🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 457
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 115
Мдаа и мен Косара ме загуби. Не харесвам, чак толкова налагане на характера си и в плюс с това миакане направо ми стана лошо. Има късмет, че Росица е по-възпитана и навярно с ниско самочувствие, ако бях аз например щях да я схрускам за 2 секунди Косара. Тя има беден речник и не бести с абсолютно нищо, освен с едно надменно поведение, което уж респектира, само, че като си отвори устата майко мила.
Росица, вече ме отчайва, това момиче, трябва да отиде на психолог. Не може да се отчайваш толкова, когато някой мъж не ти обърне внимание и когато други жени те нападат. Лабилна ми изглежда.
Даниела, продължавам да не харесвам и то въобще. Заучени наизсут изрази типични за държанките, студено поведение, после топло-студено, топло-студено и Мартинчо падна в капана. Не съм обаче сигурна дали наистина е паднал или се прави ?
Мартина му отива много, но понеже той е комплексар, никога няма да си позволи да излезне за по-дълго време с нея, тъй като освен визия и благ характер, тя няма почти никакъв акъл. Тъпичка е горката, колкото и да ми е симпатична.
Ивет, с тези физиономии и въртене на очи не се усеща, че става смешна. Тиха, тиха, ама върти очи и облизва клечки. Явно мисли, че по този начин някой би и обърнал внимание.
Другите не ги и забелязвам, особено Синтия ?

# 2 116
Мартин подхожда с чувство за хумор към ситуацията. От профила му:

Скрит текст:

Иначе с изказването за бижутата, се издаде, че я познава или поне я знае коя е и с кого е била. Висулка сърце не е задължително да идва от гадже.
Да го напише, ще стане бестселър със сигурност, на жените им е по-интересна мъжката гледна точка, а и някои мъже имат нужда от наръчник в отношенията.

# 2 117
Висулката на Даниела  е много красива и е доста скъпа. В момента върви слух за нея, че отново е със стария си - в буквален и преносен смисъл любовник, за който се знае, че е около 60 годишен и е собственик на "Хепи".

Скрит текст:

Косара за мен също не е красива, ама изобщо. Екзотична, да, но не и красавица. Лицето й е ужасно препълнено с филъри и подпухнало. Няма я свежестта на една много млада жена, каквато би трябвало да е на 26 годишна възраст.
Махленското й, селяческо поведение спрямо Росица няма изобщо да го коментирам.

# 2 118
Абе Рупецова защо не си маха мустака? Сигурно на живо не е такъв, но на камера назлява страшно. Косара се оказа точно толкова  тъпа, колкото си и мислех. Как един ден казваш ''Все ми е тази коя е целуната първа'' и изведнъж... Ясно, че не ѝ пука грам за него, но можеше да си измисли причина, с която да не си противоречи и да се покаже съвсем като дебил. Показа си и селенията с тази нападка към Роси, пък ако е казало момичето, че кръчмарския дрезгав глас на Смийгъла я дразни - кой, освен Виктор, не го? Като цяло Люба и Косара са тазгодишните Анастасия и Дризела, дето само се чудят коя да изклюкарят, този сезон си имаме и лейди Тремейн  -  Силвето, която ми беше симпатична до един момент, но вече копае и тя дъното.

# 2 119
  • Stockholm
Със сигурност си има причина Даниела да е толкова уверена. Така се държи жена, която има стабилни доказателства, че е фаворит или резервен вариант, който е достатъчно печеливш. Така изчезва нотката на неувереност или отчаяние, които съсипват победата.
Външността ѝ няма да коментирам, не съм мъж, пък и всеки си има вкус. Но е ясно, че и тя като Маги от миналата година, гони последния влак.
Нейната ситуация е- нерализирана професионално и семейно жена пише книга как успешно да постигнеш висок статус в обществото. Малко като да отидеш на диетолог, който е с 30 кг наднормено тегло Joy Помислете за това, преди да си поръчате книгата ѝ.
Единственото, което оценявам е, че не е злобна с конкурентктките си, но това е поради факата, че предварително знае нещо, което те и ние не знаем.

Edit
Относно мустаците, Косара също много як мустак показа като се разхождаха  с Виктор. Забравили са си епилаторите ли?

# 2 120
И какво излиза? За да са достойни конкуренти на Хелс китчън, в Ергенът организираха войната на ресторантьорите - съдружникът в Джанам се опитва да открадне гаджето на собственика на Хепи.

