🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 543
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 345
Много ми харесват на Ферай, плочките на корема. Очите ми все там и въобще не я чувам какво говори. Съвсем благородно и завиждам и й се кефя как добре си хапва и плочките и са там.

# 346
АМ се била разхубавила? Толкова е антипатично братленцето, толкова нищо женствено няма в нея, въпреки големите сиси, които са ѝ направили докторите, че се чудя кога последно е видяла мъж? И на кой мъж му става с подобна “жена”?

# 347
  • София
Новият Ерген говори като на забавен каданс. Цял ден кисна неловко в басейна, докато кокошките кудкудякаха около него и го обсъждаха. Ако ще кани Даниела и Любомира, явно следва заръките на продукцията. Което от една страна е тъпо, защото въпреки всички недомислици, този сезон е по-истински, от друга страна нямаме нужда от още един Ерген, който да извади две моми от миманса и да върти само тях.

В този ред на мисли, Мартин единственият екстроверт Ерген ли е досега? Честно, големи дървета канят, които видно нямат дар слово да разговарят в голяма компания и с мъка изкарват срещите. Писна ми вече да гледам едни и същи напъни.

# 348
  • София
Ана Мария беше точно толкова слаба и на срещата им в София.
За първа година между другото не виждам някоя да се е ошишкала до момента, в предните 2 сезона качваха кила с часове.

# 349
Косара според мен си харесва водата, просто се притеснява да не й се развали вида - заради косата или заради нещо, с което се маже - грим, бронзиант. Аз я харесвам - интересна е, не е глупава. Има някакво особено поведение, леко недодялано на моменти, което и то нямаше да е толкова лошо и да минава просто за по-естествено, ако не се опитваше да го прикрива с някаква изкуствена аристократичност и става в двете крайности. Иначе на мен ми харесва да я гледам и ми е една от фаворитките. Дано стане там нещо с новия ерген, защото не нея не й се занимава с Мартин, а Виктор просто ................. много ниска топка за нея.

Любомира - не е лоша, но ми е невзрачна. Според мен Виктор я избра, защото е удобна. Единствена тя се нагажда според него. Когато говорят го слуша и се опитва да подхване неговата тема, да отговори така, както на него би му харесало. Приема с голям ентусиазъм всяко предложение от негова страна, колкото и смотано и безинтересно да е. За това и каза, че нейният фетиш бил свързан с неговия. Просто тя е там да говори с него и да се интересува от него. Всички останали въртят срещите около тях самите, какво те търсят, какво те искат. Пък Виктор си има комплекси дали може да отговори на нуждите на една жена. Избра сигурността - знае, че там няма да е отхвърлен. Не вярвам обаче тя да е влюбена в него. За сега просто добре си играе ролята на заинтересована жена. Не, че го лъже - дава шанс на връзката, но бързо ще види, че усилията трябва тя да ги прави, защото той не умее да чете сигнали. Васил според мен я кани, защото така му е казано.

Даниела също я харесвам/не външно/ като играч е готина. Ако не беше тя, сезона щеше да е ужасно скучен само с хиленето на Мартина и нейното Мартинеееееееее. Ама пишела книга - ми да пише, като има кой да я чете. В страната на слепите и едноокия е цар. Та там сред останалите Даниела го раздава умница. Мартин има опит с жените и добре знае, че дори за несериозна връзка пак не само външността е достатъчна. Много по интересно дори и само като секс би било едно преживяване с жена, която все пак има нещо в главата си. А за книгата и да я избере Мартин и да не я избера - тя пак ще си я напише и ще си извлече дивиденти - ще напише например, че не бива да се  хаби енергия да се занимаваш с неподходящи - един вид Мартин не става за сериозни отношения и за това не са се получили нещата.

Мнението ми за Мартина става ясно от горното. Още смятам, че тя е тук, защото Мартин иска да натрие носа на Емануела.

Ана- Мария е насилник, може би тя е била подложена на тормоз, но нейното държание е точно булинг. Поведението й с подправките го доказва - тя се забавлява, ако поставя някого в неудобна или унизителна ситуация.

