Интернет увлечение

• 6 814
  • 179
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Крайната цел каква е? Какво очакваш от този човек? Да напусне жена си, да се съберете? Ама и аз какви глупости питам, то ти не знаеш какво искаш. Гледай си семейството и остави хората на мира.

# 31
Жената е на 42, с дете в детската градина и мъж, който едвам я търпи.  И свекърва, от която очаква да й помага с детето, въпреки, че жената още работи. 6-7 години си е стояла вкъщи, от скоро е почнала работа. Умира от скука и понеже в реала явно няма кой да й обърне внимание, досажда на някакъв женен влогър. Човекът с това си изкарва парите, а тя си мисли, че я харесва, щом още не я е блокирал.
Жена, влез в реала. Човекът нито те харесва, нито иска да те види.
Той какво промотира, между другото?

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 20:38 от Прекрасная Василиса

# 32
Жена му го е помолила да спре. Нараняваш друго човешко същество, ехооо?!
Ако не си пише с нея, ще си пише с друга. Не тя, мъжът наранява жена си.

Но все пак, той не е безгласна буква.
Именно. И с действията си показва, че не иска отношения, освен виртуалните. Има си някакви комплекси и така си ги избива. Не му пука нито за жена му, нито за теб. За какво ти е човек, който ти се подиграва така?

Без да мислиш, точно сега, влез и го блокирай.

# 33
Добре, а той защо не я блокира? Нали и жена му знае за чатовете, много странно. Да не му пращаш някакви пари?

# 34
Влогърите изкарват пари от трафик от гледания. Що да я блокира човекът?

# 35
  • Пловдив
Аз съм старомодна и не си представям как можеш да опознаеш някой, с когото нямате реални отношения.
Зад клавиатурата и в интернет пространството всеки може да се представя за какъвто си иска. Дори и в реалния живот е трудно да разпознаеш какво се крие под обвивката на човека срещу теб, какво остава за писане в интернет.
Направо ми призлява като чета за жени, които доброволно се унижават, навират се в устата на хората и трупат някаква негативна енергия около себе си.
За жената на този човек ти си една ........ предполагам се сещаш каква, за въпросният "мъж" ти си едно да речем развлечение и няма никакви намерения към теб нито сериозни, нито несериозни. На колко години си и толкова ли ти е безличен живота, че си причиняваш това?

# 36
На мен пък ми стана интересно от къде авторката знае, че жена му знае за чатовете, че чак го е и помолила да спрат?

# 37
  • София
Сигурно той й е казал в опит да се отърве. А и истина да е, достатъчно говори що за стока е.
По-абсурдното е, ако авторката е действително на 42, че критерият й някой да я харесва е, че не я е блокирал. Пълна лудница.

# 38
  • Далечният изток
Оправдал се е с жената...
Но пък има логика щом е влогър да си я държи като зрител/потребител на канала си.

# 39
  • София
Е, какъв здрав разум да даваме там, дето той си е тръгнал с писъци….

# 40
А, чакайте, това потвърдено ли е тази с влогъра?
Ясно значи.
Аут оф спейс.
Тя си мисли, че някой я бръсне за слива. А тя джанка.

# 41
Жената е на 42, с дете в детската градина и мъж, който едвам я търпи.  И свекърва, от която очаква да й помага с детето, въпреки, че жената още работи. 6-7 години си е стояла вкъщи, от скоро е почнала работа. Умира от скука и понеже в реала явно няма кой да й обърне внимание, досажда на някакъв женен влогър. Човекът с това си изкарва парите, а тя си мисли, че я харесва, щом още не я е блокирал.
Жена, влез в реала. Човекът нито те харесва, нито иска да те види.
Той какво промотира, между другото?
От една година работя, мъжът ми е ужасен и едвам се търпим.
Все не се решавам да го напусна, уж правим някакви опити да се сдобрим.
Но от ден до пладне, два дена се държи добре и пак почва да ме псува.
И свекървата доброволно иска да помага, не я карам насила.
Човекът никога не е бягал с писъци, не знам това кой го измисли.
Няма значение какъв влогър е, не искам да го излагам.
Каналът има малко абонати, не печелят нищо. Не мисля, че има екип, винаги ми отговаря лично( в един стил е).

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 23:38 от Mysadness123

# 42
Ами така е написала в предишните си мнения - човекът е инфлуенсър или не знам какво точно, пуска клипчета, тя инициира разговор и той явно се държи както със всеки навлек в личните му съобщения - любезно, но и определено дистанцирано. Вероятно се е опитал да се измъкне, казвайки, че жена му нещо си там, обаче нашата не се дава - щом не е блокирана, надеждата е жива.
Авторке, щом имаш проблеми с мъжа си и си пристрастена към онлайн общуване, би било по-полезно да се свържеш с онлайн терапевт, а не да се обсебваш от непознати хора и да им пишеш като вманиачена. Сама казваш, че нямаш контрол над поведението си, замисли се дали е нормално и как ти се отразява тази обсесия. Просто потърси помощ, има предостатъчно онлайн курсове, семинари, консултации.

# 43
В друга тема ти бях писала, с този, влогър, нищо няма да се получи. Не си губи времето, щом си решила да сменяш мъжа. Все пак си вече на 42, с малко дете. Огледай се около себе си, за някой разведен колега, клиент. Какво работиш, между другото?

# 44
По - голяма глупост не бях чела. Не съм пристрастена към онлайн общуване и не търся аз мъже.
По принцип, ме добавят всякакви навлеци и понякога ги потвърждавам и им отговарям.
Предпочитам общуването на живо.
От 7 г никой не ме беше впечатлявал както въпросният субект.
Даже не знам как се реших да му пиша, бях сигурна, че няма да ме отрази. Не съм убедена, че жена му знае. Той е хитър и само каза, че са го помолили да не ми пише.
Кой го е молил, не съм настоявала да узная ( няма да ми каже).
Знам, че е щуротия и го правя от самота и желание за внимание.
И че харесвам образ на база илюзии, който ми е пробутал.

Общи условия

Активация на акаунт