# 2 121
Епизода беше интересен,някои маски поднаха като тази на Косара,Любомира и АМ,показаха си махленското и селското..Роси е свястно и хубаво момиче,което не е за там,харесва си Виктор,все пак тя не го е виждала много много ,освен по коктейлите и е заблудена от първите си впечатления,както ние вече му знаем дефицитите и тя сега като гледа епизодите ще ги види.Даниела ми хареса че не му се хвана на манипулациите на Мартин и го изненада с твърдото си държание и стана и си тръгна...Мартин се паникюса,че изпуска контрола и беше изненадан от нея( а той не обича изненади,беше неподготвен,явно е свикнал да му минават евтините номера и всяка да му прощава лесно,)затова се жертва( направи се на много влюбен) в името да задържи положението и да се оправят,защото за него една загубена битка не значи че е загубил войната за надмощие,обеща бижута,но дали ще купи... съмнявам се..все пак той пак успя да си постигне неговото..нацелува се и пак му простиха,па дори и по по трудният начин..не му вярвам че има чувства,освен към себе си..отношението му към другите е ела че ми трябваш за нещо ,после айде бегай, а ти не ме харесваш е сега ще видиш аз кой съм и т.н.никаква емпатия,кефи се също че и Виктор се излага,ще злорадства че Косара не взе на Виктор розата,а взе неговата...с две думи много фалшив и токсичен тип,който е около него добро няма да види,Мартина ще извади късмет ако си тръгне час по скоро,защото тя няма силата ( ще видим до кога де)на Даниела

# 2 122
И какво излиза? За да са достойни конкуренти на Хелс китчън, в Ергенът организираха войната на ресторантьорите - съдружникът в Джанам се опитва да открадне гаджето на собственика на Хепи.
На мен точно нещо подобно ми се струва, че е в основата на страстта на Мартин към Даниела, да придърпа вървежна мацка, жената на еди кой си от известните бизнесмени. Мери си го с друг баровец.

# 2 123
Точно с Косара си тръгва Васил и това за мен е поредното доказателство, че винаги е в пъти по-добре да имаш самочувствие до небесата, пък дори и без покритие, отколкото да си скромен и несигурен човек, дори и когато си кралица, примерно.

Точно "свежест" е правилната дума - липсва в лицето и излъчването на Косара. Като медена питка ми е, особено с снимките няколко страници по-назад, които някой беше качил от плажа .. Подкрепям това, което казвате за нея - искала да е последна, а не сред първите, а какво всъщност направи - беше от първите, които веднага с лъжа и лицемерие, скокнаха в отбора на Васил. Бликс. Нито ми е екзотична, нито красива .. нищо. Дори тялото си не поддържа, а се е оставила една разпльокана, но със самочувствие. Както и да е, махленска селска пръчка.

Симпатизирам само на Васил - любопитна съм с коя ще си тръгне. Останалото е панаир.

# 2 124
Аз все още смятам, че нещо с Васил не е така както изглежда. Не знам какво е, не знам защо, ама ми е много съмнителен...  Първо кой мъж, питам кой мъж не спира да говори за женски и мъжки енергии - сега остана да започне с любовница кралица и т.н. простотии. И не мога да се отърся от усещането, че е подбутван от продукцията и че е единственият, минал някаква школовка. Другите двама са оставени на мускули, а за него продукцията прави всичко, за да го изкара перфектния мъж, както беше с предходните ергени - то пици, то шоколади, то бастунести маниери. Няма да се учудя и слушалка да има, как пък им запомни имената на третия ден на толкова кокошки, че и неща за тях кога успя да разбере... Аман с тия претоплени манджи.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 16:22 от RoseofVersailles

# 2 125
  • Out of the Mix
Зависи от жената какво ще сработи. Не от мъжа какъв е. Само да кажа.
Има една тънка линия на самоунижаване, която алфа мъжете никога не прекрачват и пак успяват да постигнат своето.

При себеуважението, уважението, човешкото отношение към другия, няма място за унижение. Всеки избира дали да се надлъгва и къде му е прагът на търпимост, да направи ли компромис и за какво, какво да каже, как да "изравни силите". На мнение съм, че няма място за противоборства, а за сближаване на линиите на любовта, ако симпатиите са взаимни, както и желанието, то си и личи.

Ако говорим за подтискане на емоции и чувства, не сме на прав път, търсейки нормални и здравословни отношения.

