СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 665
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
В МОН, където са качени изпитите, реално формули са прикачени към изпитния вариант за 2022 година. На вариантите за 23 и 24 не са добавени.

# 241
Добре е да ги знаят наизуст.

# 242
  • София
https://ruo-ruse.bg/wp-content/uploads/2024/05/2.1.-%D0%B8%D0%BD … 92%D0%9E-2024.pdf

Непосредствено преди началото на изпита: Получава от квестор изпитен комплект и помощни материали, а за изпита по математика – и математическите формули.

# 243
Традиционно в пролетните месеци СГСАГ „Христо Ботев“ организира Дни на отворените врати.
Тази година, те ще се проведат на 29 (вторник) и 30 (сряда) април,
във фоайето на втория етаж на УАСГ!

https://www.sgcag.info/dni_na_otvorenite_vrati/

Няма часове. Това някакво целодневно събитие ли ще е?

Нямам идея. Това са написали: "За повече информация относно организацията и провеждането, следете сайта и социалните ни мрежи!"

# 244
  • София
Не са били объркани формулите, а са им раздали тия за 12ти клас.

# 245
  • София
Ваче, останахме само красиви и умни вече Heartpulse
Абе като станем на 72 ще викаме, че на 52 сме били и млади... Nerd

# 246
  • Бургас
Изтървала съм я тази тема! Сега ще наваксвам Grinning
Моите почиват активно! Едната е на лагер, другата уж ще решава задачи, ама май още не й е дошла музата Grinning Аз нямам сили и нерви, да натискам и мърморя! В крайна сметка, каквото- такова!
Иначе, и при нас зора е двоен, по- скоро троен - освен двете седмокласнички, имам и един абитюрент! А как ми се струваше идеална, разликата от 5 години.... сега ще страда черния ми дроб Grinning

# 247
GJK, при теб по-зле. 🤣

# 248
Ваче, преди няколко дни имахме роднинско събитие и една братовчедка с 10ина г. по-голяма от мен ми рече: "Хммм, и ти остаря вече....". Хахха, демек зле изглеждаш, дърта си вече. На което й казах - е, дай, Боже на всички да остареят, поне до 95-100 г. Идваше ми да й отвърна нещо пиперливо, ама реших, че няма смисъл....

# 249
В нас "дъртите" има повече дух, отколкото в по-младите. Бях на тиймбилдинг в началото на март - възрастовата граница беше голяма. Ами какво да ви кажа - пяхме, пихме, танцувахме, стояхме да разговаряме до сутринта, както се казва. Младите - нищо, че и си легнаха с кокошките.

# 250
Доколкото съм чела отзиви на Регалия ПИ са най- близо до "оригиналния". От личен опит не мога да кажа. Смятам, че лесни- трудни, важното е накрая на НВО какво се падне и как е кондицията.
Синко боледува малко, та сега през ваканцията ще трябва да понавакса с учебния материал. Ако успее да направи поне по един ПИ ще е добре.
И аз съм малко в крайност, относно езика, но какво ли зависи от мен. Е, каквото зависи го правя, предпочитам да не ползвам чуждици. Булинг е ново за мен като дума и значение, но по вашите описания за мен е тормоз и така ще го разбирам Wink В днешни дни особеното е, че голям превес в тормоза има психическата сила, тихата манипулация...преди години беше шамарът, тупаникът, физическото насилие. При децата особено след ступване се намираха приятели за цял живот. Но днес това не важи, агресията от детството вече не е по детски, всичко се изражда до брутални нива...Като гледам накъде отива света, за себе си знам, че вече няма кой да ни помогне...No Mouth

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:42 от UnaDesconocida

# 251
  • София
Ваче, преди няколко дни имахме роднинско събитие и една братовчедка с 10ина г. по-голяма от мен ми рече: "Хммм, и ти остаря вече....". Хахха, демек зле изглеждаш, дърта си вече. На което й казах - е, дай, Боже на всички да остареят, поне до 95-100 г. Идваше ми да й отвърна нещо пиперливо, ама реших, че няма смисъл....
Бреййй, много зла братовчедка. Мен и критическата не ме направи зла Satisfied
a_val, прави ми впечатление, че доста от младите наистина не могат да се веселят както ние можем. Със сигурност и те го правят, но виртуално. Обсъждания сериал носи отпечататъка на това ново време, виртуалното и ето това много се доближава до моите размисли
В днешни дни особеното е, че голям превес в тормоза има психическата сила, тихата манипулация...преди години беше шамарът, тупаникът, физическото насилие. При децата особено след ступване се намираха приятели за цял живот. Но днес това не важи, агресията от детството вече не е по детски, всичко се изражда до брутални нива...Като гледам накъде отива света, за себе си знам, че вече няма кой да ни помогне...No Mouth

# 252
Като го изпляска, явно се усети и почна да го замазва.....хахахах Нищо, де, аз си знам, че не съм първа младост.

# 253
Изтървала съм я тази тема! Сега ще наваксвам Grinning
Моите почиват активно! Едната е на лагер, другата уж ще решава задачи, ама май още не й е дошла музата Grinning Аз нямам сили и нерви, да натискам и мърморя! В крайна сметка, каквото- такова!
Иначе, и при нас зора е двоен, по- скоро троен - освен двете седмокласнички, имам и един абитюрент! А как ми се струваше идеална, разликата от 5 години.... сега ще страда черния ми дроб Grinning
Можеше да е по-зле, ако двете седмокласнички не бяха заедно, а една след друга. Такъв филм на ужасите не мога да си представя.
А иначе стар се става, когато почнеш да критикуваш младите, от древни времена се върти една плоча, всяко ново поколение не прави нещата така добре като старото

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 19:29 от Априлски душ

# 254
Мога да критикувам единствено детето си. Друг не си позволявам, млад или не толкова....

И във форума де, може да си чешем клавиатурите....

Общи условия

Активация на акаунт