🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 663
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 695
  • някъде другаде
Светла снощи много се натъжи , замина си Диана и тя трябва да търси друга да бистрят клюки.
Коя е тая Светла, за втори път чета за Светла?! 🤔
Разведената с две деца от момичетата на Мартин. О да аз се обърках тя е Силвия.

# 1 696
Роси се оказва много наивно момиче. Или тази изолация тотално им промива мозъка. 7 седмици един мъж да не ти обръща внимание и като го питаш дали има интерес към теб, да ти отговори, че ще ти каже след 2-3 дни ?! И ти да си чакаш, сериозно ?! Не мога да повярвам на какво унижение се подлагат момичетата там. Ферай също. Изобщо не ми е симпатична, но да се молиш на чичо ти за внимание.. Пълен ужас.

# 1 697
И аз точно това си мисля, че Мартин и Даниела са на работа, само дето Мартин се поувлече, ама мъж, какво да го правиш. Даниела добре се справя и след Ергена личен живот различен от риалитито.

# 1 698
Гледам назад на запис. Много ми е тъпо за Мартина. Дано в живият живот си е ок.
Ходи постоянно по заведенията, включително с участничките и Мартин, така че нищо ѝ няма.

Кайсия, в началото на сезона тук пишеше една бивша нейна съученичка и каза, че Косара е била нещо като були в гимназията.
Личи си. Вчера се изяви в пълния си блясък. Злобна, агресивна, комплексирана простакеса! Блазе на тоя, който ще я избере.. Със сигурност няма да е Васил
Според мен Мартин е мнооого влюбен и това няма как да се изиграе освен от Леонардо Ди Каприо или Брат Пит, а той е далеч от техния талант 😏 Лапнал е яко въдицата

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 08:46 от Catfish

# 1 699
  • Обран бостан ;)
Накратко за снощи:

Тъп сценарий за "сдобряването" на Диди и Марто. Ако наистина е от книгата - още по тъпо, но снощи не знаех. Как хукна завалията след нея да и се извинява, чак ми стана смешно. Мартинееее, ако не си чувал, извинението е второ нахалство. Остави я да и мине и толкова. Като ти се цупи да ходи при някой от другите двама, ако я поискат, де. Wink

Иначе не е уместно да се коментира избора на друг мъж за жената с която иска да живее, но според мен Марто избърза с "категоричния" си избор.

Искал жената да го изнервя. Ами която и да си вземеш след 2-3 години ще почне да те изнервя, ама поне ще имате "розов" период, а не от вратата в "Хелс-а". Wink

Ако пък е толкова категоричен, излиза с една роза, дава я на Диди и си тръгват - толкова. Ама по сценарий трябва да останат, за да има още драма. Тъй де, за какво са там все пак ?

Имам чувството, че Виктор е чел предишния ми пост. Как тъй изедин път му се отвориха очите за Роси и Ивет, а ? Ама трябваше да дойде Васко, че да му махне пердето.

Май и за уйдюрмата съм бил прав. На Косарка-злобарка вече и се привиждат разни работи. Ама защо скочи на Роси, а не на Ана Мария ? Току сме станали свидетели на първия въргал в предаването. Ако трябва да съм сериозен - жалкарка и половина. Колкото и да злобее Роси винаги ще е по-красива от нея.

Ако покажат скандала на ергените, не се съмнявам коя ще остане без роза, ама няма да го направят.  

Васил още не мога да го проумея. Да се съгласяваш със събеседника си е добра тактика, но до време. Да видим с коя ще го огрее, макар че не го виждам скоро да се отпусне дотолкова, че да се целува с някоя. Може пък някоя по-окомуш да го нагъне - знае ли човек. Wink  

Другото си беше пълнеж.

п.п. Искам да отбележа и нещо положително - всички се отнасят много добре с кучето, което обикаля. Всеки път като влезе в кадър и ми вдига настроението. Това е най-естествения и неподправен участник в предаването. Никога няма да те обиди, никога няма да те нарани физически и като показва привързаност - значи наистина е така. Животните, за разлика от хората, не могат да лицемерничат.

# 1 700
Аз не разбрах защо говорят на новия баджанак в 3л., ед.ч., женски род (Виктор - "новата колега", Мартин - "новобранката").
Косара пресоли манджата с Роси, Любомира реши цялата солница да изсипе, защото е толкова невзрачна, че по друг начин не може да блесне.
Виктор в някое друго предаване участва май, още не може да осъзнае кой е Юда.
Данчето мед и капеше като чу за ново сетче Chopard, за още едно Van Cleef (примерно).... би му простила и креватно джудо.

