🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 648
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 375
Малка е още Ивен и също още глуповата. Мисли, че с този подход ще успее.
То се вижда, че е глупава доста..
Но и други момичета са на тези години... Нейното поведение е за 12 годишно момиче, лишено от внимание...

# 376
Забравих Адриана - след срещата й с Васил ми стана неприятна. Толкова се е надъхала да му стане фаворитка, че чак е смешна. Бута се, постоянно му повтаря колко общи неща имат, постоянно му намеква някакви неща - малко на Маги от предния сезон ми заприлича. Опитва се да използва, че е първата, която му е направила впечатление и с всяко изречение се опитва да му внуши колко са подходящи един за друг, защото имат много общи неща. Не ми хареса срещата им.

Мартин и Мартина - ето това е двойката на сезона според мен. Срещата им беше много сладка, лека и свежа. Мартина буквално грее покрай него и вярвам, че наистина много го харесва. Видях в промото, че ще има целувка, но ми се стори, че тя целуна него, а не той нея. И целувката ми се видя някак повърхностна. С Даниела беше доста по-страстна. Лично аз много бих се радвала, ако Мартин избере нея, вместо мумията на Тутанкамион. За съжаление, обаче мумията му е по-интересна. Явно наистина все погрешни избори за жени прави в живота си и този път пак ще направи грешния избор. Нямам търпение да видя реакцията на Даниела, когато разбере, че и Мартина  ебила целуната Simple Smile

п.п. Васил е много наблюдателен. За няколко часа прекарани с момичетата, определенията му за тях бяха на 98 % точни.

# 377
  • Street of Dreams
Въпреки царствената си осанка, Косара е едно обикновено и народно момиче и затова я харесвам. Дори не се опитва да говори правилен български, не е превзета, земна е, знае какво търси и какво предлага, има лош опит с беден мъж, от когото не е получила нищо в замяна на лоялността си и не се срамува да го сподели. Жалко, че ценностите й се възприемат за старомодни.

Роси се счупи. Не беше станало кой знае какво - да, тя си измисли опит за целувка, да - беше раздухано да се изясни и приключи. Но това кой си в живота се показва и от това как излизаш от такива ситуации - тя просто се спихна и потъна в черна мъка. Дори когато говори с Виктор нищо свястно не успя да каже.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 11:12 от OnDiNe_

# 378
  • # супернатурална #
АМ аз лично не отчитам да е проявила досега някакъв отличаващ я от другите ум, даже напротив, в началото трябваше да се извинява заради липса на такт (леко селски провиквания, махленски забележки).
По инстинкт действат повечето, в това число и тя - ако някоя наклони везните към драма - сеща се девойката, че може да играе комичната роля - и прочее естествени за училищните времена "стратегии"

Не е умна изобщо Ана-Мария, да не говорим сравнена с Даниела, но пък от време на време ми е приятна с тая челюст в стил Кийра Найтли

Съгласна съм. Като във вица-от русата и черната, избирай русата. Тя черната, ако беше умна шеше да е руса. И с АМ така. Ако беше умна щеше да ползва по предназначение даденостите от природата, а не само даденостите от хирургията, да я изрови тая женска енергия, да омекоти, да се поизнежи...Това с вързаните очи и подправките беше добра основа за нещо романтично-еротично, но тя предпочете да го играе агресивно-отмъстително.

# 379
Полускучен епизод.
Мартина и Мартин сладки са двамата, като двойка, която е от 100 години заедно. За жалост Мартин е преситен от подобно женско внимание и според мен няма да я отрази дългосрочно - миличка му е, но не му пали кръвта.
А и целувката им .... никаква страст и палавост нямаше за жалост.
//
Косара И Викчо – той я харесва много (но то на него му потичат лигите до всяка дето му е на 10 санта от лицето), тя него не.
//
Васко и Адриана – той се държи възпитано, емпатично, опознавателно, тя като момите дето от една среща си измислят цяла афера. Малко ѝ обърнаха внимание и се пренави и разфантазира. Той няма да продължи с нея по-натам.
//
Викчо и Клаудия – това момиче е някаква дълбока драма куин, която го привлича, но си усеща, че е опасна и няма да ѝ смогне на драмите. И алелуя - малко ѝ загладиха този отвратително грозен бретон, без който е чудесна.
//
Ана-Мария и Мартин – изнасилена история. Анчето си е просто една интригантка и обича да си въобразява, че може да контролира/манипулира околните. Грам не ѝ се получава – никой мъж не харесв аподобни жени. Само те си мислят, че държат конците. С това грубо блъскане в устата му на чубрици и склонността към интриги и сплетни – тотално се дискредитира в очите му.

# 380
Банските на Ивет не са и ли малки или това е модата за 2025? Гледам с всички бикини и се показва underboob. Червените бикини на тази бяла кожа седят много красиво.

(Добре, че не си поръчах рокля като на Косара от бг сайт. Бг размери са доста големи. Трябва да ми шият.Явно няма да ми се получи. Добре, че ги погледнах. Първоначално не съобразих.)

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 09:51 от Labubu8

# 381
  • Street of Dreams
Забравих да кажа за целувката, която Мартина инициира - нищо не се получи, нямаше чувсвто, не беше истинско.

# 382
Labubu8 - то има мерки в бг сайтовете, не знам кое толкова те тревожи в размерите.

Банските на Ивет са обърнати.

Скучен епизод вчера. Мартин и Мартина са сладки, с АМ се посмях и шипвам Косара и Васил. Туй то. Grinning

# 383
Въпреки царствената си осанка, Косара е едно обикновено и народно момиче и затова я харесвам. Дори не се опитва да говори правилен български, не е превзета, земна е, знае какво търси и какво предлага, има лош опит с беден мъж, от когото не е получила нищо в замяна на лоялността си и не се срамува да го сподели.

Роси се счупи. Не беше станало кой знае какво - да, тя си измисли опит за целувка, да - беше раздухано да се изясни и приключи. Но това кой си в живота се показва и от това как излизаш от такива ситуации - тя просто се спихна и потъна в черна мъка. Дори когато говори с Виктор нищо свястно не успя да каже.
Счупи е точната дума.
Обаче не съм съгласна, че всичко дойде от тази ситуация.
Роси видя, че Виктор не я харесва просто- това я счупи най-много.
Тя наистина си падна по него и имаше много по различни очаквания.
Роси се счупи, още като разбра, че Бранимира е специално поканена.

# 384
  • Out of the Mix
Ще ми се да извадя мненията, че Мартина е мила, сладка, невинна, добричка душичка и да си ги запазя за някоя тема, в която се чудят как е възможно някоя златотърсачка да омагьосва мъжете и те да се връзват. Там ще ги плесна като показно как не само мъже, а и жени се омагьосват на мяукане, лигавене, писукане и хихикане.
Гледай сега, нали знаеш, че е до доказване на противното и се има едно наум.
Повечето от нас не я познават в реала, не сме познати, или с общи приятели и т.н.
Ако приемем, че не е себе си, което повечето смятаме, че не е така, то си е дала ясна сметка, не само в предаването, че за да има успех в отношения трябва да се държи по определен начин - женствено с целия си чар, козове, и както иска да се възприема. Даваме си сметка за "златотърсачеството" и защо се прави тунинг, но въпреки това аз, като мъж само с нея бих си дал шанс за запознанство и още нещо, като корекциите не са причина затова. След което химията би показала ще се получи ли връзка или не, има ли мачване, съвместимост, или не.

Данка, примерно ми е мега отблъскваща, студена жена, без тръпка, страст, нищо, абсолютен ботор, само Брана я бие.

Между другото, да, има една флегматичност в Косара, леко заспала една такава, и в съчетание с диалекта, леко в повече би идвало на моменти.

Васил ще го изчакаме още 2-3 срещи, излъчвания, и тогава ще го заключим, но доста заспал ми идва и той, няма живец, а са млади, бре. На 25-30 трябва да хвърчиш буквално.

# 385
Много ми дойде ефирното време на Адриана снощи. Така се бута на всяка цена, навсякъде, напомня ми на тези деца в училище, които постоянно вдигаха ръка, макар че само глупости говореха. То не беше да му се слага, да му довършва изреченията... ама такава досадница, че ако съм мъж да съм запалил джапанките на 3-тата минута.
Диана и Силвия ги забравиха да прашлясват там и те решиха да се поизтупат като злобеят по всеки.
На Ана-Мария държанието към Мартин е абсолютно подходящо. И двамата си кроят стратегийки, от които само те се интересуват. Все пак АМ ми е много > от Даниела.
Мартина е много сладка, харесва си го много, ама много лесно му се дава и не може да му задържи интереса.
Виктор и Клаудия прескочих, не мога да го гледам това момиче, тръпки ме побиват.
Косара ми харесва и без грим, диалекта много дразни, но е поправимо. Относно това, че Виктор цикли на едно място съм абсолютно съгласна с нея и аз такъв мъж до себе си не бих искала (да знам, че си противоречи с думите и от миналата седмица).

# 386
Позитивното от влизането на Васил е, че се получи раздвижване и оживление в курника.
Иначе той самият продължава да ми е скучен и дървен. Не ми е интересен тв образ, пък колкото си ще да е възпитан и спокоен.

Имаше моменти в предишните епизоди, в които бях харесала Адриана. Но след влизането на Васил, вече не. Стана една досадна, пренавита... като някаква отчаяна жена, хванала последния влак. Пък едно превъзнасяне, пък чудо. Срещата с Васил била най-прекрасния момент за нея, бляяяя.

Да ме прощава Ивет, но има нещо... не ок в нея. Супер странна ми е, нито дума не съм чула от нея, само някакво крийпи присъствие и поведение.

Косара ми е като някаква матрона. Уж младо момиче, но държание, поведение, излъчване и т.н. е като на попрезряла, старомодна и скучна жена. Има някаква тежест, леност и отпуснатост в нея. Не във физически аспект, а като състояние на духа. Не знам, с такова усещане ме оставя.

# 387
  • # супернатурална #
Мартина уж страстна и огнена, а Даниела студена и леко фригидна, но с втората целувките им се получиха. С Мартина наистина нямаше страст. Мартин може да е всякакъв, но отлично разпознава, ако не друго,  поне къде секса ще си заслужава.

# 388
Добре, де, и аз ще възкликна - Защо трябва да е толкова сложна любовта?!
Какви са тия гонитби, отблъсквания, вземи ме, не ме взимай, ще те хвана, няма да те хвана. Ти ми се даваш - не те ща, ти ми бягаш - ами, бягай. Ти гониш, аз гоня и най накрая трети хваща. Големи игри, големи заигравки и най накрая едно голямо нищо. Ако хората знаеха какво искат, може би нещата щяха да бъдат по лесни. Може би. Sunglasses

# 389
А, хубави са игрите в любовта, но не и когато играчите са дървени или неумели.
//
За Ивет – момичето обслужва някакъв образ на фатална прелъстителка дето е гледала по филми (и за възрастни) - то е гъзене, кривене, облизване, гледане все едно ще извърти всеки момент свирка на сламката. Преиграва, иначе е красиво момиче. Но олеква, не остава място за въображението.
//
Роси – дълбоката ѝ неувереност в себе си я прецаква. Не може да седи и да чака, ако харесва Виксчо. Трябва да е по-инициативна и шармантна и той ще хлътне за секунди. Като цяло сама се прецаква към момента и много ме е яд, защото я харесвам. Бих я дръпнала за разговор и понахъсала.

Общи условия

Активация на акаунт