Базила, жената ако не е себе си, каквото адекватният мъж иска, отново няма нищо да сработи, защото лаладжийството и фалшивостта, маската ще са до време, а шутът ще боли много и ще се помни, колкото по-малко драматично, по-добре. Осъзнатите хора не искаме драми
.

Гледайте филма за Тръмп по този повод, има интересни моменти. Той е ярък и известен пример за алфа мъж. В семейството ми също имам образци на алфа мъже, нищо общо със смешния Мартин.

Гледах го отдавна, хареса ми, Стан с много добра роля, беше ми много забавен.
Simple Smile

Напълно съм съгласна с теб за Данка и Мартина. Ако бях мъж, аз също няма да искам Данчето. Обаче всяка жена обича бижутата, скъпи подаръци, екскурзии и не всички, но доста нищо правенето. Та ако си жена, би избрала поведението на Данка, а не гъзенето, разголването и навиране на сиси в лицето му и както ти каза подмокрянето в с-класата му.
Мисля, че Н.Николов добре си прокара сюжетната линия, сега остава да видим, ще има ли обрати.
Разбирам и аз какво искаш да кажеш, има го и този момент, но аз разсъждавам, като мъж все пак, мъж към жена. Wink Относно падаръците, бижута и т.н., разбира се. Въпросът е да не са самоцел, да не си пропит от това, да не ти е смисълът на живота. Приемаме, че в природата на жената е да е меркантилна малко, или много, това го разбирам, но да не се изпада в крайности и промити мозъци. Все си мисля, че въпросният образ е по-скоро от изключенията, а болшинството от жените, да кажем огромният процент, всеки ден ги удря действителността и реалността.

...забележи само как се отнася Мартина , с мъже които не ги има за алфа , паралии и прочие. Такива ще видят мър мяу на куково лято. С презрение и подигравка.
Не я познавам в реала, нямам допирни точки с нейни познати, приятели.
Със сигурност, ако се разровя, звънна някой телефон, ще науча много неща, но не ми се занимава. Иначе до Цариград стигам.

Напълно е възможно това, което казваш.
Въпросът е, че аз не съм видял подигравки, или презрение от нейна страна.
Съвсем коректно си му каза на Васко още със стъпването му да не се занимава с нея, защото сърцето й е заето.
Вико е ясен, то не е и нужно да му казва, каквото и да било.

А, ако действително това го има в нея, в натюрела й, което аз не съм го забелязал, много зле за нея, защото би изпуснала свестен, адекватен мъж, с когото би била много щастлива, и ще продължи да бъде "парцал за подхвърляне" на този и онзи с безнадеждна надежда за нещо повече от едното ч****е.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 16:26 от Revoker

