🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 575
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз чакам Надкаст с нИделчо и Косара. Ще трябва Гугъл Транслейт за тази интеракция. 😁

# 1 936
Снощи Даниела ме развесели, като се правеше на наранена заради целувката на Мартин с Мартина. Тя самата се опитваше да не се смее според мен, Мартин как и се върза.
Роси като видя, че Виктор не и обръща внимание, много бързо му повярва и отказа розата на Васил. На него не му стана приятно. Той я забеляза и загледа, по-нататък не знам какво щеше да стане.
Между другото на срещата с нея в София Виктор каза, че може направо да си ходи с нея, тогава му хареса и му направи впечатление.
На мъжете определено не им се задържа интересът, когато им обясниш веднага, че се притесняваш дали ще имаш връзка и да не си останеш сама. В такива предавания е ясно, че печели тази с най-многото номера. Роси много бърза да се сдухва.

# 1 937
Направо не ми се вярва, че ще вкарват още кокошки. От какъв зор?? Мартин се заключи вече, Виктор се е разчекнал между две моми и не може да се справи с още, един Васил ли ще се мъчи с всички?! Grinning

Бат Васко, гОркия, тъкмо ги мина всичките през пейката и горе-долу им запомни имената и хоп - нови моми вкарват. Накрая, като ги привиква на пейката, ще си вади листче със снимки и имена, за да се сети с коя е в момента - да не вземе да ги обърка Joy И, разбира се, с всяка ще има много общо Joy

Виктор и Мартин не могат да му стигнат километража, който ще навърти от тичане до пейката и обратно

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 16:12 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 938
На Виктор триковете са да държи 5-6 на стенд бай, докато той си гони 1-2 , които харесва повече. Няма да се изненадам и в реала да е така. Малко к..венски номера.

# 1 939
В Стара Загора не говорят така наистина. Диалектът й е по-скоро от селата. Не можем да я обвиним обаче, защото, ако не е излизала много извън околията си, не се е усетила, че говори така. Така си знае, така си говори. В момента, в който стъпи в София, ще разбере и ще й се наложи да подобри говора си, защото ще стане обект на дискриминация, както в момента дразни повечето хора тук. Мен също ме дразни, макар че съм от Пловдив, а тук и икаме , тилифони, тиливизора и пр. Това е, диалектите дразнят, но тя няма вина. За другото има обаче😉

# 1 940
А бе, не е много сигурно, 'щото Станислав от ХК вече втора година не прихваща от пернишкия говор.

# 1 941
  • Вестерос
Само на мен ли снощи ми направи впечатление как се сдуха Мартина, когато Даниела излезе бясна след срещата с Мартин и се чучна на дивана? Видя ми се направо смачкана, а винаги до сега е била свежа и усмихната. Мисля, че разбра, че май няма да го бъде с Мартин.
Да и беше на ръба да плаче за мен, после накрая на коктейла се видя. А Мартин въобще не я отрази. Наистина няма емпатия този индивид

# 1 942
В Стара Загора не говорят така наистина. Диалектът й е по-скоро от селата. Не можем да я обвиним обаче, защото, ако не е излизала много извън околията си, не се е усетила, че говори така. Така си знае, така си говори. В момента, в който стъпи в София, ще разбере и ще й се наложи да подобри говора си, защото ще стане обект на дискриминация, както в момента дразни повечето хора тук. Мен също ме дразни, макар че съм от Пловдив, а тук и икаме , тилифони, тиливизора и пр. Това е, диалектите дразнят, но тя няма вина. За другото има обаче😉

Тя си живее в София, и магазинът е там, и в НБУ е учила. Нямам надежди да промени говора, освен ако не иде на логопед.

# 1 943
След такива приятелки как да хареса истински Даниела Мартина, а?

# 1 944
А защо Мартина да се сдухва, че Даниела се връща бясна от среща с Мартин? Не трябва ли това да я радва?

# 1 945
  • Вестерос
Ето някакви откъси от книгата да добиете представа, едно момиче в тик ток я обсъждаше. Ами вижте какви големи разстояния има, колко голям шрифт явно за да изглежда по-обемна. И цитати от Фейсбук, ма то голяма писателка. Жалко че сега толкова заблудени момичета ще се юрнат да я купуват, тя и затова е влязла вътре и имат някакви договорки и с Мартин и с продуцентите.
Скрит текст:

Тази е луда... пълен потрес!

# 1 946
Добре си ѝ е костната структура на Косара, нормална към фина за височината ѝ. Много фини са Мартина и особено Ива. Едрите скелети са други, няма да изброявам имена.

# 1 947
Откъс от книгата на Даниела:
''Как да извлечем дивиденти, когато той е изневерил?
Няколко пъти настойчиво му навираме в лицето прегрешението. Каквото и да ни говори, настояваме за обяснение. И не се задоволяваме с никакво такова. Врътваме се, сядаме на място, от което може да му хвърляме обвинителни погледи. Когато ни омръзне, демонстративно сядаме на по-скришно място, с цел да си помисли, че се усамотяваме и обмисляме евентуална раздяла. Идеята всъщност е да го примамим да дойде при нас с разкаяние. И да се правим на недостъпни, непрощаващи и горди, Важното е да получим обещание за подарък. Скъп подарък. И да го измъчваме дотогава, докато не ни се закълне във вечна вярност, което отново трябва да скрепи с действия, а именно с още подаръци. И да се правим, че той го е поискал, не ние. И отново да го накараме да се чувства виновен...''

Връщам се отново на този абзац, мира не ми дава.
На горката Даниела само дивиденти са й в главата. Обаче в този абзац не дивидентите, а изневярата е ключовата дума...не, определено няма да си купя тази книга, ще ме прощава Даниела.
Тя учи жените как да изкарват пари, а не как да намерят любовта на живота си. Ами не, мерси.
Ти сега верно ли се върза , че това е цитат от книгата Joy.

# 1 948
Интересно ми е , да чуя диалект, даже понаучих нови думи, но не всичко и разбирам. Там на плажа дето говореше за лястовичката за някаква татуировка ли ставаше дума, за какво? Иска ми се да има субтитри .

# 1 949
Добре си ѝ е костната структура на Косара, нормална към фина за височината ѝ. Много фини са Мартина и особено Ива. Едрите скелети са други, няма да изброявам имена.
Една се откроява особено много - Силвия.

Общи условия

Активация на акаунт