🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 586
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 120
Уверен колко да е уверен Васко седи като истукан на стола напрегнат е, но се прикрива умело.
Този сезон ще го запомня с енергии, енергии - мъжки, женски енергии и така до безкрай. 😁
И разбира се с "шъ мъ убидиш" 😁

# 121
Скумрията Диана показва злобата си. За нейно съжаление тя не е желана и от тримата ергени. Адриана ми е логорейна и повърхностна.

# 122
На мен пък ми харесва, че вкараха още един ерген. Може би щеше да е хубаво да се случи по-рано, но ми харесва как им обърка картите. Те половината момичета вече се бяха отказали с този фаворитизъм на първите двама ергени.

# 123
Васил все още е лапнал бастуна. Надявам се да се поочупи. Къде изчезна американката от Маями ли беше?
Тя също се нахвърли на Васил. Странно ми е как изведнъж тя изчезна от хоризонта, а го раздаваше доста отворена. Явно сестра й е нейната патерица в живота.

# 124
Адриана е като леля му. Не му отива на Васко. Клаудуя добре стои до Викито, добре, че не е Люба на среща. Марто ме издразни, че е поканил АМ, за да я пита за пеперудуте.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 21:44 от Misi_36

# 125
Адриана с нейното "трОшене на главата", що за ударение?! Не ми харесва тя, нито визуално, нито като стил, прилича ми на малко лелче. Има нещо адски ретро в нея.

# 126
Анна Мария обаче как си урежда всичките срещи досега все с интриги. Единият път излъга за Юда, сега пък пеперудите, а имаше и някаква среща, в която го омайваше с бизнеса си.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:11 от Linda*kiss

# 127
Е няма начин да я харесам тази Адриана. То са изводи, то е ласкаене... Докарва му се по най-смотан начин, разговорът вървял леко, че какво да го спъне, баналности.
Оф, лелите пък и те се подредили да чакат ред 😁

# 128
  • Пловдив
Васил е като пън на тази маса, аз не бих се чувствала комфортно в неговата компания. Езикът на тялото му е абсолютна бариера.

# 129
И на мен не ми харесва Адриана ,изобщо не си отива с Васко.

# 130
Гледам назад. Супер много ме дразнят колко неуважително се държат Ана Мария и Мартин към човека с мерудиите.
Той им обяснява нещо, единия храчи и пита за вампири, другия "hahahaha broken heart?" И той миличкия ги гледа едно такова...

Много ме дразнят такива неща

# 131
Анна Мария обаче как си урежда всичките срещи досега все с интриги. Единият път излъга за Юда, сега пък пеперудите, а имаше и някаква среща, в която го омайваше с бизнеса си.

Обаче заплаши Мартин, че ще му върне розата. За какво беше? Мисля, че той отговори на блъфа й и каза ок, аз няма да променя това, заради което тя се разсърди, да видим дали ще ми върнеш розата.
Да видим?

# 132
Силвия и Диана 😃

# 133
Силвия и Дияна - авантаджийки и клюкарки. Загубенячките на сезона.

# 134
Е няма начин да я харесам тази Адриана. То са изводи, то е ласкаене... Докарва му се по най-смотан начин, разговорът вървял леко, че какво да го спъне, баналности.
Оф, лелите пък и те се подредили да чакат ред 😁
Даа, само се нагажда спрямо него и го четка по посока на косъма. Банална ми е, безинтересна.

Общи условия

Активация на акаунт