Брей............. забравих новия ерген. За сега добра заявка. Малко дървено стои, но със сигурност е интелигентен и умее да води разговор. Симпатичен е, без да е красавец. Интересен ми е, много интересен.

# 350
Мартин се държи с Мартина все едно, че му е жена. Много кавалерски, мило и с грижа. Съвсем непресторено. За разлика от срещите с Даниела, които са като тунир по фехтовка. Интересни, но изискващи много надцакване, много енергия, поза...
Ироничното е, че Мартина е точно като съпругата, която му е безинтересна, но я смята за добра, сигурна и удобна. Знае, че тя го обича и чувства някакви задължения към нея.
А Даниела е любовницата, която му е грабнала вниманието и акъла.

(Реално смятам, че не харесва, която и да е действително за извън шоуто, но вътре двете олицетворяват точно тия роли.)

# 351
  • ВАРНА
Много сцени пропускат с монтажа явно.Когато показаха Орехите и Коня Мартинов да тролят яко,допуснах че ни спестяват това поведение,но може би точно то е предизвикало репликите от Даниела.

# 352
Ще ми се да извадя мненията, че Мартина е мила, сладка, невинна, добричка душичка и да си ги запазя за някоя тема, в която се чудят как е възможно някоя златотърсачка да омагьосва мъжете и те да се връзват. Там ще ги плесна като показно как не само мъже, а и жени се омагьосват на мяукане, лигавене, писукане и хихикане.
Не твърдя обратното и не е заяждане, но наистина ми е интересно защо смятате, че е злобна? Излъчване или друго?

Например аз Даниела харесвам като играч за шоуто, но реално такива жени смятам, че трябва да се държат на разстояние - подмолни са и си гледат изключително само своя интерес за сметка на чуждия, докато обаче пропагандират съобразяване и те омайват с “обективност” и “факти”. Могат много да хлъзнат. Това са жени, от които да чуеш две-три клюки и един-два трика, просто да си в час с последните глупости или какво не работи при тях - в този смисъл са интересни, но не и за приятелка.

# 353
  • София
Мартина е първична. Както като мяука, така и като изгрубява. Не смятам че обмисля нещо и планира кой знае колко.

# 354
Сигурно ще прозвучи грубо, но как мъжете избират Любомира преди Косара за среща, не ми е ясно... и как тя е толкова вървежна? Има много хубави крака, това ли е?
Първо, Кои мъже? 😂😂😂 Аз Виктор не го броя.
Второ, сценарий?

# 355
Не само в шоуто, извън него доста мъже я харесват. Да не объркам но май в Чакалкаст , в Надкаст единия от двамата му е фаворитка май на Неделчо и други. В темата също имаше мъже, които я харесват.

# 356
  • Варна
Господи.....как е възможно това???

# 357
Сигурно ще прозвучи грубо, но как мъжете избират Любомира преди Косара за среща, не ми е ясно... и как тя е толкова вървежна? Има много хубави крака, това ли е?
Слабичка, ефирна, дружелюбна и отворена. Не е някоя фатална красавица, за която да си дават зор и да се борят, обикновено момиче, с което ще се чувстват спокойни и егото им няма да страда. Любомира просто е една безопасна зона (или поне така изглежда), а повечето мъже нямат самочувствие и такива им идват дюшеш. Тя ще го гледа със светнали очи, а той ще го играе мъж. Идеално!

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 08:39 от Tess d`Urberville

# 358
Като изключим торбичките под очите и огромното чело, Любомира е симпатична. Има много чаровна усмивка и освен това има някак лежерно излъчване. Сега, че на мнозинството от ЖЕНИ тук тялото ѝ не им харесва, не значи, че на мъжете не им харесва.

# 359
  • София
Любомира има много хубави черти според мен - хубави очи, изящно носле (не като ски шанците и маймунските носове на доста други участнички), овал, усмивка... Прословутите торбички не са ми направили впечатление. Стройна и фина. Ето, че и без да е мъж/Неделчо, може да я харесва някой. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт