🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 194
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 585
Косара си измисли причина, за да се откаже от Виктор елегантно, за да не излезе, че тя е цветарка и се мести от мъж на мъж.
Обаче... нали знаете има някои хора, дето каквито и да са, каквото и да правят и да говорят, си ги харесвате. Ами харесвам я!

# 586
Виктор чакал да усети нещо между тях с Косара за да разбере, дали тя е жената за него … Имали са вече доста срещи, ако до сега не я е усетил, здраве….Нещо е сбъркано с това момче и то сериозно сякаш е на 15. Нищо мъжкарско в неговото поведение

# 587
Косара използва целувката на Виктор и Люба като извинение, за да се пренасочи към Васил. В предните сезони колко се целуваха... сега целувката е равносилна на брак.

# 588
Ооо, Виктор беше елегантно френдзоуннат. 😁Харесва ми, че и двамата си казаха истината и проведоха разговор като възрастни. Сега, че КосарчИто беше инициатор, оставяме го настрана. Добър пример за здравословна комуникация според мен.

# 589
Ужасна рокля. Не мога да разбера хората, които харесват Мартина. Ако Даниела е евтина на външен вид, то Мартина е в отделна лига.

# 590
Не е равносилна, разбира се, но и аз бих я използвала, ако имам по-добри варианти.

# 591
Еее, Мартин вярва най-много на Мартина, дори повече и от на Силвия!

# 592
  • ВАРНА
Обиди верният си кон с тези думи.

# 593
Ха, Васил не ви ли прилича на младия Силвестър Сталоун? Simple Smile

На мен не. Точно на Аладин си прилича, както казаха момичетата. Аз още като го видях първия път ми се стори, че има някъде назад в семейството арабски корени. Също така говорът му, гласът му ми звучат като на арабин, независимо, че момчето си е българин и си говори български. Не ми харесват мустачките му. Иска ми се да го видя без брада и мустаци.

# 594
Обаче Мартин призна, че е изневерявал на почти всичките си приятелки, но има наглоста да ревнува от хипотетични мъжки приятели на Мартина. 😁

# 595
Ееее, Мартина започва да ми се издига в очите!
Картоиграчът нещо издиша... Защо, бе, Мен?
Данито няма да ходи с приятелки на екскурзии, Марти нямало да играе белот с мъже? Ми да вземе някоя и да си я затвори в мазето...

# 596
Яко налазиха момчето , ама си е в реда на нещата, при все какви са другите двама ергени Grinning

# 597
Ето и Васил живял в чужбина, и Росица, но техният български няма, като, че ли, чуждестранен  акцент. Докато  при Александра  - почти като чужденец в трети курс? За какво я вкараха, тя се напряга да разбере какво си говорят момичетата? Аз харесвах повече сестра и.

Защото тя от малко дете е там, доколкото разбрах е там от 5-6 годишна, което означава, че цялото си образование е прекарала в тамошни училища. Бих казала, че всъщност българския й е много добър, ако е израснала в англо-говоряща среда. Тя де факто е второ поколение българо-американка. Някои от тези деца въобще не говорят български, за писане да не споменавам.
Все пак е странно, ако двамата родители са българи. В къщи едва ли общуват на английски. Ако е така, жалко, всеки екстра език за дете е богатство, особено майчиния.

# 598
Ееее, Мартина започва да ми се издига в очите!
Картоиграчът нещо издиша... Защо, бе, Мен?
Данито няма да ходи с приятелки на екскурзии, Марти нямало да играе белот с мъже? Ми да вземе някоя и да си я затвори в мазето...
Даниела каза, че не си дава много зор в работа, интересно е откъде има пари за екскурзии и толкова корекции...

# 599
  • София
Ето и Васил живял в чужбина, и Росица, но техният български няма, като, че ли, чуждестранен  акцент. Докато  при Александра  - почти като чужденец в трети курс? За какво я вкараха, тя се напряга да разбере какво си говорят момичетата? Аз харесвах повече сестра и.
Тя тази още ли е там?

Общи условия

Активация на акаунт