🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 603
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 725
Нямам надежди за другите участници, но се надявам Росица да си вземе бележка, като гледа предаването сега. Дори на срещите с Васил и Виктор ми направи впечатление - на срещата с Васил лицето ѝ беше по-красиво и приветливо, излъчваше живот, а пък с Виктор изведнъж животецът угасна, лицето ѝ се промени, все едно нещо го издърпа надолу. Ако един мъж не те прави щастлива на най-обикновено ниво, и за среща не си заслужава, камо ли някакви истории за гаджета.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 12:04 от 7Vivi7

# 1 726
Светла снощи много се натъжи , замина си Диана и тя трябва да търси друга да бистрят клюки.
Интересно към кого ще се закачи сега безличната Силвия (Светла хаха)  - Любомира, Косара или Анна Мария.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 23:46 от Не се сърди, човече

# 1 727
Много тъпо решение на Росица да не приеме розата от Васил, при положение, че човекът дойде при нея, като ѝ беше тъжно и я попита какво става..
Сега просто Виктор ще я изгони и това ще е. Няма да се учудя, ако Васил не ѝ даде роза следващия път.

# 1 728
В контекста на последните събития Ана-Мария ми прилича на по-малката сестра на Лаура Кьовеши.IllIllIll.

Номерцата на Косара за скъсване биха били по-интересни, ако ги приложи на Мартин.

# 1 729
Всъщност, никой не е унизил Ферай - тя сама го направи. Ясно беше за всички, че Мартин не проявява интерес към нея, както и към много други. Какво точно очакваше да и каже той?!!

Унижението на Ферарито – айде немаше нужда. Мега тъпо беше.

# 1 730
  • Обран бостан ;)
Много тъпо решение на Росица да не приеме розата от Васил, при положение, че човекът дойде при нея, като ѝ беше тъжно и я попита какво става..
Сега просто Виктор ще я изгони и това ще е. Няма да се учудя, ако Васил не ѝ даде роза следващия път.

Опасява се, че и правят "Ферайския" тест и гледа да не се издъни.

Абе защо Наум излиза с роза за да обяви "церемонията на розата" ? Кой му я дава и най-вече, за какво му е ?

# 1 731
  • София
Странна ми е близостта между Любка и Бранимира, нали уж Бранимира нямала място там, щом той целувал друга, докато ѝ говорил на нея колко е специална и какво значи. Двете всеки път ми изглеждат като неразделни.

Добре излъчиха синхроните на Косара с това, че как не е важна първата целувка, а последната - когато се опита да се направи на интересна и как точно това вече било предателство. Лисица е.

Всъщност, никой не е унизил Ферай - тя сама го направи. Ясно беше за всички, че Мартин не проявява интерес към нея, както и към много други. Какво точно очакваше да и каже той?!!

Ферай има някакъв чар и благородно ѝ завиждам, че си хапва толкова сладко и пак има супер визия. Изглежда добричка. Мартин трябваше да е по-искрен с нея и сам да пожелае да поговорят. Трябваше и поне един шанс да ѝ даде за среща индивидуална и да прецени дали е негов тип или не - той буквално от самото начало си върти три любимки и това е.

Опасява се, че и правят "Ферайския" тест и гледа да не се издъни.

Абе защо Наум излиза с роза за да обяви "церемонията на розата" ? Кой му я дава и най-вече, за какво му е ?

Има логика в това, а може би още се надява Виктор да я покани на среща.

Не знам, на мен Наум ми е толкова безличен, че грам не мога да го слушам когато говори. И няма много смисъл от него в предаването, тази Маги и тя ми е ептен.

# 1 732
След вчерашния епизод ми се пренаредиха симпатиите. Ферай ме дразнеше, вече ми е симпатична, харесвах Косара, вече ми е противна, Роси ми беше леко безлична, но сега виждам огромната разлика между нея и останалите моми. Мартинка продължава да ми е глуповата, но не заслужаваше това пренебрежение снощи. Гласовете и на Любка и на Косара са ужасно неприятни. И не само на мен. Очаквам ги да дойдат и да ни се скарат, че сме подмолни и говорим зад гърба им. Бранка ми е сладка, не знам какво търси при Люба. Най-отвратителна като характер и поведение за мен е Ана-Мария. Тя стои в основата на всички скандали. Тая жена наистина се наслаждава на чуждата болка. Грозна, с огромен комплекс. Предполагам, че заради силното гръбначно изкривяване е била подигравана в училище и затова сега е пълна със злоба и омраза. Даниела няма смисъл да я коментирам - и двамата с Мартин са в театрална постановка.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:54 от Misi_36

# 1 733
Само на мен ли снощи ми направи впечатление как се сдуха Мартина, когато Даниела излезе бясна след срещата с Мартин и се чучна на дивана? Видя ми се направо смачкана, а винаги до сега е била свежа и усмихната. Мисля, че разбра, че май няма да го бъде с Мартин.

# 1 734
  • Out of the Mix
100 % Мартин и Даниела играят театър, трябва да са много наивни пред толкова камери и 100 човека екип да се отпуснат и да се влюбят. И двамата са на работа - Мартин срещу хонорар, Даниела срещу реклама. Имам наблюдение над книжния пазар - изданията по 50-60 лв обикновено са луксозни, енциклопедии или на историческа тематика. Не знам какво пише в книжлето на Даниела, че да струва толкова.
Не може да им се отрече, че добре си играят играта, което се харесва на зрителите.
Aбсолютно.

Обръщам някакво минимално внимание на целия театър, за който и една стотинка не бих дал, нали подкрепяйки авторите заради социалния експеримент и някакво сверяване на часовника, убеждавайки се, че грам не сме мръднали напред и всичко е една простотия с много малки изключения в цялото ни общество, без изключения, и мъже, и жени, по-малки, по-зрели.

60 лв. (явно оттам и умножението докъм 60к, сигурно не е случайно, добливаме се до "666", знаем какво е това число) за някаква хартия на някаква никаква трябва нещо да не си у ред. Парадоксът е, че ще има продажби, защото нивото на масата е такова.

Разсъждавайки над поведението им, на всички, изхождам от все едно е в реалния живот, а не сценарий от предаване с цел рейтинг, като всичко е под всякаква критика, забулено зад лукса, палмите, плажовете и усмивките.

Абсолютно никаква драма не видях в поведението и нормалното обяснение на Мартин към Ферай. Колко по-ясно да се обясни, че няма симпатии и желание за нещо повече, но малката се натиска ли натиска. Сори, душка, не става така, но ще се научиш, ако, ако не, твой проблем. Тя освен все още едно младо тяло, дори в лице не ми харесва, няма какво да предложи на един мъж. И без готвенето ще се мине, въпреки че е много малка, има да учи много от всичко, сексът и той, всичко е до доказване на противното. За мен тя е изключително ниска и евтина топка.

Мартин, заявявайки, че Данчето вече е неговата избранница, няма какво да прави повече в предаването, и за мен е приключил.
Относно ситуацията и мрънкането на Джексънката - в реала това е абсурдно. Те нямат никакви отношения все още, не са правили секс, не са двойка, не живеят заедно, няма обяснения за ексклузивност и категоричност, че са си вече заедно. Хипотетично с 10 може да излиза, и с 10 да се целува, докато се напасне и избере тази, с която иска да е. Не само това, а никоя няма и да разбира за другите.

Принципно да се дръвчи, или да е груб с Мартина е просташко, тъпанарско, защото тя по абсолютно никакъв начин нито го провокира с каквото и да е, нито нищо. Ако я държи някаква резерва, и я заблуждава, говори за него какъв тъпак е. Щом е направил избора си, вика я, и й обяснява нещата, след което я оставя да си вземе решението дали да си тръгне, или да остане и гледа сеир, което изобщо не смятам, че би направила, а имайки достойнство, просто би се оттеглила. Тъпунгерът маймун не я заслужава. За разлика от Роси и Ферай, които нямат обратна връзка за чувства и емоции у избранниците си, то Мартин на Мартина й се обясняваше, и й завъртя главата, а тя е влюбчива, топла жена, и там внимателно трябва да се пипа.

Виктор беше пиян с Роси и беше гротеска.

Александра ми е мега странна, чалната някаква, абсолютно куку.

Диана закономерно събра куфари.

Силвето ще си я държи Мартин, като вярното другарче, от каквото също има нужда човек, троянски кон.

Анна-Мария е била много по-симпатична отпреди джуките.
Сисите, как и да е. Mr. Green

Виждаме, че на никого не му пука, всеки гребе с шепи, оставяйки труповете след себе си към лелеяната връзка, стандарт, лукс, пари и статус, положение.

Такава е ситуацията, уважаеми. Peace

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 10:46 от Revoker

# 1 735
Мартин вместо да увърташе, трябваше да каже на Ферай, че много я харесва като човек(за да смекчи уж положението, всъщност той никак не я харесва - нито като визия, нито като човек), но няма тръпка, ала-бала портокала и те толкоз. Той почна да вади от десет дола вода как я тествал, пък тя как се провалила, пък втория шанс не се получил, дрън-дрън ярина. Просто не е негов тип, това е. И така и трябваше да и го каже. Не видях унижение аз, работата беше "право куме в очи", но с неправилните думи и доводи. По ли хубаво щеше да е да и маже очите с глупави лъжливи думи и да я заблуждава. Единственото което не ми хареса е това, че в погледа му се четеше някакво настървение, някаква наслада като я отряза. Сякаш му правеше кеф. А тя Ферайчето е едно още младо, глупаво и заблудено същество и на мен щеше да ми е тъпо точно по този начин да я отрежа. Винаги има начин и дори да боли, поне удара може да бъде омекотен. Но Мартин не желаеше това, той сякаш я наказваше за някакво непростимо прегрешение, а такова май съществува само в неговата глава.

# 1 736
А и тя му пускаше нишани на срещата им. Каза му, че иска да го опознае.
Според мен я беше страх да не бъде набедена от момичетата или от Виктор във Ферайгейт.
Постъпи глупаво.

# 1 737
Еми, не сте замесени от “друг огън”, съжалявам. Е, има две-три, които са, ама повечето явно сме замесени от нещо далеч по-просто от “огъня” на Данчето. Търсете Юда в себе си, а не в мързеливите и меркантилните използвачки.

# 1 738
Ама Косара е ок да приема 2 рози, други също, пък Ферай що приела преди, ами ще приеме! И момичетата имат право на избор с времето.

# 1 739
  • България
На Данчето някоя котка ѝ е стъпила на клавиатурата, защото това няма ка да е дело на естествен човешки интелект.

Общи условия

Активация на акаунт