Кога е правилният момент?

• 4 801
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
Макар малко да ме е срам сега, ще кажа коя е книгата, в своя защита да подчертая, че бях в ранните си студентски години преди няколко хилядолетия и този тип литература тъкмо навлизаше в България.
"Алхимикът" Joy

Благодаря ви! Simple Smile

Няма за какво да ви не в срам в случая. Wink

# 91
Лорд Ози, отиваме малко извън темата, но все пак - точно тогава е бил правилният момент за тази книга, помня екзалтацията и усещането, че точно от това имах нужда тогава.
После пак я четох и нищо не намерих в нея, стори ми се доста плоска и с малко повърхностни, хлъзгави опити за манипулиране на мисленето и поп сугестия. Убедена съм, че първия път поддадох здраво, затова ме е срам. Същото усещане ми носят творбите на Кастанеда.

# 92
Ха, странно за Кастанеда, като се има пред вид сухия стил и неемоционалния разказ в стил “аз съм И етнолог”

Много е приятна Алхимикът, както и повечето книги на набедения за писател за моделки

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 16:02 от .Hazel.

# 93
Правилен момент- що е то и има ли то почва у нас? Laughing
За важни решения- четеш, питаш, събираш инфо от всяко възможно доверено място, но най-важното е твоето собствено усещане (като тежест бих поставил условно 70%)... и смееелоо се Фъргаш! Каквото стане, важно е да сме живи и здрави!
За дете- уж навреме, но по-важното е за малкото човече- да усеща, че е обичано, че е значимо (без нездравословни уклони и разглезване). Важно е да е здраво, да имаш отношение и любов към него, другото не е толкова..
За апартамент- единия навреме, но той вече е в града, който напуснахме. За настоящия- не много навреме, балтията беше жестока, но пък е сладко да имаш гнездо и да си чуруликате с фамилията "вътре" (в уютната семейна среда). Пък и постигнатото заедно винаги обединява и сплотява.
За бизнес- моето мнение, че никога не е късно, винаги е навреме, само трябва да се действа. Не е грешно да сгрешиш, да се сгромолясаш, а да не пробваш изобщо! Пък и след падането- следва надигане и те така те до откат! SatisfiedStuck Out Tongue Closed EyesHead Band Smiley Smiley Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт