🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 513
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 270
Е, не само, който е учил в Русия, е чувал за ефекта на пеперудата. Защо да не го знае?

# 271
Пак 5 страници припадане по Мартина... Аз пък не съм забравила мутренското подвикване към Виктор в началото.

# 272
Гледам малко назад, ноооо двете лели пред блока са толкова противни, язък че Силвия е симпатична жена, но това че е усмихната не я прави по-малко злобна и антипатична, пред момичетата изглежда доста обрана и добра, но е една “ малка “ интригантка. Другата леля даже няма да я коментирам, злобата и е изписана на лицето. Клаудия е доста интересен човек, но Виктор е толкова плиткоумен, обича да говори за себе си и да извърта темата към него като не може да задържи разговора интересен. Мартин както винаги изкопчва информация и няма нищо интересно около него. Васил ми е много интересен човек, трябваше да е единствения ерген.

# 273
  • България
Пак 5 страници припадане по Мартина... Аз пък не съм забравила мутренското подвикване към Виктор в началото.
И на мен това ми пречи да я захаресам докрай.

# 274
Ферай, като визия, тембър, изказ, манталитет, ми е все едно Зейнеб Маджурова. Неминуемо амбицията ѝ за в бъдеще ще оплете някой милионер.

# 275
Абе Косара не е ли с на Мартина полата? 🤔

# 276
m0hit0
много благодаря!
Страхотна е! Ще я слушам.

# 277
  • София
Абе Косара не е ли с на Мартина полата? 🤔
да, от срещата с пиците . Не ѝ се връзва с банския.

# 278
  • Street of Dreams
И на мен за първи път Мартин ми беше симпатичен и сладък, как се държеше със слончето. Мисля, че за пръв път се доближи към истинското му аз, което е забравил някъде под позьорство, съревнования, ненаситност, манипулации, контрол, териториалност, сделки, интриги, стратегии, схеми, коне, офицери, покер и питиета.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:32 от OnDiNe_

# 279
Косара защо не обича водата, първият път май, каза нещо от сорта, че като излезе от водата няма да е хубава, някакви притеснения - за грим ли, за прическа ли?

# 280
Сладка беше срещата със слончетата . Васил , ако хареса Любомира ще съм в ступор вече .

# 281
Не знам, срещата на Васил и Адриана беше много странна. Уж привидно имат допирни точки, но в него има нещо много силно потиснато, едно такова сякаш казва нещо, но чувство няма. Може би Васил просто не ми допада като мъж, извънредно обран е. Имах чувството, че Адриана силно се навива около тая среща - интелектуално си допаднаха, имали сходен опит, същевременно не усетих грам химия и флирт помежду им. Той специално ми е много дървен, аз мисля, че трябва да го хване някоя по-чувствена жена, за да свали бариерите, малко по-флиртаджийски настроена.

# 282
Ето четат ме, утре целувка с Мартина. Благодаря! Joy

# 283
Аз мисля, че на Ана Мария не и пука за Мартин. По-скоро иска дискредитира Даниела.
Според мен тайно си харесва Мартин, просто е прекалено лицемерна и нечестна, за да си го признае. Играе игрички, лъже, преструва се, прави се на интересна, но накрая какво ще спечели - нищо особено. Само си показа гнилия характер.

А отделно иска да прецака Даниела, защото си е злобничка. Такива да не са ти приятелки.

Възможно е и да го харесва. Те като цяло доста от тях не ги бих искала за приятелки.
АМ определено си обича интригата и да е в контрол на нещата. С Мартинчо си приличат доста.

# 284
Сладка беше срещата със слончетата . Васил , ако хареса Любомира ще съм в ступор вече .

Това ще бъде върха на абсурда....

Общи условия

Активация на акаунт