🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 698
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 300
От началото на сезона, този епизод го изгледах с удоволствие! Иначе се разсейвах, пропусках доста моменти от това, че не ми беше интересно... Много приятно начало на трите епизода в седмицата.
Утре Данка ще киселее, Ферай нещо и тя се пеняви, много иска внимание, а никой не ѝ осигурява такова.

# 301
  • Out of the Mix
Еми, Мартин и Мартина много си подхождат. Тя му отива най-много

Томи Лий и Пам Андерсън (ама брюнетка) БГ вариант. Joy

# 302
Даниела откачи! Не от ревност, разбира се.
Ами два дни пише глава от книгата си,  изтествала е всичко и сега Мартин с тази целувка.... ще трябва да я трие. Айде нови схеми и валидации....

# 303
Сигурно ще прозвучи грубо, но как мъжете избират Любомира преди Косара за среща, не ми е ясно... и как тя е толкова вървежна? Има много хубави крака, това ли е?

# 304
Има нещо, което този сезон ми прави добро впечатление - че няма скандали между участничките, което го имаше през всичките останали сезони на предаването и адски ме натоварваше.

# 305
Адриана с нейното "трОшене на главата", що за ударение?! Не ми харесва тя, нито визуално, нито като стил, прилича ми на малко лелче. Има нещо адски ретро в нея.

Твоите мнения напоследък забелязвам, че все едно са мои Joy Тъкмо си мислех какъв е тоя несесер, дето го е понесла и си го закичила на китката. Подразни ме как прекъсваше Васил, докато той се опитваше да се изкаже.
И на мен ми направи неприятно впечатление,че постоянно го прекъсваше момчето.Стори ми се,че се мъчи да продължи неговата мисъл с това прекъсване,някакси натъртвайки,че мислят еднакво.Идеален и дойде новия ерген на Адрианчето.Ще се позадържи още малко,но не вярвам да е изборът му.

# 306
И устата на Ана Мария е ужасна - в прекия смисъл на думата.

# 307
Мисля, че мъжете гледат да не се влюбят ( по една или друга причина ) и затова избират безопасна мома. Нямам друго обяснение за Любомира. Или е насока от продуцента.

# 308
Любомира ако се приведе в адекватен вид би била доста приятна. А и Васил като говореше за момите я спомена като такава с приятно излъчване или нещо такова. На живо може би изглежда по-добре

# 309
Ето Любомира от инстаграма на Мартина.

# 310
Сигурно ще прозвучи грубо, но как мъжете избират Любомира преди Косара за среща, не ми е ясно... и как тя е толкова вървежна? Има много хубави крака, това ли е?

Ох, за съжаление съм го виждала в живота и то не веднъж. Знам, че ви е втръснало от тази дума Laughing но моето обяснение е ….. енергия! Какво излъчва жената и какво долавя мъжа. Може би Любомира (и всички подобни на нея, за които се сещам) имат нещо, с което предразполагат мъжете към себе си, по някакъв начин. Колкото и да не проумявам какво е то.

# 311
Мне, и това за мен не е „адекватен вид“ 😅😅😅😅

# 312
Мисля, че мъжете гледат да не се влюбят ( по една или друга причина ) и затова избират безопасна мома. Нямам друго обяснение за Любомира. Или е насока от продуцента.
Мисля, че е второто. Да се създаде интрига. Привикал на разговор Даниела, поканил Любомира...ясна работата.

# 313
Хоп и аз в хубавата тема 💃 Очаквано с влизането на Васил се раздвижиха нещата. Момите се събудиха, в очите им светнаха пламъчета. Косара или Синтия много ще си отиват с него. Роси става все по-плаха и затворена. Много жалко.

# 314
От липса на самочувствие. Сякаш не се чувстват достатъчно стойностни за нещо по-добро. И от страх. Страх да не се изложат пред тази, която бленуват. Това за мъже като Виктор. А на Васил му диктуват в слушалката. Интирига да има.

Общи условия

Активация на акаунт