Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 707
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
ВлюбенА съм в заг 276, няма такава сладост
😍 от дълго време не ме е завладявал така аромат

Имитация на какво е?
Аз съм върл фен на сладостите 😁

# 331
ВлюбенА съм в заг 276, няма такава сладост
😍 от дълго време не ме е завладявал така аромат

Имитация на какво е?
Аз съм върл фен на сладостите 😁
Layton на Parfums de Marly, в секцията с мъжки парфюми е.

# 332
Grise Charnel на Гиза ме кефи повече. По шлейфов и наситен е
Ииха,при следваща поръчка от Гиза ще метна един, мога да по ползвам безкрайно Green Heart

Днес се нафуках доволно с Пистачиото на Заг- мнооого е хубав,разтапям се от кеф..... Bowtie

Layton на Parfums de Marly, в секцията с мъжки парфюми е.
Ще го преслушам днес Simple Smile Мерси за идеята !

# 333
Заг 276 също пробвах вчера-не знаех кой парфюм имитира,нито че е мъжки-понеже го усетих сладък и женствен,но хубав…за мен като усещане е от масово носените сладки аромати напоследък и ще се хареса на любителите на сладкото.

# 334
  • обл. Шумен
Днес ми пристигна поръчката от Гиза -  M156 Хюго, UNS66 Бляк Чери и  D333 Магнолия. После ще ги разредя. 🙂

# 335
  • Пловдив
А има ли значение дали се разреждат със спирт 70 или 95 градуса ?

# 336
да има, разредете с най-високият процент : 95 градуса

# 337
  • Пловдив
Благодаря.Че и аз си поръчах масла.

# 338
Някаква идея, кога ще има пак нови от Гиза и дали има вероятност да имаме информация  какви ще са ???
И да ви питам вие с какво сте си приготвили за прелетните дни 😀😀😀😀
 Аз тези дни си гледах в тайника и извадих за носене :Лалето на Заг, Rose Of No Man's Land Заг, City Of Stars от Заг ,En Passant Гиза, Carnal Flower , Fleur du Désert, Les Sables Roses, Lira na Martinez, Angélique Noire, Colle Noire от Гиза…
Ще видим тази Тилия дали ще я бъде 🤭

# 339
  • Варна
Да попитам - откъде поръчвате шишенца? Някой от Варна купува ли на място отнякъде или от поръчвате ?

# 340
  • Пловдив
Еее, няколко месеца го нямаше Cocoa & Latte Zara и баш сега да го пуснат! Гледам вече да не се заривам с парфюми, те ме вкарват в грях...

# 341
Колко време оставяте разредените парфюми да отлежат преди да ги ползвате? Уханието го държах две седмици и малко и реших са го ползвам, но трайност 0, та го скрих пак да си седи още време. Буквално няма и 10 минути след пръскане.

# 342
Момичета и момчета, добро утро от прекрасна Варна (D-frag - Yum )!
По щастливо стечение на обстоятелствата съм тук тази седмица и познайте кое беше първото нещо, което направих - посетих магазина на Гиза. Очарователно местенце! Прекарах поне 1 час вътре, успях да пробвам много неща, излезнах с 3 аромата и съм буквално летяща в облаците от щастие. Всичко, което тествахме на кожа там на място - е с потресаваща трайност и развитие, наистина съм силно впечатлена. не помня имената на всичко, което пробвах, но:
1. за любителите на виолетки - един аромат на Булгари, от старата школа, както Милка се изрази - уникални виолетки, супер трайни на кожа.
2. Пищната праскова - супер сочен и вкусен, от коментарите тук очаквах нещо обсебващо, in the face, но то наистина е ...сочна праскова.
3. Gris Charnel - прелест. Такова динамично развитие. Смокинята ме грабна силно в началото, след 10 минути вече премина в нещо тревисто (за мен), но базата при мен изби като някакъв...табак, а то въобще няма такова нещо в пирамидата. Въпреки това, мисля да го поръчам в някакъв момент, като нещо, което искам да имам, не толкова за да нося редовно.
4. Зелена липа - любов от пръв фъс. Взех от него, просто ме отвя. Някакво спокойствие ме обзе като го подуших, много нежно усещане, женствено, жасмин самбак-ът силно ме връща към mon guerlain, но засега другите нотки ми бягат, може би долавям портокаловият цвят, че съм му любител. Прекрасно творение, наистина.
5. Ейнджъл нова - не е мой тип, но е уникален, буквално малини, малини, малини on steroids. Определено е нещо грабващо, създава настроение.
6. Джаз клуб - 10/10. Взех и от него.
7. Love don't be shy - тук припадам...струваше си идването само за да го подуша и купя с абсолютна увереност. Тепърва ще го разносвам сериозно, но неролито ме грабна веднага, а после така нежно се разви...много хубаво са смесени всички нотки, не бих допуснала, че мога да обикна нещо с роза вече, но ето, просто е така скрита сред всичко останало, че само хубавите й страни се показват. Маршмелоу действително усещам в базата, много гушливо и секси усещане създава като цяло.
Внимание заслужават и Мис Ди, Еклер е докаран превъзходно, Табак и мед (Tobacco honey - Guerlain), Молекула 01 Черен чай, Панакота Италиана, Наркотично цвете, мъжкият Скандал...

# 343
Наистина много се ядосвам след горното ревю,че само в далечна Варна има магазин,убедена съм че има мераклии търговци да им предлагат стоката/както преди имаше в Пл-в/,дано измислят нещо по въпроса!
Cafe del Mar,честито за покупката!

# 344
  • Сливен
Пени,за мен Ухание е брутално траен аромат ,пробвала съм го като масло,после го разредих.Оставих го повече от месец да отлежи.

Общи условия

Активация на акаунт