🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 633
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 385
И това.

# 2 386
Струва ми се, че прекалено много станаха последователите на движението "всеки сам си преценя".

# 2 387

Искате да кажете , че ако мъжът не е чичко -паричко , няма никакъв шанс да замени жена си с някоя по -млада , нова , богата , разкрепостена ,слаба , сочна и каквото се сетите. Знаех си , че само богатите се развеждат
[/quote]

Не, искам да кажа, че жена, която разчита изцяло на мъжка издръжка, понеже тя е "момиче за милиони", в един момент ще остане без пари, без нормална професия и без перспективи да намери нов богаташ, който да ѝ осигури лукса, към който се стреми.
Една финансово независима жена с нормална професия след евентуален развод ще си стъпи на краката, ще стисне зъби и ще продължи напред.

# 2 388
  • Варна
Проблемът не е самочувствието.Със или без покритие нека си го има. Проблемът е когото тези хора мачкат хората без самочувствие. Което Косара и Любомира направиха.
Един скандал не е мачкане.
Пък и Роси не им мълча. Освен това твърде малко знаем кое, как и защо се е случило.
Струва ми се, че прекалено много станаха последователите на движението "всеки сам си преценя".
Предпочиташ някой да преценява вместо теб ли?

# 2 389
  • # супернатурална #
Чак се чувствам неудобно, да обяснявам постулати от изграждането на човешката личност. 1) примерът в семейството. 2) в най-близкото обкръжение. 3)влиянието на средата, медиите, Даниела Grinning При 2) и 3)  и лошият пример е добър пример. Зависи как ще се поднесе на подрастващия. И пак се връщаме на 1)

# 2 390
Това на Косара не беше просто скандал. Беше си мачкане. Унизително публично отношение .С въпроси "ти уста имаш ли?" "Можеш ли да говориш?" Имаш ли какво да кажеш на мен и приятелките ми? И всички овце блеят в хор щото ги е страх..Това беше ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ не скандал.

# 2 391
Дайте пример за някоя “златотърсачка”, която са я “изритали” и е останала без нищо. Обикновено бързо си намират друг, също финансово красив.

# 2 392
Въпрос на тълкование. Истината е, че в момента, в който имаш семейство, за което да отговаряш, половинка, с която да се съобразяваш, свободата ти литва през прозореца. Затова Данка иска детегледачка, чистачка и екскурзии, забележете, с нейните приятелки. И без работа, с която да се съобразява - съвсем свободна работа. Ама не е имала късмета да е отроче на някой мултимилиардер. Уви. 😂😂😂

# 2 393
  • Варна
Това на Косара не беше просто скандал. Беше си мачкане. Унизително публично отношение .С въпроси "ти уста имаш ли?" "Можеш ли да говориш?" Имаш ли какво да кажеш на мен и приятелките ми? И всички овце блеят в хор щото ги е страх..Това беше ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ не скандал.
Какъв линч, какви 5 лева?
Кокошките се разкудкудякали в кокошарника от скука. Ама така е като петлите не струват..Rolling Eyes

Дайте пример за някоя “златотърсачка”, която са я “изритали” и е останала без нищо. Обикновено бързо си намират друг, също финансово красив.
Светлето Гущерова.

# 2 394
Любомира беше още по-противна. Яви се отникъде с лични претенции, кряка и накрая отиде да я клепа на ергенина с цел да я изрита Joy Ма той се понапи и нищо не свърши.

# 2 395
  • Street of Dreams
Не виждам нищо по-нормално от това, жени, които сами си изкарват хляба и не желаят да са зависими и за четка за зъби от мъжа до себе си, да презират подобни на Даниела.
Ако беше образована, може би щеше да е по-интересен екземпляр, някаква съвременна гейша, която омайва освен с тяло и с интелект, вкус, познания, но случая не е такъв. В крайна сметка, предлагането й е според търсененето - нито г-н Хепи, нито Мартин и подобните им, изглеждат като мъже, които се вълнуват от нещо повече от уменията на Данка в леглото.
Еманципация ли? Пълни глупости - сваляй гащите и ще имаш златно синджирче със сърчице!

Неразбираемо е това мислене за мен. Нима гумаджията, куриерът или търговският представител да не получават секс от жените си? Не е секс това, което продава Даниела, защото секс правят всички. Дали на Малдивите или на шестия етаж в панелката. Освен това тя не говори за ескорт, говори за брак и деца, а от снимките на книгата видях нещо от сорта "не е срамно да поискаш сигурност и дете" - нещо, което много жени имат нужда да чуят, точно с години използвани за секс от някого без бъдеще. За цената вече си варира, но и аз смятам, че някои жени трябва да ценят себе си малко повече.
Не знам кой е Господин Хепи, но мъжете с възможности имат голям избор. И както видяхме в сезон 2 и сега - за предпочитане са жените със самочувствие и достойнство, пред тези, които се предлагат отчаяно на тепсия.
В този сезон също много ми харесва, че върнаха цената и значението на целувката - в предните сезони беше направо нездраво това поведение.

# 2 396
Не знам, ама сега като върнаха 20% ДДС за ресторантьорите, идат мрачни дни за Хепи и Джанъм Cry Даниела за всеки случай да си разпечата нови тиражи, че не се знае знае ли се.

# 2 397
  • Stockholm
Въпрос на тълкование. Истината е, че в момента, в който имаш семейство, за което да отговаряш, половинка, с която да се съобразяваш, свободата ти литва през прозореца. Затова Данка иска детегледачка, чистачка и екскурзии, забележете, с нейните приятелки. И без работа, с която да се съобразява - съвсем свободна работа. Ама не е имала късмета да е отроче на някой мултимилиардер. Уви. 😂😂😂

Да, това на Данка и подобните ѝ е паразитно съществуване. На кого помага тя, с какво допринася за някакво развитие на обществото? Ще се отрази ли на някой липсата ѝ? Съществуване без отговорности не е нормално. Не сме животни все пак. Според мен тези като нея имат някаква психологична травма, в резултат на  лош семеен модел или поради генетичен фактор. Дори и мързелът не е нормално състояние, а има физиолигични или психосоциални причини за него.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 15:15 от silsto

# 2 398
Съветът ми е една жена да не взима нищо, колкото и да струва то, освен ако не е дадено (и прието) от сърце! Revolving Hearts

Ох, все забравям да напиша, че се подразних много как на два пъти обсъждаха Роси все едно я няма и не ги чува. Много по-грозно, отколкото да говориш зад нечий гръб.

# 2 399
Доблестта, мъжеството, благородната войнственост, контролираната агресия също са добродетели. Неслучайно в християнството има светци воини, пълководци, императори, не само пустинни аскети. Трябва да (се) учим и на тези неща, мъже, и жени, и деца.

Да си добър, не значи да си беззъб, безхарактерен, безвреден. Това те прави просто безобиден. Добър си, ако имаш опцията да си зъл, разрушителен, но не я избираш. Роси трябва да работи над това.

Общи условия

Активация на акаунт