🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 205
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 540
Жорката ми се губи.
Дано се появи, че ми е сладък.
//
Нищо харизматично не виждам в Данчето. Изтъркана е като билет от лотарията. Чакаш да спечелиш нещо с големи надежди. А то - все нищо или най-много 3 кинта (съдържание).

# 541
Туджаров каза, че момичетата много са се радвали на луканките, защото местната храна била люта.
Ми, аз затова казах, че Мартин не даде възможност Шамана да внесе яснота по отношение на местната концепция за храната и т.н. )))) Знам за лютивите предпочитания на азиатската и индийската кухня и бих искала да чуя мнение от местен човек. Изобщо не ме интересуват на Мартин и Виктор личните тъпанарско проекции! Отнася се и за танците от срещата на Виктор и Клаудия. Виктор също "прекъсна" задълбочаване по темата като се провъзглади в ролята на демона уж...Тъпо, дребнаво и в двата случая.

# 542
Явно "като няма риба и цацата е риба" е положението, но Туджаров, като нает от продукцията, какво друго да каже за рекламодател?!

# 543
Ето и Васил живял в чужбина, и Росица, но техният български няма, като, че ли, чуждестранен  акцент. Докато  при Александра  - почти като чужденец в трети курс? За какво я вкараха, тя се напряга да разбере какво си говорят момичетата? Аз харесвах повече сестра и.

# 544
Е сега люто било, тъкмо ще им се засили метаболизма и няма да надебелеят. Луканката е пълна със сол, сланина и разни Е-та, ще задържат вода и ще подпухнат.

# 545
  • София
Може ли мамите- детективи да пуснат определенията на Васил за всяко момиче 🙏🏼

# 546
Ето и Васил живял в чужбина, и Росица, но техният български няма, като, че ли, чуждестранен  акцент. Докато  при Александра  - почти като чужденец в трети курс? За какво я вкараха, тя се напряга да разбере какво си говорят момичетата? Аз харесвах повече сестра и.

Защото тя от малко дете е там, доколкото разбрах е там от 5-6 годишна, което означава, че цялото си образование е прекарала в тамошни училища. Бих казала, че всъщност българския й е много добър, ако е израснала в англо-говоряща среда. Тя де факто е второ поколение българо-американка. Някои от тези деца въобще не говорят български, за писане да не споменавам.

# 547
Разбирам доводите, но честно казано звучат просто като извинение.
Имам приятел, американец, който е научил сам български до ниво, в което не се налага да говорим на английски. Мотивацията му е била чалга музиката, но това са подробности. Госпожицата също би могла, ако "й се занимаваше".

# 548
  • ВАРНА
Разгеле,Ферай ще хапне малко.

# 549
И аз си имам "слабо място" в емоциите и то се нарича Александра)))

# 550
Aна Mария се превръща в изключително досадна натура.. ако си мисли, че някой мъж обича да бъде наблюдаван, разпитван и анализиран нон-стоп, значи нещо се е объркала. Може да е интересно през първия половин час от разговора, но до там.

# 551
Ха, Васил не ви ли прилича на младия Силвестър Сталоун? Simple Smile

# 552
“С момчета се разбирам, ама с Виктор… “😂 Бранка отново си намеква разни неща

# 553
Роската живна, браво, и още повече прилича на младата Корнелия Нинова Simple Smile

# 554
Оооооо нееееее писателката,колкото повече се влюбва в Мартин все повече погрознява,а казват че любовта разкрасявала Да ама Не при драскачката това не върви нещо.ГРОЗНА ми ееее

Общи условия

Активация на акаунт