СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 -Тема 7 - Неусетно времето лети, седмокласникът над пробни изпити се поти!

• 30 475
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • Отвъд алеята зад шкафа
В ПЧМГ поне има повече шанс заради 3-те изпита. За съжаление моята госпожица не ще и да чуе за там.

# 646
  • София
Аз класиранията от предишните години за ПЧМГ не успях да открия, но гледах ПИ от Януари и Март, и този сега. Вярвам, че и настоящите ученици се явяват на пробни и това не би следвало да изкриви резултатите. Поне има две възможни дати, и това увеличава шансовете, а и намалява стреса.

# 647
Здравейте! Ако някой се интересува от 31 во СУЧЕМ /София/ и конкретно от испанската паралелка , може да ми пише на ЛС

# 648
  • София
Здравейте! Ако някой се интересува от 31 во СУЧЕМ /София/ и конкретно от испанската паралелка , може да ми пише на ЛС
А може ли да споделите направо в темата? Предполагам, че доста потребители  ще са заинтересовани от информацията.

# 649
А може ли да споделите направо в темата? Предполагам, че доста потребители  ще са заинтересовани от информацията.
Голямата ми дъщеря е 9ти клас в 31во, испанската паралелка - отворена съм за въпроси и тук 😀 Няма скрито-покрито 🙃

# 650
Аз класиранията от предишните години за ПЧМГ не успях да открия, но гледах ПИ от Януари и Март, и този сега. Вярвам, че и настоящите ученици се явяват на пробни и това не би следвало да изкриви резултатите. Поне има две възможни дати, и това увеличава шансовете, а и намалява стреса.

Познато детенце миналата година с 84,5 не успя да влезне до второ класиране, а чак на трето, но вече от умора и чакане и нерви записаха СМГ и се приключи.
Тази година випуска също е от 4 паралелки и вероятно ще е аналогично.

# 651
  • София

Познато детенце миналата година с 84,5 не успя да влезне до второ класиране, а чак на трето, но вече от умора и чакане и нерви записаха СМГ и се приключи.
Тази година випуска също е от 4 паралелки и вероятно ще е аналогично.
[/quote]
А каква специалност като желание, или и трите?

# 652
химия и биология са само 12 деца. Той искаше информатика и математика( забравила съм вече дали на второ място не записа физика, но мисля че да). Химия и биология се запълват много бързо, защото повечето деца са поканено от училището със стипендия, заради постижения от резултати на олимпиади и тн). Ако имате нужда от повече информация ми пишете на лично.

# 653
  • София
химия и биология са само 12 деца. Той искаше информатика и математика( забравила съм вече дали на второ място не записа физика, но мисля че да). Химия и биология се запълват много бързо, защото повечето деца са поканено от училището със стипендия, заради постижения от резултати на олимпиади и тн). Ако имате нужда от повече информация ми пишете на лично.
Ясно. Благодаря! Моят точно химия и биология иска, но май ще отпадне като вариант.

# 654
Може ли съвет откъде на намеря допълнителни задачи тип втори модул по мат? Нямам достъп до пощата, а ми се ще да работи малко тези дни..

# 655
Може ли съвет откъде на намеря допълнителни задачи тип втори модул по мат? Нямам достъп до пощата, а ми се ще да работи малко тези дни..

https://www.mon.bg/obshto-obrazovanie/natsionalno-vanshno-otsenyavane-nvo/nvo-za-vii-klas/testove-i-verni-otgovori-ot-nvo-za-vii-klas-po-godini/

# 656
Здравейте, следя темата отдавна .Имам малко по различен въпрос - далеч от матурите .Иксам да си сверя часовника .С какви джобни разполагат децата ?Ние сме в провинцията, живеем в малък град.Рядко ходят в заведения все още .Храни се в къщи .Давам му по 30 лева на седмица.

# 657
Живеем в София. Носи си храна в училище. Храни се в къщи. Има револют където от не знам колко време стоят заредени едни 15 лв за всеки случай. Всекия случай не е дошъл.
Ако иска да ходи на кино или нещо да купи, пита за конкретното нещо и получава. Но честно казано с графика който има, почти не остава време за размотаване/харчене
За заведения 👀 ще замълча.

# 658
Ние сме в София. Нямат определен бюджет, като кажат че нямат пари им давам. Понякога ядат в къщи, понякога от будките около училище. Едно ядене навън обаче им е минимум 7 лв (дюнер, бургер, момичето ми по едно време се беше запалила да яде салата Цезар, а тя е даже по-скъпа).

# 659
Ние сме извън София, живеем на една пресечка от училището. Даваме и 20лв, ако няма обяд вкъщи някой от дните си купува обяд и и възстановяваме парите.

Общи условия

Активация на акаунт