🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 467
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 085
То па една книга...
Въобще не мисля, че целта е да продава книгата.
Целта е тя да се лансира като жена хаха. За после.

# 2 086
Аз пък съм убедена, че целта е книгата. Не ѝ е нужно да се лансира. Бачорски я мъкнат сред богатите така или иначе.

# 2 087
Зависи от жената какво ще сработи. Не от мъжа какъв е. Само да кажа.
Има една тънка линия на самоунижаване, която алфа мъжете никога не прекрачват и пак успяват да постигнат своето.

Гледайте филма за Тръмп по този повод, има интересни моменти. Той е ярък и известен пример за алфа мъж. В семейството ми също имам образци на алфа мъже, нищо общо със смешния Мартин.

# 2 088
В инста го хокат Марто що е избрал чепеларската кокона и той...я защитава,моля ви се.Ако била от Сф дали щели да питат.Ок,грозно е да се обижда на провинция,но...все си мислех,че като е излязъл и се е погледнал отстрани и му е ясно,че тази жена не е за него.Но..явно още има симпатии или поне я уважава.Пак ще кажа ЖДНБ! Grinning

Ами по-добре ,че  язащитава , едно че е много ниско жалко да обиждаш някой  на место раждане , второ че е супер грозно и  немъжко да обиждаш жена ,към която си имал интерес.

# 2 089
Както казах и вчера Мартин има типично поведение на изневеряващият мъж. Моли се, обещава и след това прави същото. Той сам призна, че е изневерявал и сигурно не веднъж, след това обяснява как е сгрешил и няма да се повтори и така всеки път. Ако Даниела усещаше неговите действия наистина щеше да бяга далече от него. Винаги такива типове изкарват половинката виновна. Но пък и тя търси мъж да и задоволи паричните капризи, та би следвало да се примирява да е лъгана в името на добрият живот. Всеки сам прави избор какъв да бъде.

# 2 090
Не,не кавалерско е разбира се.Просто не очаквах,че ще седне да отговаря в инста и то точно по повод нея.

# 2 091
Както казах и вчера Мартин има типично поведение на изневеряващият мъж. Моли се, обещава и след това прави същото. Той сам призна, че е изневерявал и сигурно не веднъж, след това обяснява как е сгрешил и няма да се повтори и така всеки път. Ако Даниела усещаше неговите действия наистина щеше да бяга далече от него. Винаги такива типове изкарват половинката виновна. Но пък и тя търси мъж да и задоволи паричните капризи, та би следвало да се примирява да е лъгана в името на добрият живот. Всеки сам прави избор какъв да бъде.
Направо не мога са повярвам, че има жени да му си вържат... че и да изневерява. 🤦‍♀️
Добре, че беше Емануела, да се чуе за него. Тя прекалено много му вдигна акциите.
Не,не кавалерско е разбира се.Просто не очаквах,че ще седне да отговаря в инста и то точно по повод нея.
Съгласна!

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 17:19 от КремонаЛиза

# 2 092
Скрит текст:
Точно, Мартин, Мартина и Даниела разиграват етюд. Мартина показва какво не трябва да прави една жена, Даниела показва как трябва, Мартин е прототип на баровеца, който скача според тоягата. И всичко зависи от жената как ще го научи. Да ама тоя етюд важи докато го впримчиш. А после? Искам да видя етюд за после. Как на баровеца му омръзват претенциите на хитрушата, нищо по-различно не може да му даде от много други и се връща при онази, с която му е лежерно и спокойно и която го гледа влюбено и го обгрижва.
Обратното е - пред баровеца жената сервилничи и го гледа с широко отворени, жадни и влажни очи, а в S-класата или се подмокря и е подгизнала постоянно, готова, или плаче, сещаме се приказката...
Т.е. тя не определя абсолютно никакви правила, а с претенциите директно на село, или където...

