🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 165
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Неразбираеми са ми суперлативите към Васил. Говори толкова монотонно и излъчва абсолютно отегчение. Наобиколили са ги от отчаяние за екранно време и самодоказване.

# 691
Мале, колко е тъпо това момченце Викторчо...

Неразбираеми са ми суперлативите към Васил. Говори толкова монотонно и излъчва абсолютно отегчение. Наобиколили са ги от отчаяние за екранно време и самодоказване.
Добре, защо трябва да се обясняват първичните подсъзнателни усещания?! Ми, айде ти ми обясни защо те отегчава, ама така че да ме убедиш, че е отегчителен. Или не, защото мен всъщност не ме интересува какви чувства буди или не буди някой у някого. Всичко е субективно.

# 692
Споко, Вики, тениската казва всичко. 😁

# 693
  • някъде другаде
Виктор имал с Косара да проведе още един разговор. За какво? Тя беше достатъчно ясна , че не е нейния мъж.

# 694
Благодаря, момичета, вече ще знам какво е rizz ❤️

Виктор се дразни на Васил, ревнува от неговата мъжественост и увереност, опитва се да се опре на Мартин и от нерви се ухилва нервно с много венец!

# 695
Толкова много млади момичета, които говорят на диалект! Стремеж към хубава визия и като отворят уста ''Чи виждъш ли мъ като жина до сьебе си?'' И всичко отива по дяволите.
Мартин на тия срещи с Мартина сякаш й дава нишани, че тя ще му е избраницата, ама малко по-натам. Сега иска да си поиграе малко с други. И тя като една Пенелопа e съгласна с това.
Не мога да разбера защо тези, които са ходили на срещи с ергените, трябва да обясняват на другите какво са правили. Та то са въпроси  - целували ли са се, къде, как, защо...
Виктор е инфантилен и не вдъхва доверие като мъж.
Мартин е играч, манипулатор и схемаджия и също не е надежден за връзка.
Според мен Мартина и Мартин се познават отпреди предаването и тя явно е впечатлена от нещо в него /може би като страничен наблюдател/, защото си личи, че много настойчиво го иска.
Мартин е голям смешник - всички му говорели против Даниела. Демек да го откажат от нея и не им вярвал. А иначе от думите на две клюкарки изгони Елвира. Тогава им повярва. Цирк!
Този льольо Виктор защо не спомена на Васил, че Косара му намекна, че не е обект на въжделенията й вече?

# 696
Голям кеф! Калигула- Мартин бил генерал и щял да навре Васко в тъча, ако не му козирува!!!
Е*а ти тъпанарите и комплексари Марто Алфата и Виктор Драмата!
WTF?

# 697
Какво е rizz? Да се издам, че не съм млада 😆

Tess, rizz е съкратено от харизма, но в подчертано романтично-сексуален смисъл Smiling Imp Онлайн жаргон на Gen Z.
Това поколение май ще излезе по-смотано от предишните. 😂

# 698
😂😂😂 Васко буиства!
 Виктор е бесен !
 Ферай искала да бръкне отдолу.!
 О,не мога !😂😂😂

# 699
Виктор до Васил е още по-нелеп.

# 700
Ауууу, Мартин като целунал Мартина, се почувствал сякаш изневерява на жена си (Данка)?! Божеее 🙄

# 701
Дори и Мартин хареса Васил повече от Виктор ,горкия лузър  Joy

# 702
Мартин и Васил трябва да обясняват всичко подробно на 8 годишния им брат Виктор.

# 703
Друго си е с трима мъже. 😁

# 704
Кой ли ще покани от трите жени които ги върти всеки епизод 😅 добре, че дойде новия ерген че тези двамата бяха трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт