🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 558
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 285
Бреййй Смийгъл не могат да си я разделят 😏 стига бе

# 286
  • България
Васил е пионка на продукцията и следва каквото му каже бай Ники в слушалката.

# 287
Срещата на Васил и Адриана отново ми носеше усещане като за интервю за работа.

# 288
Не обича вода, ама си плуваше така, сякаш много често прекарва време в нея.

# 289
Еми, Мартин и Мартина много си подхождат. Тя му отива най-много

# 290
  • София
Това с Васил и Любомира не ми се връзваше никак, но да видим какво предстои.

Срещата на Васил и Адриана отново ми носеше усещане като за интервю за работа.
Ще се повторя, но наистина нещо не се получаваше като хората и това където тя го прекъсваше.
Не обича вода, ама си плуваше така, сякаш много често прекарва време в нея.

Да и на мен ми направи впечатление. Костенурките също бяха сладки. Да видим дали ще говори с него за нещата, които я интересуват и как ще продължи.

# 291
Скрит текст:
Направо са един за друг от всякъде!

# 292
Не знам, срещата на Васил и Адриана беше много странна. Уж привидно имат допирни точки, но в него има нещо много силно потиснато, едно такова сякаш казва нещо, но чувство няма. Може би Васил просто не ми допада като мъж, извънредно обран е. Имах чувството, че Адриана силно се навива около тая среща - интелектуално си допаднаха, имали сходен опит, същевременно не усетих грам химия и флирт помежду им. Той специално ми е много дървен, аз мисля, че трябва да го хване някоя по-чувствена жена, за да свали бариерите, малко по-флиртаджийски настроена.
Той нали още на коктейла Васил  си я покани, сигурно я е харесал. И Кралица я направи.
Васил, за разлика от тия двамата има обноски.

# 293
  • България
Може идея за анкетата: На кой тип среща бихте искали да идете? -Къпане и хранене на слон.
- Хранене на костенурки
- Езда на брега
- Пътуване с яхта и Гмуркане
- Разходка в градската част на Шри Ланка и ядене на дюнер

# 294
  • here and now
Направи ми впечатление, че явно Мартин усеща искреност у Мартина. Не му иде да ѝ прави тестчета и т.н. И на мен ми изглеждат като един за друг.
Но явно на него не му е достатъчно...

# 295
  • София /Абсурдистан
Скрит текст:
Направо са един за друг от всякъде!
Може да си подхождат, но той си е харесал Данка и ще я гони докато не я получи.

# 296
Да видим утре какви фасони ще си придава Даниела! Явно ще се прави на обидена и ще "наказва" Мартин по някакъв начин. Жалка работа!

# 297
  • here and now
Да видим утре какви фасони ще си придава Даниела! Явно ще се прави на обидена и ще "наказва" Мартин по някакъв начин. Жалка работа!
Да вземе да ѝ предложи да си донапише книгата навън?
Той си призна на всеослушание, че изневерява. Тя какво очаква?

# 298
На някого утре ще му дърпат ушите 😃 Въпреки че целувката на М&М не струва ревността, защото беше много озъбена и сухарска от страна на Мартин.. Не като с любимата Даниела

# 299
Мартин се държи с Мартина все едно, че му е жена. Много кавалерски, мило и с грижа. Съвсем непресторено. За разлика от срещите с Даниела, които са като тунир по фехтовка. Интересни, но изискващи много надцакване, много енергия, поза...
Виктор и той, льольо, ама се досети, че Косара е апетитна хапка и може да залитне по новия ерген, та я прикотка набързо.
Не прави чест нито на Мартин, нито на Ана Мария да се виждат, за да нищят клюки за момичетата. Ана Мария също си играе с Мартин. Няма чувства към него, защото не е нейния типаж. Просто й харесва да е някакъв фактор в играта.

Общи условия

Активация на акаунт