🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 457
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 130
Снимките от профила на Даниела са с този Николай Златев, тпй също е приятел на Бачорски, но мисля отдавна не е с него. Иначе е доста симпатичен. Аз обаче се чудя защо още стоят тези снимки, Марто и за тях ще се сърди...🫢🫢🫢

# 2 131
Ммм не съм много съгласна, Роси имаше абсолютно реални шансове с Виктор. Даже, честно казано, в началото бях сигурна, че ще завършат заедно. Много я хареса. Нооо, Виската е момченце и не обича да го карат да се чувства сгащен и неподготвен, пък Роси тамън това му спретна с тази целувка и той от тогава се озлоби към нея. Тя и тя можеше да го изиграе в пъъъъти по-добре, ако просто му беше казала едно шеговито "Какво, а не искаш ли да ме целунеш?", вместо да се свива, обяснява и т.н. Защото и с тези си ояснения се загуби от първоначалната си версия и какво на кого казала.

# 2 132
Не мисля, че Роси е имала шанс с Виктор. Мъжът до Роси трабва да е стабилен, инициативен и водещ. Той да я предразполага, а не да чака него да предразполагат както прави Виктор.

# 2 133
  • София
Към момента за първи път в историята нямам истинска фаворитка в Ергенът.
Нямам чист плюс. И не ми пука за нито една мома. Само не искам Даниела и Любомира да спечелят, защото според мен това ще е поредната лъжа. За четвърта поредна година ще ни излъжат.
Сезон 1 - пълен провал с най-фалшивия победител в историята
Сезон 2 - Тушев беше решил да се реваншира след драмата с Александра и отиде в другата крайност. Склони двама човека да лъжат нагло хората, че имат връзка 1.5 години, колкото е договора. Генчо си я беше харесал Валерия още преди формата. Т.е. за мен това е ФЕЙК. За това не желая да печелят и Любомира и Даниела, защото съм 100% сигурен, че са хора на продукцията, а имам информация и че Любомира и Виктор се познават отпреди шоуто. А на тази информация вярвам на 100% просто защото знае човека и не ме е подвеждал никога...
Сезон 3 - пародия

И ето го сега сезон 4, в който Ники Николов толкова много иска да натрие носа на Тушев, че отиде в другата крайност. Скучно, досадно, в огромна си част негледаемо, най-вече заради изключително слабия каст.

++
Нямам

+
Нямам

= / +
Анна-Мария (единствения интересен персонаж в сезона, който е естествен такъв)

=
Мартина, Синтия и Ивет

Косара и Роси ми бяха фавориткки, но вече не. Първата много си повярва. Ходещ червен флаг. Прикритата Даниела 2.0
Росица пък не знае къде се намира. И аман от жертви в тези риалити формати. Жертви, защото вършат някакви дреболии, но тъпотии, излишни неща и после защо някои се дразнят. А те не могат да се защитят, тъй като им е беден речника, мъцат и се оплитат още повече.

= / -
Силвия, Адриана и Александра
Александра също е супер-неадекватна. Какви бяха тези тъпотии, които шепнеше на Виктор и Мартин. Имало там жени отзад, там отзад. Изглеждаше пияна или дрогирана.

-
Бранимира, Косара, Ферай, Клаудия и Ива

--
Даниела и Любомира

Имам усещането, че болшинството моми имат някакви психологически проблеми и изобщо не са на център.

Интересни са ми само Анна-Мария за разговори, Мартина за купон, Синтия да си приказваме за Хари Потър и фентъзи романи и Ивет за секс.

От тримата ергени все още давам кредит на доверие на Мартин, но ако избере Даниела ще го отпиша.
А ми беше сред фаворитите в ИВ, сезон 5, където беше един от тези персонажи, които изнесе сезона.
Васил засега ми харесва, но е прекалено бавен. Не ми хареса, че и той говори само за някакви енергии. Абе какви енергии бе хора. Мъжете станаха бетер жени.
Виктор дори не ми се коментира. Такава неадекватна издънка в риалити формат не помня от много години да е имало.

Прогнози

Победителки:
Мартин - Даниела
Виктор - Любомира
Васил - Косара

Според мен на 90% са ясни нещата и ни чака ужасна скука. Само при Васко има някои неизвестни. Но малки.
То не че досега има нещо запомнящо се, освен едно/две избухвания в сезона. Влизането на Йоана и разговорите и надиграването между Мартин и Даниела.

И колко ще го дават този сезон, 5 месеца?
Месец и половина мина, те са 50 човека вътре.

