🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 477
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 995
ММ каза, че Мартин е гадняр с хора, които не харесва, но иначе се показва като жалък и безхарактерен. И също, каза че със сцените с Даниела се изложи тотално - държание на тийнейджър.

# 1 996
Попадна ми снимка на Ферай с гривни с детелинки 🥰.

# 1 997
Тя си ги носи и в предаването.

Ето мъжете какви жени искат 😂
https://www.facebook.com/share/r/1Uw9dmRkxv/

# 1 998
Не съм обърнала внимание, обикновено я следя какво количества поглъща и завиждам. 😎

# 1 999
Сега ми хрумна, че вчера Мартин сам си вкара автогол като се опита да изманипулира ситуацията като обърна темата към колието от бившия. Той буквално даде оръжието в ръцете на Данка, която го използва, за да го накара да и се моли. Мартин, ако наистина беше стратег, щеше да каже: да, целунах я, защото сме в реалити, в което целувките са задължителни. Можеше да извърти, че всичко това се прави за зрителите, а той е част от продукцията. Че идвайки в Шри Ланка, те всички са се съгласили на определени условия, които в реалния живот няма да съществуват. И Данчето ще не ще, щеше да клекне. Обаче, “играчът” я атакува по най-глупавия начин и накрая се оказа хленчещ и унизен. Той си е виновен, Данчето не е чак толкова умна, че сама да го измисли.

# 2 000
  • София
Относно клюкарстването: всички си клюкарят.
Ергените взимат по една или три на среща - другите какво да правят? Да обсъждат Кафка?
Косара и Любомира - може, ама другите - не. Айде, Бе!
Ако Васил е средно интелигентен, ще му светне лампичка за Косара, която клепеше Даниела пред Мартин. По наше време мъжете не обичаха такива клюки 😂

# 2 001
Аз мисля, че Васил отсвири Косара снощи с изречението - ти обаче си много крайна.

# 2 002
Не съм обърнала внимание, обикновено я следя какво количества поглъща и завиждам. 😎
😂 Да, за завиждане е, даже за мразене 😆
Това първо го споменахме в темата като се питахме дали е оригинал, че тя нали безработна...

# 2 003
Не знам НН какви скандали не е искал да показва и така да имат Най-Различният сезон евър, но тези два, които ни "отпусна" в само един епизод ми доказват, че никаква концепция и идея си нямат за това шоу. А, може би, е искал дъщеря му да види едни класически булита и интригантки как спретват скандал от нищото и наклепват тези, които не са се присламчили към свитата им? Най-популярната ученичка и придворните й да покажат колко "лоша" е тази, която може и да им е конкурентка? Интересно ми е било и в предишния сезон, дали участничките не са инструктирани да не се намесват при скандали, а само да стоят и гледат?! Иначе не мога да си обясня, дори и миналата година ни гък, ни стон в защита на Виктория... Мартин и Даниела не са ми интересни, да се вземат и заминават, заедно с Вико и Буба, и да остават терена на Васко и момичетата, можеха да си го поканят само него от продукцията, и добре да им се получи. Ама който се полакуми за рейтинг покрай Игри на волята, сега ще си сърба критиките....На Вики, да му е честита популярността, за която толкова мечтае, дано му се услади. А, ако Бат Васко все пак се вземе с Популярното момиче накрая, съм любопитна, колко ще им продължи романса, след като я заведе на няколко почивки, и какво заедно ще изградят....

Оранжина, една кайсийка е съгласна с теб. Simple Smile
Само мисля, че не са инструктирани да не отговарят - по-скоро от страх да не си навлекат врагове вътре в къщата в лицата на останалите момичета, а и да не си навлекат лош рейтинг, защото продукцията при скандали понякога манипулира зрителите. Никога не знаеш как ще монтират кадрите.
Точно по бай Ганьовски като видят етичен проблем и само си сменят кръстосания крак.

# 2 004
Да вкарат онази палавата художничка (която Виктор отряза понеже му правила комплименти) да разбуни духовете, но надали.

# 2 005
Това с тези зодии и на всяка първата дума да е каква зодия си или ти си такъв защото си такава зодия ми е mind boggling. Ферай ме уби като отиде да говори с Васето и той и бил видял асцендента в Стрелец пък тя неговия в не знам си какво. Wtf?! Направо са обсебени.Моя мъж не мисля, че знае даже аз коя зодия съм, аз за неговата не съм се замисляла много, много също.

# 2 006
За Росица- според мен тя наистина ги дразни като подслушва постоянно, а не взима участие в разговорите. Ако искаш да питаш нещо ще питаш директно, не да слушаш чужди разговори докато се правиш, че пишеш.
Мартин очаквах да е по-опитен с женските номера, излиза въздух под налягане и той. Даниела така го изработи, че свят му се зави.
И беше права за бижутата- той и вменява вина на нея, за да оправдае себе си. Типично за всеки изневеряващ мъж, който казва, че не е имал чувства и било просто...... Обаче с кака Данче удари на камък изпеченият Марто.

Аз не разбрах как стана толкова ясно, че Росица е слухтяла именно да подслуша разговора на Косара и Бранимира, че и бележки си водила. То бива параноя, ама на поведението на Косара беше направо гротескно.

Ами те я дадоха как леко се завърта към тях. След като започна да пише Косара явно реши, че пише нещо за разговора им, пък то се оказа нещо на Ива писала. Абсолютни глупости по принцип са това, но и в други кадри се вижда Роси как леко надава ухо на разговорите и се прави на ударена. Явно Косара избухна без нищо, но не се знае дали не се е натрупало. А защо Люба надигаше жили вече и аз изтървах нишката. Тя закряка като сврака и аз вече не разбрях нищо.

# 2 007
ММ каза, че Мартин е гадняр с хора, които не харесва, но иначе се показва като жалък и безхарактерен. И също, каза че със сцените с Даниела се изложи тотално - държание на тийнейджър.
Точно това е отвратителното в Мартин , който какъвто и чаровник да го играе е зъл с хората, които са му безразлични или не харесва . Всеки може да е прекрасен, когато се нятяга да се хареса някому, какъв си всъщност се вижда точно в отношението към тези, за които не ти пука, нямаш интерес или са по-слаби просто. Дано Даниела се усети, че този човек не става , защото я харесвам в много отношения.

# 2 008
След вчерашния епизод - Даниела ми фалшивее все още, манипулира Мартин, който го вижда това, но играе с нея, защото това търси - т.е. му е интересно и предизвикателно взаимоотношението с нея. Според мен, тя няма да е победителката. Аз залагам на това Мартин, че Мартин си тръгва сам. Тя твърде много му засяга Его-то по неприятен начин, за да се получат нещата - но засега, драма да има.

Според мен на Васил избор номер едно скоро няма да е Косара. Струва ми се интелигентен мъж, който подхожда рационално, а не емоционално, към взаимоотношенията - и според мен ще види разминаването между думи и поведение, и маската и реалната личност, у нея. Другите му 3 първоначални избора - Адрияна, Синтия и Росица - въобще не са подобни на Косара момичета, доста по-скромни, непомпозни и, смея да кажа, интелигентни, жени.

# 2 009

Общи условия

Активация на акаунт