Какво не трябва да прави една жена - да се дупи, да мяуче, мърка и да се конти ли? SmirkRolling EyesMr. Green
Ами да помислим, какво би избрала една жена? На мястото на Даниела ли да бъде и на мястото на Мартина?

Оки, да помислим...Thinking
Приемаме, че Марта е от плачещите, а Данка от другите?
Би трябвало обратното да е.
Защото мъжете искаме жена, като Мартина, не като Данчето.
Данчето отблъскава с арогантност, сексът с нея ще е по-сметка, а след брака ще приключи, докато Мартина ще си го иска постоянно, такъв й е натюрелът, игрива и т.н.
Аз по-скоро се замислям какъв мъж би се хванал с Данчето и защо, за какво му е точно тя.
Изхождайки от себе си и всички мои познати и приятели никой няма да се хване с подобна, като нея, какво остава да я търпи, да търпи всичките й глупости, да й търпи нищо правенето, и само искането, а напомнянията й толкова биха дразнили, че не знам дава ли си сметка, явно не.

С Мартина поне знаеш какво се случва, тя си блещи, каквото й е на езика, в акъла, не прикрива, няма схеми, първична е. Има си трески със сигурност, но на прима виста си говорим.

Фрай не ми харесва физически, а сега стана и много черна, та съвсем.
В момента като цяло най-много ми харесват в тяло Ивет и Росица. Ивет освен тялото има страхотна кожа и цвят.

Васил ми се струва тренирала и нереален.
Той с който и да говори е като сфинкс, няма никаква реакция каквото и да чуе. Съгласява се и казва, че му харесва чутото. Гласа е равен без никаква промяна или интонация, като от робот.
Стойка, всичко е еднакво / заучено, не вярвам да е такъв или пък се прикрива.
Съгласен съм за Ферайка, малко мъжки черти има даже, на мен ми грубее, тялото не мога да съм категоричен в момента, но със сигурност има много мъже за нея, повечето харесват кльощи.

Васко малко, като робот го раздава, но такова си е момчето, явно това вдъхва "сигурност, респект и стабилност" в жените спрямо него. С Косара ще бият бивни Animal Ram, не знам доколко биха се понесли дългосрочно, той още в началото я определи, като крайна, а пък той самият може да е мега инат, и като сложиш боцуняка в него, равния тон, биха циклили на едно място дълго време, ако единият не клекне с компромис.

Напълно съм съгласна с теб за Данка и Мартина. Ако бях мъж, аз също няма да искам Данчето. Обаче всяка жена обича бижутата, скъпи подаръци, екскурзии и не всички, но доста нищо правенето. Та ако си жена, би избрала поведението на Данка, а не гъзенето, разголването и навиране на сиси в лицето му и както ти каза подмокрянето в с-класата му.
Мисля, че Н.Николов добре си прокара сюжетната линия, сега остава да видим, ще има ли обрати

# 2 093
ladonnae ,благодаря за хубавия и смислен коментар , прочетох с интерес.
recover отговарям ти на въпросът - тези със самочувствие , които обичат нещата да се наричат с истинските имена . Лили ти е отговорила , забележи само как се отнася Мартина , с мъже които не ги има за алфа , паралии и прочие. Такива ще видят мър мяу на куково лято. С презрение и подигравка

# 2 094
Мартин подхожда с чувство за хумор към ситуацията. От профила му:

Скрит текст:

Иначе с изказването за бижутата, се издаде, че я познава или поне я знае коя е и с кого е била. Висулка сърце не е задължително да идва от гадже.