Следващата изгонена ще е Александра.
Ако са две, Александра и Ива

# 2 134
Васил няма да избере Косара... Бих се обзаложила за прилична сума.
И Александра не е неадекватна.
Аз виждам точно адекватни неща в тези, които "програмираните" виждат неадекватност...

# 2 135
В подкаст при Ивайло Герасимов на негов въпрос относно коя жена би си избрал Мартин според нея, тя отговори Косара. Само тя според Йоана отговаряла на Мартовия вкус. Водещият каза, че Косара няма голям бюст, а Йоана му отговори, че и тя не е имала в началото на връзката им, но после това е било коригирано.

Йоана пожела на Марто избранницата му да не му прави много скандали. Водещият я пита какви сканадали. Тя се смееше и отговори еми скандали.
Досега Косара спретна "най–хубав скандал", а има добър потенциал на скандалджийка. Трябва да следим коя ще прави още скандали.

Йоана каза, че са се засекли с Марто в едно популярно заведение и той е отишъл да си говори с нея. Водещият я пита дали ѝ е казал коя е избрал. Йоана първо каза не, после че може и да ѝ е споделил, но няма да каже.

§

Бате Марто може и да не се отказал и да си бройка Косара сега по столичните заведения и да се надява да я хване.

# 2 136
  • София
Висулката на Даниела  е много красива и е доста скъпа. В момента върви слух за нея, че отново е със стария си - в буквален и преносен смисъл любовник, за който се знае, че е около 60 годишен и е собственик на "Хепи".

Скрит текст:

Значи, ако е вярно това, може ли Даниела да помоли човека да върне в менюто Блек Ангъс бургера, че мъжът ми много го харесва LaughingGrin

# 2 137
Някъде прочетох, че ще излъчват до средата на май. Как така??? То сега е безобразно скучно и лишено от интрига, с какво ОЩЕ ще пълнят месец и отгоре? Мартин е ясен, Виктор е негледаем и този Васил ли ще носи на гръб предаването?

# 2 138
На мен Данка ми става антипатична заради голямото противоречие в нея.
Семпъл грим,не е крещящ - обаче n  на брой интервенции.
Демонстрира уж класа -пък аутфити като Лолитка.
Сдържана и обрана отново като класна жена-пък проповядва меркантилност и използване.
Не одобрява и парира манипулации - но тя самата манипулира успешно.
Лъха на фалш отвсякъде.
И как самодоволно му се скара за Ферай.Уж много загрижена за нея видиш ли,но защото е сигурна,че е титулярката прозвуча толкова кухо.

# 2 139
Даниела изобщо не ми харесва, но трябва да призная, че мъжът с нея на Малдивите изглеждаше добре. Браво за улова, Данче.

# 2 140
Някъде прочетох, че ще излъчват до средата на май. Как така??? То сега е безобразно скучно и лишено от интрига, с какво ОЩЕ ще пълнят месец и отгоре? Мартин е ясен, Виктор е негледаем и този Васил ли ще носи на гръб предаването?
А, Виктор става все по-интересен сега, като почна да ревнува от Васил и да "завоюва" още жени Sweat Smile

Той е комедийният Ерген.

# 2 141
Александра също е супер-неадекватна. Какви бяха тези тъпотии, които шепнеше на Виктор и Мартин. Имало там жени отзад, там отзад. Изглеждаше пияна или дрогирана.
...
😂
При Александра подозирам, че се изгуби нещо в превода тогава.✌️

# 2 142
При Косара за този тежък селски диалект допринасят устните. Тя като говори много странно ги цупи напред. И от там произнася О като У, Д като ДЖ, Т като Ч. Пробвайте да говорите с нацупени устни, получава се нещо подобно. За мен е странно, че не се усеща как говори и не е работила върху това.

# 2 143
Срещнах едно видео на Росица, в което казва, че хората в LA са токсични и запознанствата там са трудни, средата е такава, че е трудно да намериш истински хора, да установиш искрени контакти, затова се е насочила към България и Европа. Ами... то където и да си, ако на теб лично ти е трудно да създаваш контакти, винаги и навсякъде ще ти е трудно. Американците са кретени и адски лицемерни в отношенията помежду си, вярно е, ама като гледам на нея тук не ѝ е по-лесно, та... не знам, не знам ракетата ли е крива или нещо друго.

# 2 144
Александра се опита да отдаде чест и почитание на всички според мен. На ергените, че имат толкова хубави жени, чинно чакащи розички отзад, и на самите кандидатки.

Тя и Силвия чий го дирят там не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт