🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 582
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 860
Оф, Фиона ли ще влиза…

# 1 861
И аз мисля, че това са й най-скъпите бижута и затова само тях носи. Едва ли е взела в багажа други. Сега се сещам, че поне преди 5-6 дни имаше въпросник в ИГ и я бяха питали откъде са й бижутата и не пропусна да спомене Chopard.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:11 от tooclose

# 1 862
Пълният сет е с пръстен, обеци, гривна, колие и часовник.
Учудвам се, че не носи Картие или Тифани. Специално пиронът на Картие с гайките се носи повсеместно от хайлайфа на републиката.

Явно само това има и затова само и това носи. Не е драма.

Ако се накичи с целия сет като елха, ще я призная Joy

Да, пиронът се носи масово и има хиляди реплики, както и Love гривните. Също Ван Клийфите. Като цяло всички бръмчалки носят едни и същи модели, явно си имат трендове. Нали вуйчо беше подарил същите Шопари на Валерия, само че обеците.

# 1 863
Тя си знае колко е оригинал това колие, преди китайските магазини бяха наводнени с грозния пирон гривна, сега всяка бижутерия има имитации на Ван Клиф. За Даниелка, дето всичко в живота й е подменено, дори и името, кой ще даде 10 000 за герданче..

# 1 864
Скрит текст:
Това с бележката на Росица и мен би ме подразнило, детински работи. Като имаш да казваш нещо драпни я на страни и я питай или изчакай. Разни бележки, шушукания са неусместни, несависимо къде се намираш и с кого.
Показва мания за контрол и внимание на Косара. Чудо голямо, че някой написал бележка. Косара е добре да се прегледа щом реши, че в бележката пише за нея. Flushed
Искаш  да ми кажеш, че ако някой с който сте на една маса, пише бележки на друг на теб ще ти е все тая?
Да, защото се предполага, че ти си си в твоя разговор и никой не те кара да гледаш в паницата на другия. Масата не е твоя собственост, хората също. Всеки може да си комуникира, както си реши, стига да не ти влиза в личното пространство физически и да спазва елементарните норми за хигиена и шум. С друго не са ти длъжни.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:13 от Linda*kiss

# 1 865
https://youtu.be/l93SpU5kq5c?si=VB7E8Yu0fSXnWjdX

Ето Габриела хостесата сега е в надпреварата за Мис Силикон.

Тая пък я бях забравила, че въобще е участвала. Joy Иначе в началото на клипа се вижда, че Елвира е с нея - сигурно за МОРАЛНА подкрепа JoyJoyJoy

# 1 866
И аз си имам един шопар в къщи.Не си го сменям.Добре си хапва,но Ферай не може да я настигне.Ааа,онова беше с Д накрая:)

# 1 867
Да, детелините на Ван Клийф са як тренд.
За ментета - не знаех, че има, но не ме учудва.

Повечето дизайнерски къщи имат великолепни и изящни бижута, не зная защо се носи едно и също от нашенките. Поне като има кой да им купува, да избират различни сетове, иначе е като със зъбите и носовете - едно и също.

# 1 868
За Росица- според мен тя наистина ги дразни като подслушва постоянно, а не взима участие в разговорите. Ако искаш да питаш нещо ще питаш директно, не да слушаш чужди разговори докато се правиш, че пишеш.
Мартин очаквах да е по-опитен с женските номера, излиза въздух под налягане и той. Даниела така го изработи, че свят му се зави.
И беше права за бижутата- той и вменява вина на нея, за да оправдае себе си. Типично за всеки изневеряващ мъж, който казва, че не е имал чувства и било просто...... Обаче с кака Данче удари на камък изпеченият Марто.

# 1 869
  • София
Ама как така ще вкарват нови момичета? То никой не си тръгва, а само нови идват.
Дано да е само слух.
Та това е скандално направо.
Бахти и пародията е този сезон.

# 1 870
Аз вече очаквам да вкарат случайни минувачи в предаването. И Ден на отворени врати.

# 1 871
Повечето дизайнерски къщи имат великолепни и изящни бижута, не зная защо се носи едно и също от нашенките. Поне като има кой да им купува, да избират различни сетове, иначе е като със зъбите и носовете - едно и също.

Носят едно и също, защото реплики имат най-вече популярните и вървежни модели.

Освен това се търси лесна разпознаваемост. Веднага като я видиш, да ахнеш, гледайти и завиждайти. Затова искат дрехите да имат лого; ако имат цици и нос, да си личи тунинга и че пари са давани; не търсят тихия лукс, красив бюст и нос, които да имитират естествени такива.

# 1 872
Тези двете новите момичета, ще са последните. Повече никой няма да влиза след тях

# 1 873
Да взема и аз да вляза в предаването.  Само аз липсвам там Joy

Прекалено добра идея. Ники Николов няма да одобри. Нещо тъпо трябва да е, по негов вкус.

# 1 874
По горещата тема на сезона - игра или истина е това между Даниела и Мартин. Ами според мен барометърът е Мартина. Как реагира Мартина когато влезе Йона и как се държи докато под носа и Мартин забива Даниела? И що така? Кое би било по-страшно за една влюбена жена - бившото или настоящо-бъдещото? Ами много е просто. Мартина озлобя срещу Йоана защото то е истинското и съвсем не е бившо. А много много не и дреме за Даниела защото знае, че това е играта. Даниела, Мартин и Мартина имат предварителна уговорка според мен. Разпределили са си ролите и в интерес на истината Мартин и Даниела много добре се справят, особено Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт