Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 618
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добре де, мислех си, че знам сайта на Гиза наизуст, но този Хануман как съм го пропуснала 😁 Вкарвате ме в преразход, ще ме изгонят от вкъщи вече 🫣

# 466
Хануман е прекрасен, но за мен не е гурме. Ветивер с лимон, като цитрусов Африкански бал е. Летен свежак.

Добре де, мислех си, че знам сайта на Гиза наизуст, но този Хануман как съм го пропуснала 😁 Вкарвате ме в преразход, ще ме изгонят от вкъщи вече 🫣

# 467
Моята пролет е в търсене на аромати за хора с ADHD. Открих, че има парфюми, с които ми е спокойно и сега искам точно такива. Memoir d'un odour и Figuier Eden на Divain; Mon Guerlain и Белуга на Гиза са традиционните, за които знам, че ме успокояват, но сега си търся и още. Липите са супер, но са ми леко остри и show offs, розите ги обожавам, ама са резливи и те.
Намерих благодарение на вас и два мъжки, които действат така: Dolce & Gabbana pour homme и Versace the Dreamer. За мен са унисекс.

Та ако някой се сети за още успокояващи и никого недразрнщи парфюми с реплики, може да ми подшушне.

От миналата година ми е в листата Blackberry & Bay и все му се чудя🤭🤭🤭но ще си го взема да го пробвам…Аз също тези дни разнасям липата,  но от друга фирма и определено е най -силната липа , която съм усещала на парфюм много приятен аромат на чисто и леко сладост от меда и липата хубав е за пролет -лято… Пробвах и Мегамарето пак на същата фирма и то е уникален за лятото , от Заг ми свършва и смятам да го заредя наново, Дано Гиза по-бързи пуснат новите аромати 😊
[/quote]
Имам мостра оригинал на Lanvin Oxygen, има бергамот в него и като цяло, че бергамотът е един от ароматите, които се повлияват добре при това състояние, поне така прочетох. Лек ненатрапчив е. За мен всички Lanvin парфюми са такива. Във Fragrantica можете да им разгледате профила. L'imperatrice DG също

# 468
Хануман е прекрасен, но за мен не е гурме. Ветивер с лимон, като цитрусов Африкански бал е. Летен свежак.

И за мен е летен и свеж Hanuman Boadicea the Victorious и определено са супер близки с Африканският бал , но Ханумана е моя избор от двата по траен ми е по наситен , на Byredo ароматите са страхотни ,но трайността им е слабост. Но все пак лаленцето  ми е в топ 10 за пролет ❤

# 469
  • BG-DE
Да, много е жалко, че парфюмите на Byredo са с толкова отчайваща трайност 😟 Харесах много Mojave ghost но го усещам точно половин час, та затова ще съм благодарна ако някой знае добра имитация.

# 470
Mojave Ghost го имах в изпълнение на Divain, като трайност е доста добре при мен - на кожа 4 часа си стои присъствено, на дреха е много много траен. Не познавам обаче оригинала. Ако е толкова хубав, колкото този, браво на Byredo. И на Divain Joy
Подарила съм го на една колежка, че много се прехласна по него, а аз не чак толкова , държи си го на работа на бюрото, да си се пръскала само тя, а не вкъщи да й го налазят Laughing Мисълта ми е, ако искаш да го тестваш, мога да ти изпратя отливка, имам нови шишенца за отливки. И никой няма да разбере Innocent

# 471
  • BG-DE
Благодаря, много мило но аз не съм в България 💐 Обаче информацията за Дивайн е страшно полезна, ще го потърся там 🙂

# 472
B683 на Гиза е повече уд.... Докато Ганимед е по-минерален.  Има препратка към него,но не....Аз например B683 не го харесах , но Celestial Paris Corner Emir,който имитира Ганимед ,ми отвя главата

# 473
Да, много е жалко, че парфюмите на Byredo са с толкова отчайваща трайност 😟 Харесах много Mojave ghost но го усещам точно половин час, та затова ще съм благодарна ако някой знае добра имитация.
И Мартинез го имат!
Май само аз не харесвам Хануман,а обожавам Афтиканския бал Stuck Out Tongue Winking Eye
Celestial Paris Corner Emir Green Heart

# 474
The_demon, много ти благодаря Flowers Hibiscus Ще отложа тогава В683 за следваща поръчка. В кошницата ми остават 9 броя парфюми. Повече нищо не махам, най-много да добавя още 1 брой, да  закръгля, но не мога да реша кой.

# 475
Момичета и момчета, здравейте!
Въпросът ми е към тези от Вас, които са ползвали Hypnotic Poison в имитация на Giza и?или на D&P. Какви са Вашите впечатления, кой от двата е по-силен, с по-добра проекция и шлейф? Питам, защото до скоро бях убедена, че съм го имала във вариант на D&P, но май съм се объркала и съм ползвала този на Giza.
Много Ви благодаря!

# 476
Искам в близките дни да пусна първа поръчка от Гиза. Записала съм си от темата част от тези, които биха ми харесали, но да попитам как са като трайност, сила и проекция следните парфюми? Не искам такива, които стоят много близо до кожата и да не ги усещам.  Сложила съм 12 броя в кошницата, но искам да ги намаля до 9-10 и следващият месец още. Моля за мнение Blush

D323 Ухание
D311 Омайна Тубероза Ексклузив
D310 Ейнджъл Нова Ексклузив
D253 Ангел Муза Ексклузив
D320 Слънчева Богиня
UNS109 Наркотично Цвете
UNS108 Парагон Инитио
UNS120 Зелена Липа
D338 Панакота Италиана
UNS115 Молекула 01 Черен Чай
UNS36 О Блу Тее Ексклузив
UNS81 В683 Ексклузив

При мен с голяма трайност на Гиза са:

UNS 104 - Страсти
D 292 - Цветя на любовта .

# 477
Здравейте
Коя имитация на Алиен Alien Goddess е най сполучлива и трайна?

# 478
  • БГ
Здравейте
Коя имитация на Алиен Alien Goddess е най сполучлива и трайна?
на Гиза - Слънчева богиня Simple Smile

# 479
Момичета и момчета, има ли някъде в София магазин, където ги има повечето аромати на Sansiro и Martin Lion.
Онзи ден бях в някакъв Euroland или нещо подобно зад Хепи на ул. Каблешков, но там имаше по 6-7 парфюма от вид и той класическите, а искам избор за тест.
А на Sansiro някой да знае?

Общи условия

Активация на акаунт