# 2 126
  • в сърцето на един мъж...
Изгледах и трите епизода и какво ми прави впечатление - коментира се тук, че Даниела четяла розова литература и това е оформило начина й на поведение. Според мен тя е чела доста повече неща, дори само това, че книгата й се основава на английско копие, в което се говорят тези неща, показва, че не розовите книжки са й в таргета за образование. Има изказ, има вид, колкото и да е недолюбвана тук, показва една класа, сравнена с другите. Не знам дали е поза, но прави добро впечатление - не се впуска в дрязги, не клюкари, отделя се от масата. Дори и да е направила подобрения на външния си вид, вътрешното няма как да го скрие - ако е тъпа, ще си проличи веднага, а тя води доста интересни разговори с Васил, това не вярвам някой да й го е подал като реплики. Освен това е играч, при това доста по-добър от Мартин - знае кога да пусне стръв, кога да се отдръпне и буквално го води за носа. Мартин може и да е бил играч, в ИВ, но тук определено го надиграха. И не ми се струва вече, че е сценарий. Тук има истинско привличане, той има сексуални мераци към нея. Дори по поведението му се забелязва - на всяка среща говори за нея, само за нея пита, прилича на тийн. Дори и да е имало сценарий в началото, в един момент той все пак е затворен с тия жени и ако не е имало привличане, не мисля, че щеше да се отнася така и да се стряска тя като му прави сцени. При скандала за колието си пролича, че нещо го е извадило от релси и той се мъчи да влезе в коловоза. Отделно при него е много силно егото и си личеше в ситуацията с Ферай - той не я харесва, дразни го и се държа безумно грозно.
Виктор е за мен издънката на сезона и изобщо на предаването. Започвам да си мисля, че той има наистина обратни наклонности. Толкова време е покрай Мартин, как пък не попи нещо от него, не че Мартин е много за пример, но поне малко от малко да се светне, че това поведение не е нормално и да се държи като мъж, а не като момченце. До някъде оправдавам Косара, че му спретна такъв номер, тя просто видя, че този човек е тотално загубено време и реши, че ще си изкара ваканция там. Естествено влизането на Васил обърка ситуацията и я постави в положение да променя това, което е мислила да прави. От там дойдоха и разговорите за целувката и за ситуацията и т.н. Според мен на нея й беше ясно, че той се чувства комфортно с Любомира, Бранимира го подтиска, а тя му е в трофейната зона, което до едно време я устройваше - дрази Мартин, чувства се сигурна с Виктор, може да се наслаждава на времето там. Дойде обаче Васил и тя реши да се заяви като претендент за трона. Е, не го направи добре, но пък няма как да бъде честна с Виктор - той си има толкова много проблеми, няма нужда да му сипе още един - ти не си никакъв мъж и не ставаш...
Васил ми е изключително интересен като типаж - има чувство за хумор, слуша внимателно, пресява информацията, наблюдава какво се случва и поне за сега реагира много адекватно. Затова и ме е яд на Роси, че не му обърна внимание. Той ще се държи много по-добре с нея, отколкото Виктор. Виктор просто не цени това, което има, несигурен е и вместо да се държи добре с жените, той ги подтиска. Явно липсата на бащина фигура му се е отразила доста кофти и си има безумни дефицити. Не го знам дали пие прекалено, но държанието му е изключително откачено. Аз такъв мъж и пет минути не бих издържала.
Косара в началото ми беше интересен типаж, дори и говорът й не ме дразнеше, но в ситуацията с Роси някак се почувствах зле. Ако искаш да говориш тайно нещо - отиваш някъде другаде, където не те слушат и си говориш. Не да мислиш, че те подслушват и става дума конкретно за теб. Много кофти впечатление ми направи Ива - ако съм разбрала правилно бележката беше май за нея - тя защо мълча като пукал, не каза нищо. Казва се - това е лично между нас, не те засяга и разговора приключва.
Роси има нужда някой да я "валидира", тя да е център на вселената му и да се държи с нея добре. Тук просто няма какво да намери, най-добре да си връща розата и да си ходи. Виктор не става за нея, Васил не знам дали ще й обърне повече внимание след коктейла.
Много мъчно ми стана за Мартина на самия коктейл. Тя видя на къде се развива ситуацията, беше й ясно и просто този път отчетливо не участва с нищо. А накрая я дадоха как си тръгва самотна и тъжна на горе. Ясно е, че Мартин не е за нея, но тя имаше някакви очаквания, които той подхранваше сериозно, защото тя му беше удобна да дразни Даниела. Мартина има нужда някой да я обича и да я поставя на първо място.
Надявам се да не влизат нови момичета, защото е вече досадно, то това стана като Аврамов дом - все някой влиза и излиза, а няма никакво развитие при тея, дето са вътре.

# 2 127
Нямат мустаци, поне не космати, имат хиалуронови, които се появяват на повечето жени с филъри.

# 2 128
Ами, мисля си, че нито Косара ще си тръгне с Васил, нито Бранимира с Виктор.
Освен, ако другите претендентки не свирят отбой.
За Мартин не знам... С това твърдо заявление към Даниела...
Даже всичко да е сценарий, ако Мартина продължи да играе тази роля, много кофти ще й се отрази в реалността... Даже да "спечели".

# 2 129
Според мен ако Васил беше влязъл пръв, а не Виктор момичета като Роси и Синтия щяха да се разгърнат. Защото просто той ги вижда. И оценява това, което вижда. А така заради некадърността на Виктор и игричките  на Мартин тези момичета потънаха. Умълчаха се, потиснаха се..сега са в някакво тъпо положение на отхвърлени гледащи към третия от немай къде. Много е жалко когато чакаш да те валидира неадекватник. И заради неговата тъпота и ти изглеждаш неадекватно. В такива ситуации само такива като Косара ще успеят защото са свръх напомпани със самочувствие. И пак да кажа Васил хареса Синтия и това, че тръгна по Косара у по някакви други съображения. Може и състезание между ергените. Щото и двамата я харесват а той да я постигне. Много често точно между мъжете е играта.

Общи условия

Активация на акаунт