# 1 701
От цялата работа снощи най ме е яд на Росица. Е не може да си толкова застрелян. Трябваше да му завре розата, където слънце не огрява на Виктор, а не да я приема. Че и отказа тази на Васил. Кукувица. После реве, като я мачкат селските пръчки. Ми така се прави, стягаш се и се бориш. Едно нещо вярно каза Виксъна за цял сезон - на война и в любовта няма правила. Дано намери някой свестен мъж да и даде това, от което има нужда, ама… ме съмнява да не го подмине.  Ей я на Козара, турбо селянка, две приказки правилно не може да каже, ама непрекъснато се хвали какво предлагала като жена. Много ме е яд, много. Пък и кво ще му харесаш на тоя мухъл Виксъна?

# 1 702
Много ми е жал за Роси, но вече е голямо момиче, защо прие розата на Виктор, а отказа розата на Васил? Така щеше да направи ясна заявка. Това предаване наистина напомня училищна среда. Нормално, с толкова момичета вътре.. в моята гимназия бяхме 20 момичета и 6 момчета за цвят.

# 1 703
Някой издири ли кое е момичето с татуировките, което ще влиза ?

# 1 704
  • Пловдив
Извинявам се, ако някой вече го е публикувал
Пост на Димитър Калбуров от ФБ:

"Ако в края на този сезон на Ергенът има сватба, може би ще протече по следния начин:

„Приемаш ли този мъж за свой законен съпруг, в добро и само в добро, да си те глези и да ти угажда, и да си те глези глезейки те, и да ви осигурява всичко, от което ти имаш нужда, а ти в замяна да го благославяш с присъствието си и да го даряваш с женската си енергия, каквото и да означава това, и той да си те глези и да осигурява всичко за теб, но в крайна ти да допринасяш повече, защото му даваш времето си, докато ви раздели това, че те е сменил с по-млада жена, която да си глези, а ти после да го тормозиш доживот използвайки евентуалните ви деца като разменна монета и да му вгорчаваш съществуването всеки път, в който видиш, че тръгне да бъде щастлив?

Да.

А ти нея, брат?

Е... ш‘ма обидиш.“

# 1 705
Някой е пуснал колието на Даниела и тя не пропуска да го рипостне, да видим всички колко скъпи бижута има. Мартин ще трябва да надгражда.

Скрит текст:

# 1 706
  • София
Някой от тези които са гледали всички сезони да каже, кой си струва да се гледа и къде. Не мога да се насилвам да избутам този повече.

Зависи защо не можеш повече да гледаш този. Може би втори. Не и трети, според мен.

Мартин ще се окаже големия шаран, Даниела така хубаво го е закачила на кукичката... Чак клетви за вярност. Горката Мартина, сега е радостна и обнадеждена, дано все пак има някакъв обрат. Нали съгледвачи докладват, че е празнувала в Джанъм, явно не са скъсали отношения...

Сестра Маямина с мадамите отзадЕ ме остави и мен да мигам неразбиращо. Grinning

Виктор хич го няма с общата култура. За ефекта на пеперудата не знаеше (не че АМ го използва много правилно в случая, ама карай, жената е класи над него като мозъчно съдържание), сега това "Юда", дето го слага под път и над път също май не знае какво означава...

# 1 707
Допускам актьорска игра от М и Д, както и наговаряне предварително. Даниела доста се постара да се разплаче в гримьорната, наблюдавах внимателно  - не ѝ се получи, само гримаси на неописуемо страдание, но лице в сълзи обляно не видях.
И Васил е доста режисиран. Спонтанно му позволиха само да демонстрира физическото си привличане към  Косара.
-Струва ми се, че е от доста по-рано в ШЛ и  е имал възможността да се запознае и да бъде запознат с основните сюжетни линии.
-Как точно още от първите вечери се насочи към "любимки", към незабелязаните Ади, Синтия, Ферай? Как пък точно  с Любомира му хрумна да се обзалага на среща, игра и с други девойки?
- Много подготвен по отношение на девойките - характер, предпочитания...Един такъв конформист, благо и бавно мърморещ клишета, много равен, много хлъзгав...Имам усещането, че ако някоя го убоде , ще се разтече нещо мазно:trollface: Trollface

Първоначално ми хареса като присъствие, но само в първия епизод - прояви свеж хумор, заяви се, но после мнооого започна да слуша и следва сценария и ме загуби... А и не е особено красив / за мен поне/.

PS: И за Косара - изобщо не е привлечена от Васил. Силно влюбена в представата за себе си, тя иска само и единствено да се презентира като "специалната", "знаещата какво предлага на мъжете" и как беше -  "не първата, а последната" YumYum Целта ѝ са разни Вуйчовци, разни байчовци зърнопроизводители с бентлита, в краен случай и някой с Джанъм-и може....TrollfaceTrollface

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 09:03 от ellis

# 1 708
Посипвам си главата с пепел. Косара ми опротивя тотално след вчерашния епизод. И Любомира, но нея не я траех от начало. Роси пак ми беше неадекватна.

# 1 709
На мен ми харесва само Васил, не знам защо беше вкаран по-късно, той си е достатъчен, вместо другите две недоразумения. Освен това той не си избра момичета, а завари този сбор от... нямам думи. Дърти и wannabe к**ви.

Общи условия

Активация на акаунт