🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 550
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 740
Това с бележката на Росица и мен би ме подразнило, детински работи. Като имаш да казваш нещо драпни я на страни и я питай или изчакай. Разни бележки, шушукания са неусместни, несависимо къде се намираш и с кого.

Може би по- добрия вариант е да не беше приела розата и да си тръгне.

# 1 741
Мартин вместо да увърташе, трябваше да каже на Ферай, че много я харесва като човек(за да смекчи уж положението, всъщност той никак не я харесва - нито като визия, нито като човек), но няма тръпка, ала-бала портокала и те толкоз. Той почна да вади от десет дола вода как я тествал, пък тя как се провалила, пък втория шанс не се получил, дрън-дрън ярина. Просто не е негов тип, това е. И така и трябваше да и го каже. Не видях унижение аз, работата беше "право куме в очи", но с неправилните думи и доводи. По ли хубаво щеше да е да и маже очите с глупави лъжливи думи и да я заблуждава. Единственото което не ми хареса е това, че в погледа му се четеше някакво настървение, някаква наслада като я отряза. Сякаш му правеше кеф. А тя Ферайчето е едно още младо, глупаво и заблудено същество и на мен щеше да ми е тъпо точно по този начин да я отрежа. Винаги има начин и дори да боли, поне удара може да бъде омекотен. Но Мартин не желаеше това, той сякаш я наказваше за някакво непростимо прегрешение, а такова май съществува само в неговата глава.
То е така, защото Мартин още от софийските срещи ѝ се подразни. Тъпотиите с мусаката направо го отвратиха – защо му е да търпи партньорка, чието основно достойнство е да набърка някакъв буламач и да го чака в провокативно облекло, след като той е онодил няколко златотърсачки? Явно по сценарий е трябвало да я търпи. Сега му е паднало да ѝ покаже какво мисли за нея.

# 1 742
Млада е, но е доста интуитивна и не е глупава, затова се учудих, че изобщо отиде да се разправя с Мартин. Не може да се бориш за загубена кауза, а и не си струва. Тя щеше да се разстрои от всеки отговор, който не включваше думите: "Имам интерес". А той беше откровен. Просто е такъв. Злопаметен и отмъстителен, ако реши /или чуе/, че някой е извършил предателство спрямо него. И тя трябваше вече да е разбрала що за човек е той. Всички помним какво се случи с Мастагарков в ИВ.
А Ферай беше сготвена много внимателно от Ана Мария почти в началото.
И не разбирам какъв е този болен интерес на това младо и красиво 20 годишно момиче към 40 годишния чичак.

Мартин вместо да увърташе, трябваше да каже на Ферай, че много я харесва като човек(за да смекчи уж положението, всъщност той никак не я харесва - нито като визия, нито като човрк), но няма тръпка, ала-бала портокала и те толкоз. Той почна да вади от десет дола вода как я тествал, пък тя как се провалила, пък втория шанс не се получил, дрън-дрън ярина. Просто не е негов тип, това е. И така и трябваше да и го каже. Не видях унижение аз, по ли хубаво щеше да е да и маже очите с глупави лъжливи думи и да я заблуждава. Единственото което не ми хареса е това, че в погледа му се четеше някакво настървение, някаква наслада като я отряза. Сякаш му правеше кеф. А тя Ферайчето е едно още младо, глупаво и заблудено същество и на мен щеше да ми е тъпо точно по този начин да я отрежда. Винаги има начин и дори да боли, поне удара може да бъде омекотен. Но Мартин не желаеше това, той сякаш я наказваше за някакво непростимо прегрешения, а такова май съществува само в неговата глава.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 12:25 от ddarri

# 1 743
  • България
Това с бележката на Росица и мен би ме подразнило, детински работи. Като имаш да казваш нещо драпни я на страни и я питай или изчакай. Разни бележки, шушукания са неусместни, несависимо къде се намираш и с кого.

