🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 218
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 945
Виктор ми е неадекватен.

Мартин също не е много на център и все повече губи връзка с кораба майка. Има нещо жалко в жаждата му да бъди неустомия пич. И хайде, да си признава вече, че потреперва от радост и вълнение, че е главен герой в бъдещата списанка на Данчето, вместо да го играе ощипана мома.

# 946
Проблемът е, че повечето от тези жени се имат за неповторими и смятат, че няма начин те да не са избраните, затова така се тръшкат и не могат да го приемат. Да, те вероятно ще се окажат неповторими за някого и аз им го пожелавам, но каква е гаранцията, че този някой е сред тримата ергени, и това ще се случи тук и сега? Никаква! А колкото и голяма вероятност да си мислят, че има, то всеки от тримата мъже, ако ще си тръгва с жена от предаването, то ще си тръгне с ЕДНА. Та биха могли да си сметнат процента вероятност, пък като видят, че нямат никакъв да си дъвчат луканката и да си чакат реда там на излизане, и това е. Те вече се надскачат коя повече глупости да сътвори, за да бъде забелязана и с това стават смешни, та чак жалки. Очевидно е за всички, че имащите шанс, се броят на пръстите на едната ръка.

# 947
  • София
Защо пък Косара да не пощади чувствата на Виктор? Трябва ли да бъде груба?
Според мен - тя много добре излезе от ситуацията, освободи и себе си, и Виктор, а той - ако иска да се чуди, да се чуди. Който разбрал - разбрал. Тя се мести при Васил.

# 948
Както се казва толкова жени са минали през леглото на Мартин, че сега е на следващия левъл – герой на книга.

# 949
Когато предаването започваше, аз споделих какво предполагам, че можем да очакваме от Косара, защото все пак има една приказка “Вълкът козината си мени, но нрава никога!”.
В началото доста добре играеше и се представи супер, дори навсякъде хората я харесваха и й симпатизираха. Имаше моменти в които започнах да се чудя в грешка ли съм или тя наистина се е променила с годините, но въпреки всичко, докато я гледах имах чувството, че е с маска на лицето. И ето, маската започна да се пропуква и ще се пропука повече ако продължи повече време престоя й.
Лъснаха качествата й, които имаше и като малка и няколко човека, включително и аз, страдахме от нейното поведение.
- клюкарене;
-интригантстване;
-подмолна и лицемерна;
-сметкаджийка от всякъде;
-много добра актриса, така, че тя да е невинна, а другите виновни във всяка една ситуация;
-ако не успее да приложи горното, тогава го играе жертва и пак ще се измъкне чиста от ситуацията;
-идва при теб много загрижена, влиза ти уж в положение, говорите си и се смеете и после те захапва и ти забива нож в гърба;
-лисица и хитруша е…
-манипулативна;

И да, нейната цел винаги е била да има до себе  си мъж с много пари. Пренебрегвала е свестни момчета и не ги е забелязвала, даже им се е подигравала, за да бъде с по-вървежни и накрая като я зарежат, прави огромни панаири, раздава го на ощипана, засегната и плаче много. 🤷♀
Много обича и да е център на вниманието, нито веднъж не я видях да седи някъде сама, сякаш се страхува да остане сама със себе си.
Винаги се е опитвала да бъде добра, но просто не й идва естествено и отвътре.
Едно мога обаче със сигурност да кажа и трябва даже да й благодаря. Благодарение на нея, аз се научих да се пазя от такива хора и да не се доверявам и допускам толкова лесно някого в обкръжението си.
Ако не беше се преориентирала да бъде такава и да си поставя такива нереални цели, щеше да е едно прекрасно момиче с много чист характер, но е тръгнала по грешен път от малка. Нищо общо няма с родителите си, които са много свестни и стойностни хора.
Надявам се,че един ден ще се осъзнае и ще спре навреме. Не е толкова проста, тя има капацитет и ум, но не ги използва в правилната посока.

Продължавам да следя предаването, за да видя колко далеч ще стигне и колко още ще се пропука маската.

# 950
На такова момченце като Виктор, с вече натрупани от детството и неотработени травми, да му кажеш по телевизията, че за нищо не става и затова отиваш при друг, ще му нанесе финалната травма и може и да го довърши с това, та Косара направо благородно постъпи като го направи по този начин.

# 951
Харесва ми, че смениха цялата концепция - с трима ергени и негоненето на момите, но с тези редки целувки.. Като да са девствени и това е най-големият успех, да бъдеш целунат. Забавно е.

# 952
Сигурно вече ще ме помислите за роднина на Роси, не съм:)
Сега гледах промото  за днес, и видях как пак ще я нападат, и се чудя в такъв свят ли живеем или там просто са събрали такива хора-едно добро, възпитано и чувствително момиче, което видимо е единствената вътре според мен за любов не беше забелязана от нито един от тримата, а останалите момичета я нападат само защото видяха слабост.
Нямам думи.
Иначе всички бъдещи ергенки, ако сте чувствителни това предаване не е за вас.
Жалко за психиката на момичето, ще излезе от там натъпкана с комплекси.

# 953
Ако в прав текст му каже, че е обидена, защото не ѝ е обърнал внимание, няма да му каже, че за нищо не става.

# 954
... -едно добро, възпитано и чувствително момиче, което видимо е единствената вътре според мен за любов...
Ти това как го разбра за нея?

# 955
  • София
Ама това ще е лъжа. Тя не му е обидена. И се мести при Васил по друга ОЧЕВИДНА причина. Simple Smile

# 956
  • София
Ако Косара беше искала да пази достойнството и самочувствието на Виктор, нямаше да го окепази зад гърба му, пред другите момичета и зрителите.

# 957
Хах, обидена в смисъл – ти не ме заслужаваш. Нямаше нужда да го вкрва в размисъл кеде е сгрешил. Мисленето не му е силна страна.

# 958
  • София
Виктор си се излага достатъчно добре  и сам. Няма нужда някой да го окепазява.

# 959
Косара отиде при Васил, защото прецени, че има повече възможности. Видяхме как може да лъже, така че грам не ѝ вярвам вече на приказките, колко не я интересуват парите.

За Мартин и Даниела- Даниела я съжалявайте, ако е останала с Мартин. По-голямо червено знаме от него няма в предаването. Вчера като почна да нарежда, че щом Даниела е дала чиния с ядене на Висил , значи е показала интерес, тръпки ме побиха. Жените, които имат опит с болни ревнивци като него, могат да си представят какъв ужас би била връзката с него. Йоана си изтрила Инстаграма и не излизала без него...

Общи условия

Активация на акаунт