СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 570
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Утре в нашето училище е пробната матура по математика. Тия които вече са минали- какви са отзивите на децата? По- трудно ли им с е е видяло от това, което до момента са правили?

# 511
Да, времето ги притиска и не стига. Нашите правиха вече два пъти по мат, резултатите от втората обаче още не ги знаем.
по БЕЛ един път преди ваканцията.

# 512
  • ту тук, ту там
Имат нашите по две пробни вече по всеки предмет. Ама то какви отзиви, като матурите ги съставя учителският колектив в училището. Какво е било при нас и какво ще е при вас, няма много общо.

От сина ми очаквах повече по математика аз, не успя да прескочи 90 точки. Ама каквото, такова.

# 513
Може ли някой да ми разясни кандидастването в НУКК, ясно ми е как се образува бала, но не ми стана ясно как се подава заявлението за кандидастване там.
Благодаря

# 514
Може ли някой да ми разясни кандидастването в НУКК, ясно ми е как се образува бала, но не ми стана ясно как се подава заявлението за кандидастване там.
Благодаря

Освен НВО, кой чужд език се взима? Не става ясно от сайта им, че сега го погледнах.

Видяхте ли тук https://www.nukk.org/elektronni-dokumenti/blanka-za-zapisvane.html

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 20:39 от rose_tattoo

# 515
Благодаря

Освен НВО, кой чужд език се взима? Не става ясно от сайта им, че сега го погледнах.

Видяхте ли тук https://www.nukk.org/elektronni-dokumenti/blanka-za-zapisvane.html
ЧЕ от дипломата както и общият успех, който трябва да бъде не по-нисък от 5. В линкът е бланката при записване, а не за кандидатстване.

# 516
И при нас пробна по математика, не бих казала, че му е било по-трудно. По БЕЛ господина раздели изпита, в понеделник беше теста, а в петък ще им даде да правят преразказ.

# 517
# 518
  • София
Като човек минал през ситото на матурите с близнаци миналата година, знам какво ви е на всички.
Ние също правихме пробни матури и бях силно отчаяна, оказа се, че на матурите се справиха далеч над очакваното.
Вярвайте в децата, насърчавайте ги и късмет.
Мога да дам обратна връзка за 133 и Елисавета Вазова

# 519
  • София
Ех, ако ставаше само с вяра! Трябва или шестици в училище, или допълнителни занимания.

Аз успях да пробутам първи модул на ОТ на моето. Заби на първа задача/сметки за пети клас с дроби/, решава я поне 5 пъти, докато докара резултат от посочените. Другите ти реши бързо.
Та така, колкото и да знаеш, може да се оплетеш като пате в калчища.

# 520
  • София
Николина, сподели за 133? Доволен ли е младежът там? Какъв му е основният език?

# 521
Като човек минал през ситото на матурите с близнаци миналата година, знам какво ви е на всички.
Ние също правихме пробни матури и бях силно отчаяна, оказа се, че на матурите се справиха далеч над очакваното.

Благодарности за окуражителните думи и предложената обратна връзка.
Смятам, че всичко актуално за училищата и по-комплексно като информация би било полезно! В темите за самите училища трябва много четене и пак са откъслечни неща, случили се през времето.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 09:44 от gato

# 522
  • София

Благодарности за окуражителните думи и предложената обратна връзка.
Смятам, че всичко актуално за училищата и по-комплексно като информация би било полезно! В темите за самите училища трябва много четене и пак са откъслечни неща, случи ли се през времето.
За съжаление за тези две нямаше много информация и разпитвах познати с деца, които учат там.
Но от Елисавета Вазова съм възхитена, толкова активно училище, дъщеря ми за първи път с такова желание учи, правят пректи, ходят през няколко седмици на театър. Млади преподаватели, въобще много активни

# 523
  • София
Наблюдавам го това училище Елисавета Вазова. Много набира популярност напоследък.

# 524
  • у дома
Благодарности за този ,който е качил  чистичък ПИ от Вектор от март-много ми хареса 23б...
Благодаря и за ПИ от СМБ Варна,но него не съм го разгледала.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 11:46 от svetlaem

Общи условия

Активация на акаунт