Показва мания за контрол и внимание на Косара. Чудо голямо, че някой написал бележка. Косара е добре да се прегледа щом реши, че в бележката пише за нея. Flushed

# 1 744
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

# 1 745

Показва мания за контрол и внимание на Косара. Чудо голямо, че някой написал бележка. Косара е добре да се прегледа щом реши, че в бележката пише за нея. Flushed

Искаш  да ми кажеш, че ако някой с който сте на една маса, пише бележки на друг на теб ще ти е все тая?

# 1 746
Роси ли изгониха, че заспах?
Любомора колко гнусно я натопи. Чак се сложи в центъра на скандала, а не беше. Демек - директно засегната. Виктор се оказа безмозъчен кукльо, освен, че си пада по грозни и злобни жени. Косара на едната хубост разчита. И наистина гледайки реакциите и на ММ, който уж заради Марто започна да гледа - оправдава я. Заслепяват се мъжете лесно. Ама айде, за Косара ако разбирам, не разбирам Люба с какво точно пленява.

# 1 747
Косара дъно, отвратително девойче, самочувствие без покритие, не знам как се подлъгахме в началото. Любомира, Бранимира, подгласничките. Добре са се събрали.
Ана-Мария ми е тазгодишната Виктория К, типично комплексирано були, интригантка, лицемерка, на всяка манджа мерудия... Пеперуди пускала, дори не е разбрала какво е ефектът на пеперудата, който цитира.

Росица се поддаде на нападките, не разбра защо го правят, направи грешка с връщането на розата на Васил, дано ѝ е за урок...

# 1 748
Извинявайте за въпроса, но какво е "були"?

# 1 749
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

Подчертаният текст показва нивото на интелигентност на коментиращия. WearyWearyWeary

# 1 750
Искаш  да ми кажеш, че ако някой с който сте на една маса, пише бележки на друг на теб ще ти е все тая?

Да, разбира се, не е моя работа кой какви бележки пише. Освен това в бележката не ставаше въпрос за Косара, само се изложи с параноята си. Чак ме хвана яд, че не съм там, от сутрин до вечер ще ходя след Косара с бележник и ще пиша ли пиша Joy

# 1 751
Какъв разврат на събитията! 😂

Марто е слънчасал- бързо лекар на терен! 😷🤕  🤒Не мога да повярвам ,че е толкова облъчен. Да вземе да махне тази ЛАСТИЧКА от ръката си,че не му отива на часовника.
 Да й е честито новото герданче на Данчето ! 🤑Дано да
се окаже кучешки нашийник. 🐶Ах, Марто,а уж беше топ стратегът!  ШЪ МЪ УБИДИ НАКРАЯ.
 Как можаха да разплачат това прекрасно ,двадесетгодишно Ферфайче ! Направо му развалиха апетита за повече от час - срамота!🍇🍖🍗🍕🍎🍉🥗🍰
 Някои жени никога няма да си вземат поука от грешките си. Мартина за пореден път в ролята на любовница - прелъстена, употребена, изоставена.
Продължавам да твърдя,че Косара трябва само да позира и да мълчи !🤮
 Мнението ми за Роси също не се е променило. За мен има едно от най- хубавите тела там,но това е всичко. Има нещо тотално объркано в начина й ,по който разчита ситуациите. Някак ми е като лека версия на Милица с обливките и Силви с хармониката...😇💔
 Васко заработи хонорара си 😂😂😂 - много активен! Абсолютен играч, браво ! "О,така ли? ОК! "
  Виктор пък ударил греда 🪵  Споко,пич ! Пий още едно, наздраве! 🥂

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:20 от Lili Roze 748420

# 1 752
Загубеняци, четете ли книгата на Данчето? Smiling Imp

# 1 753
Е, това да си подчертаваш важни пасажи от книгата на Даниела е...JoyJoyJoy

# 1 754
  • Пловдив
Представям си ума на Виктор като едно що-годе празно пространство с малко прах, пясък и чукари и от време на време преминават бодливити неща, носени от вятъра, точно като в каубойските филми

Аз си представям как от време на време влиза един отегчен макак в главата му за да светне лампата, после да я изгаси.

Чат-пат мете.

Маймуната с чинелите в главата на Хоумър Симпсън🙂

А може и регионалната алфа маймуна Joy

Общи условия

Активация на акаунт