🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 499
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 980
От публикуваните откъси си личи, че тази книга е изплагиатствана и лошо (директно) преведена от английски (напр. от Men Don’t Love Women Like You). Пълна лудост е да се дават толкова пари за лош и неграмотно написан опит за превод, пълен буламач.

# 1 981
Ще има ли по един богат мъж за всяко копие от книгата, или някои читателки ще трябва да делят техния Алф(а)?
За тези, които останат без Алфа, Косара ще направи кратък семинар как да си направят един от оставащите букви в азбуката 🙃

Аз пак да напомня Smiley, че за Косара не е важна Алфта , а Омегата  - просто  Yum" щотУУУ иска да Йе спиЧиалнЪ, ЙединственЪ и различнЪ".Satisfied

# 1 982
И лев няма да дам, ще я потърся в безплатен PDF, любопитна съм.

# 1 983
Хем се подигравате, хем се скъсахте да я търсите тая книга, да вадите цитати, че и тук-таме ще я четете просто "от любопитство"  - ми какво се сърдите на Данка, тя не си прави книгата известна, вие й я правите. И 100 лв да поиска, и толкова ще има кой да даде. Като виждаш авторката и разсъжденията й, нормално е да се предположи какво пише в творението, недоумявам какъв е този небивал интерес.

# 1 984
Сега се зачудих новата й книга пак ли ще е преводна адаптация или пък ще ползва AI, а може би и двете? Trollface

# 1 985
Не знам как правим книгата известна, при условие че:
- цитатите показват колко е "качествена"
- търсим я, за да видим къде се предлага/ и че не се предлага
- цитираното служи за смях

Нула човека казаха, че ще си я купят.

Просто я обсъждаме. Next!

# 1 986
Ще е готино да има обрат и Мартин да се насочи към друга...

# 1 987
М/д, аз пък отдавна си мисля нещо, понеже и аз постоянно ги виждам тези цитати от книгата на Даниела, заливащи от този или онзи канал в YT или TT.

Аз нямаше и да запомня, че тази книга съществува, нищо че тя все се споменава в предаването, ако толкова не я обсъждаха разни... инфлуенсъри да ги наречем. Които го правят така или иначе, за да съберат покрай Даниела и книгата й повече последователи, просто защото сега е актуална тема. Но се изказват супер популистки по нея - защото видиш ли повечето хора обясняват колко била зле книгата и дай да сме на тази вълна и ще има гледания. Малко е лицемерно, защото ако Даниела печели някаква популярност в Ергенът, те пък печелят такава благодарение на нея и книгата й и запорите й. Смях, не смях - ама е така!

Лошото е, че забелязвам - вече просветена какво пише в нея от тези "инфлуенсърки", пускащи нон-стоп откъси от книгата и бъзикащи се с тях - че покрай сухото гори и мокрото. И в крайна сметка не се отчита и че някои неща очевидно са верни - и мен това ме дразни и то по никакъв начин не заради самата книга на Даниела. А защото се извъртат като глупости и неща, които - ами, не са... Колко жени стоят с някакви мъже по над 5-6-10 години, тихо надявайки се да им бъде предложен брак, да имат сватба и тн, но това не се случва и те се примиряват... Колко други пък стоят и се утешават, че тотално деградиралият мързелан, който само спи на дивана, пуши, пие и ходи един Господ знае къде, но не и на работа, ще се промени и ще бъде най-накрая някаква опора в семейството. Или пък тези, които прощават на някакъв си, само защото имал пари, да им изневерява, защото видиш ли "това е в природата на мъжете, а и по-добър от него нямало да намерят"...

Та, без да съм чела книгата и без капка намерение да я купя и чета - аз лично в цитатите, споделяни от разни инфлуенсъри, яхнали темата, за да правят абсолютно същото, което Даниела прави, разбирам, че в нея все пак има и доста истини. И дано след като нейният крещящ материализъм и побутване към манипулативност на жените спряно мъжете се сблъскат с балканския синдром, все още властващ по нашите ширини, да вземе някъде по средата да се роди истината, че не - да търпиш тъпотиите на някого (мъж или жена), когато не ти е окей - не е геройство, а мазохизъм и хората спокойно трябва да си тръгват от отношения, в които не са удовлетворени - ментално, емоционално, материално и всякак.

# 1 988
Не знам как правим книгата известна, при условие че:
- цитатите показват колко е "качествена"
- търсим я, за да видим къде се предлага/ и че не се предлага
- цитираното служи за смях

Нула човека казаха, че ще си я купят.

Просто я обсъждаме. Next!
Няма такова нещо като лоша реклама Grinning

# 1 989
Да, детелините на Ван Клийф са як тренд.
За ментета - не знаех, че има, но не ме учудва.

Повечето дизайнерски къщи имат великолепни и изящни бижута, не зная защо се носи едно и също от нашенките. Поне като има кой да им купува, да избират различни сетове, иначе е като със зъбите и носовете - едно и също.
Защото изящните бижута не са разпознаваеми като масовката, която им слага етикетче за вървежност в родния хайлайф...

# 1 990
Интересно ми е , да чуя диалект, даже понаучих нови думи, но не всичко и разбирам. Там на плажа дето говореше за лястовичката за някаква татуировка ли ставаше дума, за какво? Иска ми се да има субтитри .

"Ластичка" каза, има се предвид ластик за коса. Smiley

# 1 991
Спойлер би било нещо което никой не очаква, а тук продукцията ни показва че ще влизат нови момичета, показват ни татусите на Алекса, + това в надкаст Туджаров също потвърди че ще влизат две момичета. Не е като да е голяма тайна.
Добре де, хора, толкова ли ви е трудно да прочетете поне първия пост в темата за да видите, че тук не трябва да се пишат спойлери??? Има си отделна тема за това. Всеки път някой решава да развали кефа от изненадата на другите.

# 1 992
Пръста си няма да мръдна и да проявя интерес към това така широко тиражирано писание. Аз, ако съм чакала лайф коуч или "образователна" книга да ме научи на важните неща в живота... З@€би! Омръзна ми да я тиражирате и тук, защото - да, точно в този случай изразът "няма лоша реклама", който не е абсолютен по принцип, важи!

# 1 993
За Росица- според мен тя наистина ги дразни като подслушва постоянно, а не взима участие в разговорите. Ако искаш да питаш нещо ще питаш директно, не да слушаш чужди разговори докато се правиш, че пишеш.
Мартин очаквах да е по-опитен с женските номера, излиза въздух под налягане и той. Даниела така го изработи, че свят му се зави.
И беше права за бижутата- той и вменява вина на нея, за да оправдае себе си. Типично за всеки изневеряващ мъж, който казва, че не е имал чувства и било просто...... Обаче с кака Данче удари на камък изпеченият Марто.

Аз не разбрах как стана толкова ясно, че Росица е слухтяла именно да подслуша разговора на Косара и Бранимира, че и бележки си водила. То бива параноя, ама на поведението на Косара беше направо гротескно.

# 1 994
Остава и да почнат да го дават от понеделник до петък включително, щом още раздуват формата

Общи условия

Активация на акаунт