# 2 095
Косара не ми харесва в лицето, не зная естествени ли са и скулите, възможно е, но може и да ги е подсилила малко. Устата гледах в профил, също не е хубава или хубаво направена.  Носът е с едни странни форми отдолу, малко ми напомня за малцинствата. Единствено очите ми харесват, но бих предпочела по-големи. Косата изглежда като мръсна, може да е от климата там. Може такива екзотични лица да се търсят по модните подиуми, била ли е модел? От главата надолу нямам забележки.
Скрит текст:

И като каже колко е специална? Че предлагала нещо на мъжете? Е какво толкова ще им предложи? Много обиди Виктор при последния разговор. Не я заслужавал един вид. "Ти представяш ли си ме като жена до теб?"...
Виктор: "Да! Аз виждам в теб една уникална жена, абсолютно виждам това което можеш да дадеш на един мъж в една връзка, като любов и страшно много го ценя, просто чакам момента, в който ще се случи и ще ме удари като гръм от ясно небе ".
Косара:"Кое те накара да искаш да я видиш (Любомира) след толкова кратък период? (Косара, не, че ревнува, а му търси сметка и си търси оправдания, за какво Виктор не я заслужава:)
Косара обяснява на зрителите: "Имам точно някакви предчуствия, ще ми е гадно, ако се окажа права, но..." Търси други мотиви, за да се прехвърли към фен-клуба новия ерген. .."Аз ти казах, че ако нещо ме разочарова ще ти го кажа. Вие сте различни след срещите си. Аз много се забавлявам от всяка твоя среща, групова, индивидуална, но аз искам да съм специална. Знам какво предлагам, знам какво мога да дам на един мъж, и искам човекът до мен да ми дава същото и в неговите очи наистина  да съм специална." Изтръгва някакви обяснения за целувката. и напада, че "не би простила"
Виктор": На базата това което ми каза, аз не те заслужавам като човек, дошъл за мен?" Косара: Ще бъда честна видях по-изявени качества във Васил, размених си 3 изречения с него". ..(към зрителите) Но , ако предчуствията ми за тази целувка, не се бяха оказали верни, щях да му дам шанс" - глупости. Не и когато има друг ерген, който повече ти каресва на теб,

Косара: към момичетата около Васил: "Все едно на пазара да се бия за определен вид домат, защото бил много вкусен". А тя самата се бие за Васил, видяхме я как беше облечена на срещата си с Васил. Фрапантна разлика.

Мартин, на среща с Мартина:
 ..Разправии кой ще играе белот и кой ще тринира с приятелките си и др. глупости (за Мартин), обаче по сценарий трябва да има целувка. "Как да те успокоя, за да ти стане по-добре?"
(Целувка)
Мартин за зрителите -"И усетих,че ме гледа с любов и вдигнах оценката си (7) на малко  повече"..."Качих ли на 8,5-9?" Марто си е състезател, играч. Само за себе си мисли, да му е интересно, целува се да си вдигне акциите.
Личеше си на Марто, колко му е тъпо, нямаше той никакъв мотив да целуне Мартина. Даже не му е интересна за разговори вече. Прозрачна му е.

# 2 096
Изпускаш, че може да не са ни излъчили всички техни разговори или целите такива.
Мартин подхожда с чувство за хумор към ситуацията. От профила му:

Скрит текст:

Иначе с изказването за бижутата, се издаде, че я познава или поне я знае коя е и с кого е била. Висулка сърце не е задължително да идва от гадже.

# 2 097
Аз пък съм убедена, че целта е книгата. Не ѝ е нужно да се лансира. Бачорски я мъкнат сред богатите така или иначе.
Да, но забравяш, че Даниела не е красива, меко казано. Това е изискване номер едно в тия среди. Ако можеха да я лансират, щяха да са го направили, а не да се налага да влиза в Ергенът. Целта и е да се продаде и известността след един такъв формат да я подпомогне.

# 2 098
Целта е и да припечели някой лев. Освен ако не спи с мъже за пари между връзките си. Уж се цели по-високо.

# 2 099
Туджаров сподели в Надкаст,че ще излъчват Ергенът до средата на май,а може и до края май ,зависи от Бтв как решат. За всеки един от ергените,ще има отделен финал

Общи условия

Активация на акаунт