🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 633
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 680
Някой от тези които са гледали всички сезони да каже, кой си струва да се гледа и къде. Не мога да се насилвам да избутам този повече.

# 1 681
Даниела прави супер реклама на книгата си. Как само го манипулира! Или е сценарий или  тази го омая с нещо. Тя уж не е влюбена, а не му дава да се целува с други. Нещо не го схванах! Мартин като е избрал Даниела да гони останалите
Стига им толкова ваканция

# 1 682
Нещо проспах тука май, ама Марта взе ли китка от Марто?
Тя имаше от срещата им, но нещо не е много доволна от коктейла, може би усеща какво се случва.

Та той Мартин изобщо не и обърна внимание. Нямаше време от молене Даниела да му прости. За момент се поставих на нейно място и ами не е приятно.
Но пък знае къде е отишла. Поне Мартин вече знаем, че избира нея. До края на предаването ще я гледаме на всяка среща. Ами щом се обичат младите нека се взимат!

# 1 683
Знае как да се уреди Даниела - сега като се вземат с Мартин в предаването ще спечели и един пръстен с диамант от продукцията Simple Smile
И после и двамата си отиват в България при половинките си. Голям театър гледаме.

# 1 684
"Имаш много хубави мадами отзаде" ме хвана неподготвен.
Не бях чувал тази реплика никога, а сега - три пъти за десет секунди. В какви времена живеем.
И на мен ми направи впечатление. Какво точно трябваше да означава това?
Тази, само на мен ли ми се струва, че не е на център?
Коя го каза това и на кого ,че съм изпуснала?

# 1 685
Американката го изцепи, три пъти. Grinning

# 1 686
Хареса ми срещата на Виктор с Бубето. Най-много с това, че хич не му и хрумна да се целува с нея. Няма всеки ден да им работи!
Joy
Ахаха, същото си помислих.
Впървом ми мина беглата мисъл като я покани, че ще се нахвърли да я целува, че не е имал търпение да останат насаме. Това защото нормалните влюбени мъже биха постъпили така, но после се сетих, че туй е Виктор. Joy Та, на него през ума му не мина даже да я докосне, камо ли да я целува. И сал клюки му бяха в акъла.
Най кофти беше, че въпреки, че "възлюбената му" му сподели, че е обиждана от някаква си въображаема "Юда", той на розобера баш на юдата даде роза и автоматично се превърна в Юда номер 2. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 687
# 1 688
Мартин беше много груб и коравосърдечен с Мартина. Дори не я и погледна. ДЪржа се все едно тя нещо лошо е направила. Ако беше мъж на място, щеше да я повика и да си поговорят. Само си представям как се чувстваше, горкото момиче.
И на мен ми направи впечатление, но аз не мисля, че на него някога въобще му е дремело за нея. Просто му е твърде безинтересна.

# 1 689
  • някъде другаде
Светла снощи много се натъжи , замина си Диана и тя трябва да търси друга да бистрят клюки.

# 1 690
Върху един въпрос разсъждавам, възможно ли е Мартин и Даниела да играят театър...
Играят убедително,  толкова добри актьори ли са?
Какво ме навежда на мисълта за постановка:
Твърде много се рекламират книгите, НН едва ли го прави без полза. Хепимен може да купи цялата продукция, ако реши, дали не е поръчал главна роля за Даниела...
И хич не ми се вярва, че Мартин би харесал Майкъл Джексън от Чепеларе, ако не са го помолили...
Не ми се вярва, че Даниела и Мартин не се познават от преди формата, и двамата са столични бръмчалки.
И аз си го помислих, но не съм отишла до там за Хепимен. По-скоро, че Даниела и Мартин са се наговорили предварително. Моето съмнение се базира на това как се хилят - човек се хили така, когато знае и крие нещо; Мартин се ухили много странно, когато Даниела първоначално си тръгна от него на пейката. После, вече уж се бяха сдобрили, и си говореха как им олекнало, пак се хилеха много странно. Другото странно е как Даниела му прости за около 5 мин. Това е най-невръзващото се с нищо от концепцията й за самоуважение нещо - те около тяхната нецелувка имаха повече разправии, отколкото тук. По-скоро мисля, че Даниела е била уведомена от него, че ще има друга целувка за рейтинг и че трябва да го изиграят това. Иначе, че тя му е избраницата е ясно.

# 1 691
Росица е отказала роза на Васил ли??
She is nit quite the full shilling.

# 1 692
Светла снощи много се натъжи , замина си Диана и тя трябва да търси друга да бистрят клюки.
Коя е тая Светла, за втори път чета за Светла?! 🤔

# 1 693
Да, направи ми и на мен впечатление как Марто се ухили когато царицата напусна сцената. Усмивката беше "този рунд за мен". Има нещо гнило в тази тяхна "любов" . Но пък как се впусна и прегърна плачещият му за Диана троянски кон,не е лишен от емпатия. Само я проявява избирателно. Разочарова ме, какво ще гледаме докрая на него разчитах за интересно развитие.. Пък той най тривиално взе че се.. "влюби".Скука. 😁

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 08:37 от *Амбър*

# 1 694
100 % Мартин и Даниела играят театър, трябва да са много наивни пред толкова камери и 100 човека екип да се отпуснат и да се влюбят. И двамата са на работа - Мартин срещу хонорар, Даниела срещу реклама. Имам наблюдение над книжния пазар - изданията по 50-60 лв обикновено са луксозни, енциклопедии или на историческа тематика. Не знам какво пише в книжлето на Даниела, че да струва толкова.
Не може да им се отрече, че добре си играят играта, което се харесва на зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт