🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 521
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 965
Да взема и аз да вляза в предаването.  Само аз липсвам там Joy

Да влезеш.... Ама няма място на диванчето повече....
А и луканката си тръгна - нЕма смисъл.

# 1 966
Така, първо, много се радвам, че Мартин (поне се надявам де ) няма да избере Мартина. Много приятна двойка са , Мартина искрено си го харесва, но в дългосрочен план, той само ще я наранява , при това защото е лесно ранима .
Мъжкар и трябва на Мартито, но не толкова нарцистичен.
На Мартинча му трябва жена от която да го е страх- сила жена. Такава е Даниела, поне докато е влюбен, ще може да го вкарва в пътя, след това, като му минат пеперудите , да бяга и Дани. Емануела също е много силна жена , която не си поплюва , така, че там точно са се паднали
Имам питане, ако трябва да махнеш всички бижута , които ти е подарил някой бивш, какво правим със сисите , подарък от бившите . Как е морално да се процедира
Косара е отврат, за това и не я харесвам от самото начало , имаше момент , в който изглеждаше приятна, но рано рано я усетих каква е филмарка.
Роси според мен направи добър ход с връщането на розата на Васко. Тя е наясно, че и там фаворитка е Косара и няма шанс , поне постъпи човешки и лоялно .
Колкото и да ви е странно според мен Даниела, Мартина , Ана Мария , Ива и Роси са жените , които по някакъв начин искат някакво продължение на отношенията с мъжете там за след предаването. Не твърдя , че искат семейство с тях, но поне някаква връзка. Косара , Любомира , Бранка и останалия миманс - просто искат да се изфукат сред близки и последователи, че са били "избраните" най-лични убавици в риалити

# 1 967
  • София /Абсурдистан
Може да се смеете, но книгата на Данка е изчерпана навсякъде. Само в книжен пазар я има на цена 80 лв.

# 1 968
Скрит текст:
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

Тази е луда... пълен потрес!
Да живьей простьитуциатъ
Защо не е подравнен текста на на тази "книга', няма ли редактор?
🤔🤯
Даниела си живее в нейна си, паралелна вселена. Чета в тредс какви глупости пише, като повечето много прости хора е нагла” аз съм писател, а не учител по български език и редактор”…

# 1 969
Ще има ли по един богат мъж за всяко копие от книгата, или някои читателки ще трябва да делят техния Алф(а)?

# 1 970
Да, тя Косара от старозагорската опера не излиза Joy

Ся, сигурно ще ми се обидят много хора, но моите лични наблюдения са, че в Тракия сред по-посредствените среди се въди най-бруталният еснаф, и то с претенции. Не знам защо, сигурно местни културни особености. Косара е негов виден представител.

Иначе селски пръчки имаме из цялата държава.
Старозагорци може и да говорят меко, но чак толкова силно мякане и ж-кане, сочат накъм някое от Радневските села.
В инстаграма й има предположение, че не е от Стара Загора точно заради говора. Прекалено мякала, дори за Стара Загора.

# 1 971
  • София
Може да се смеете, но книгата на Данка е изчерпана навсякъде. Само в книжен пазар я има на цена 80 лв.

То не е смешно, тъжно е. Сигурно повечето момиченца 18+ вече са се снабдили с тази библия на неработещата, но изискваща жена.

# 1 972
Първо, книгата не е подкрепена от нито едно издателство, вероятно е някакъв самиздат.
Което води до липсата на договори с книжарници и вериги книжарници.
Никой не я предлага, за това я няма.
Даже по-коректно е да се каже: никоя книжарница не иска да я предлага (защото Розмарито де Мейо също е самиздат, но книгата се продава и книжарниците ИСКАТ да я предлагат)

Второ, има я тук-там и по 30-40 лева - Фейсбук и други подобни обяви.

Има рейтинг 2.7 (от 5) в Goodreads. Там също така, в коментарите потребителка пише, че я изпраща безплатно в дигитален вид.

# 1 973
  • ВАРНА
Възможно ли е,Косара да е усетила Росица,като евентуална конкуренция за Васил в началото и затова да е забързала скандала?Защо включи Любомира в кликата-защото,чрез Виктор,като единствен даващ и роза може да я разкарат.Тя си шепнеше с Бранимира,но отиде и подбъзикна Любомира,за да може тя да му въздейства,което и направи уж споделяйки неволно и завоалирано.А после се "натрови",когато той даде роза на Росица.

# 1 974
Ще има ли по един богат мъж за всяко копие от книгата, или някои читателки ще трябва да делят техния Алф(а)?
За тези, които останат без Алфа, Косара ще направи кратък семинар как да си направят един от оставащите букви в азбуката 🙃

# 1 975
Възможно е Даниела да не е искала книгата да се издава през издателство, защото тогава комисиона за нея щеше да е смешен. По същата причина се предлага и само на нейния сайт. Както подозирам, победителката ще е тя, очаквам с финала на предаването да излезе и втората част. Може да е обещала процент на Ники Николов Grinning

# 1 976
  • гр.София
А,повече от 30 лв за книга не давам.

Диа Миа,хубав разбор на фигурите си направила. С уговорката,че се радвам,че има съвсем нормални момичета там,с все дефектите им.
Не съм съгласна,че Роси се облича зле. На мен много ми харесва на коктейлите, с нейните рокли тип сатенена нощница,но този стил не е много вървежен по нашите ширини. Елегантна и семпла, акцентира на краката, крие корема.
Беше ми ясно ,че Роси ще си държи на Виктор ( защо,бе, момиче!!?),  с Васил се опита да общува колкото да се заяви,че съществува,че съвсем отиде в миманса. Уважавам решението й да вземе само едната роза.
Виктор пък е т*пак- заяви й ,че щял да е искрен, ама я забаламоса  и нищо конкретно не каза. Той и на Клаудия,и на Ивет ги говореше тия- аз имам нещо предвид за теб, чакам  удобния момент, чакам да ми отлежи,чакам да го измисля на спокойствие.... Rage
За масата и Роси. На тая дълга маса обикновено едни ядат, други си говорят,трети играят табла, на групички.Роси дори и да е чувала, на никого не се навираше и не пречеше. Косара се изложи, не Росица.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 17:43 от blanc

# 1 977
Нормално да не иска заради комисионната, да. Пак казвам Стопанката на Господ има дълги видеа защо и как е решила да издава сама и как се е озовала обаче в книжарниците.

Няма паралел със случая на Даниела.
Макар че сега, след Ергенът, сигурно ще има вериги книжарници, склонни да я продават.

# 1 978
Няма лошо, нека се въртят парички в икономиката. Само да си плаща данъците.

# 1 979
Коментирахме "популярността" на книгата.
Толкова е популярна, че никой не ще да я продава, освен самата Даниелка. И какво: ходи до Еконт през ден и разпраща. Браво. Пощальон и светска дама в едно.

Общи условия

Активация на акаунт