още като я представиха, че ще участва, всички се впечатлихме от очите й и я харесахме. Много красива и стилна жена е.
Аз и Бюшра, въпреки гадната й роля, много я харесвам чисто визуално. Даже и в тази Нимет има нещо симпатично, абстрахирайки се от ролята, малко ми е мъжкарана.

Да видим двете лошотийки какви ще ги дробят през цялото време.
Ама и на двете им паснаха ролите, особено на комисарката.
Лудааа!

# 708
Взаимодействието между Чаатай и Бюшра (Ешреф и Чийдем) ми харесва.
Интересна ми е тяхната история и чакам с интерес да я разбера.

# 709
Да, Чийдем и Ешреф имат много интересна динамика във взаимоотношенията. И двамата се усмихват докато си казват тежките думи.

С кафе не ви почерпих, но ще ви черпя с това шкембе.

Нещо му се бави поръчката и се е изнервил.

# 710
И на мен, даже малко ми липсваха в трети епизод.
Ама то е ясно, че трябва да влезем във всички сюжетни линии.

Ох, Гери, пак ме разсмя!

Излезе превода на 2-ри епизод на ОПАСНАТА ДЖЕЙЛАН
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/2-neron-angelov-nov.html

# 711
# 712
ТОП 10 на Amazon Prime на 12 април 2025 г

В Турция-1

В Египет-5

В Саудитска Арабия-5

В ОАЕ-10

Как се движи по дни
Вчера, явно някаква грешка е станало, не е бил 1-ви в Саудитска Арабия

# 713

ФАРУК СЕЗЕРИ
Най-младият в отбора на Ешреф. Той е човек с висок аналитичен ум и е по-интелектуален от другите.  Той работи заедно с Ешреф като експерт по финанси и счетоводство. Заради емоционалния му и мек характер на пръв поглед никой не би си помислил, че работи за мафията.

Какво е значението на името Фарук?

Фарук е човек, който може да различи правилното от грешното и който може майсторски да разбере истината от лъжата, без да ги обърква. Използва се и за обозначаване или възхвала на хора, които търсят истината в момента на вземане на решение, които са справедливи и които не облагодетелстват никого. Името Фарук обаче има много метафорични значения.

Това име, използвано за хора, които не обичат да лъжат и да вършат несправедливост, също означава остър и режещ. Хазрат. Прякорът на Омер е; Той беше наречен "Фарук", защото си спечели репутацията на човек, който разграничава правилното от грешното и изпълнява напълно справедливостта.
Речниковото значение на това име от арабски произход е;

- Определя се като справедлив човек, познавач на закона и справедливостта, решителен човек.
- Някой, който различава правилното от грешното . - Някой
, който е силен в разграничаването на правилното от грешното.

Характеристики на името Фарук

Думата Фарук навлиза в турския език от арабски. Състои се от две срички „фа“ и „рук“. Тази дума произлиза от същия корен като думата Furqan. Значението на думата тюрк също се споменава като отделяне, разделяне, подобно на Фарук.

# 714
Здравейте момичета,
Честит празник,

Много ми харесва Чачко,

Аз все още не успявам да изглем сериите с превод, само с онлайн съм.... доста неща има да разбирам.....

Много ми харесва Малборчето Simple Smile
Глътка свеж въздух ми е......

Скрит текст:
Успях да ви прочета,  едва смогвам , чак се дразня на себе си.....искам поне 26 часа в денонощието.....  Sad

Сега отивам да готвя и стягам трапезата, ММ покани гости за вечеря

# 715
Eşref Rüya Спойлер

Слагам го в скрит текст, ако има такива, които не искат да знаят.
Скрит текст:
📌Ще има сбогувания в предстоящите епизоди

📌Нисан ще застреля Ешреф

📌След 2-3 епизода Ешреф ще научи, че Нисан е "сънят"

📌Кадир ще бъде обсебен от Нисан в бъдеще

📌Нисан няма да даде гласовия запис на Ешреф на полицията

📌Кадир ще сътрудничи на Нусрет

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 18:42 от jackie.

# 716
Тази вечер ще има повторение

Жаки, кажи поне за какво се отнася. Аз не смея да го отворя.

# 717
Кога ще разбере, че Нисан е сънят, кой ще го убие, дали ще даде записа на полицията и т.н.

# 718
Кога ще разбере, че Нисан е сънят, кой ще го убие, дали ще даде записа на полицията и т.н.
О,благодаря, аз не искам да знам. Close

# 719
Жаки,
Благодаря ❤️
Аз отварям всичко Simple Smile важното е да съм в час, поне да чета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт