🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 645
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 265
Добре де, я си представете, че това е търсения от Н.Николов ефект. Мартин, разюздения, разхайтения, безпардонния с жените мачо, най-накрая си намери майстора в лицето на Данка, която да му сложи чатала на врата. Меркантилната, изискваща Данка, успя да опитоми най-заклетия Ерген. Накара го, да й лази в краката и да я гледа в устата, като кученце.
Добрия, мил и сладък Виктор, разкарва бурсука и най-накрая си намира сладко, приятно и мило момиче, което да го обича.
Да, ама до края има още 1,5 месец и още нищо не правещи моми. След като всеки ерген си е намерил майстора, редно е да приключва предаването. Вие наистина ли мислите, че вкарването на Васил е инцидентно, а не предварително планирано от Продукцията. Кой би влязал от днес, за утре в Ергенът? Васил на някой да му изглежда глупав? На мен, не!
Разбира се, че има сценарий и затова, точно сега когато Мартин избира Данка, а Виктор Любка, влиза Васил. Елементарно е, Мартин и Данка е трябвало да се съберат по сценарий (между другото изключително си подхождат, добър избор на Продуцентите), точно когато и Виктор, разкарва бурсука и избира Любка, за да отворят сцената за Васил. Очаквам при него да има колебание м/у Козара и някоя по скромна и той да избере мъдро.
Сега въпросът е, ще има ли някакви обрати в отношенията им, според сценария? Не възлагам големи надежди, според спойлерите, та от тук нататък фокусът ще е насочен към избора на Васил.
Заради това твърдя, че Мартин и Данка имат споразумение, как да си изиграят сценария, за да е най-атрактивен за зрителите и го направиха успешно, защото масово списващите тук вярват, че Марто е влюбен, подчинен и опитомен. Куца само това, че на Данка, никой не й вярва, че е влюбена в него. Като и купи колието обаче, ще го изиграе добре, влюбването си.
След предаването Виктор и Любка, също не са заедно, така че и в тяхната любов не вярвам.
Аз бях от хората, които много критикувах Н. Николов, но трябва да призная, че му се получи добре. Сюжетната линия Данка-Мартина и богатия Мачо, другата Сладкото момченце Виктор- Бурсука-Любка (накрая справедливостта възтържествува) е ми много добре се получиха. Публиката е доволна, че разхайтения Марто е опитомен, а сладкия Виктор е разкарал неоценяващата го Брана и е избрал добрата Любка.  Аплодисменти.
Добре скалъпен театър и актьорите си заслужиха хонорарите.

# 2 266
Аа, аз не съм доволна. Ако са си избрали момците да си взимат избраниците и да ни спасят от кринджа, че да гледаме Васко на спокойствие. Не искам да гледам пет хиляди срещи с Данка и Любка.

# 2 267
  • гр.Пловдив
Кога се пада финала ?

# 2 268
Към момента за първи път в историята нямам истинска фаворитка в Ергенът.
Нямам чист плюс. И не ми пука за нито една мома. Само не искам Даниела и Любомира да спечелят, защото според мен това ще е поредната лъжа. За четвърта поредна година ще ни излъжат.
Сезон 1 - пълен провал с най-фалшивия победител в историята
Сезон 2 - Тушев беше решил да се реваншира след драмата с Александра и отиде в другата крайност. Склони двама човека да лъжат нагло хората, че имат връзка 1.5 години, колкото е договора. Генчо си я беше харесал Валерия още преди формата. Т.е. за мен това е ФЕЙК. За това не желая да печелят и Любомира и Даниела, защото съм 100% сигурен, че са хора на продукцията, а имам информация и че Любомира и Виктор се познават отпреди шоуто. А на тази информация вярвам на 100% просто защото знае човека и не ме е подвеждал никога...
Сезон 3 - пародия

И ето го сега сезон 4, в който Ники Николов толкова много иска да натрие носа на Тушев, че отиде в другата крайност. Скучно, досадно, в огромна си част негледаемо, най-вече заради изключително слабия каст.

++
Нямам

+
Нямам

= / +
Анна-Мария (единствения интересен персонаж в сезона, който е естествен такъв)

=
Мартина, Синтия и Ивет

Косара и Роси ми бяха фавориткки, но вече не. Първата много си повярва. Ходещ червен флаг. Прикритата Даниела 2.0
Росица пък не знае къде се намира. И аман от жертви в тези риалити формати. Жертви, защото вършат някакви дреболии, но тъпотии, излишни неща и после защо някои се дразнят. А те не могат да се защитят, тъй като им е беден речника, мъцат и се оплитат още повече.

= / -
Силвия, Адриана и Александра
Александра също е супер-неадекватна. Какви бяха тези тъпотии, които шепнеше на Виктор и Мартин. Имало там жени отзад, там отзад. Изглеждаше пияна или дрогирана.

-
Бранимира, Косара, Ферай, Клаудия и Ива

--
Даниела и Любомира

Имам усещането, че болшинството моми имат някакви психологически проблеми и изобщо не са на център.

Интересни са ми само Анна-Мария за разговори, Мартина за купон, Синтия да си приказваме за Хари Потър и фентъзи романи и Ивет за секс.

От тримата ергени все още давам кредит на доверие на Мартин, но ако избере Даниела ще го отпиша.
А ми беше сред фаворитите в ИВ, сезон 5, където беше един от тези персонажи, които изнесе сезона.
Васил засега ми харесва, но е прекалено бавен. Не ми хареса, че и той говори само за някакви енергии. Абе какви енергии бе хора. Мъжете станаха бетер жени.
Виктор дори не ми се коментира. Такава неадекватна издънка в риалити формат не помня от много години да е имало.

Прогнози

Победителки:
Мартин - Даниела
Виктор - Любомира
Васил - Косара

Според мен на 90% са ясни нещата и ни чака ужасна скука. Само при Васко има някои неизвестни. Но малки.
То не че досега има нещо запомнящо се, освен едно/две избухвания в сезона. Влизането на Йоана и разговорите и надиграването между Мартин и Даниела.

И колко ще го дават този сезон, 5 месеца?
Месец и половина мина, те са 50 човека вътре.

Следващата изгонена ще е Александра.
Ако са две, Александра и Ива

Много близко до моето мнение! Въпреки всичко сезонът ми харесва и ми изглежда по- истински и не толкова захаросан,колкото предишните. Няма я тази преувеличена романтика,нито пък постоянните грозни скандали между момичетата .
  Дяволче,много са момичетата,но имаме месец и половина до финала ,а имаме трима ергена. Това означава  ,че девет момичета трябва да стигнат до полуфинал 😂😂😂 . Няма как да ги гонят толкова бързо девойките...

# 2 269
Смяна на име и външност е само на повърхността, жалко, че се правите, че не го разбирате.

Колко пъти да искам да кажете лъжа, която е изрекла или да дадете пример за заблуждение? Само вайкане получавам насреща накъде отива света, патетични приказки за днешните ценности и т.н., сега и се правим, че не разбираме. Ами да, аз не разбирам къде е смяната на самоличност, но и явно е някаква мистична тайна, защото досега никой не можа да обясни какво точно се има предвид.

# 2 270
Аз пак питам, имаме ли инфо на някой от участниците за реалния бизнес, освен, да кажем, този на Мартин?
Ана- Мария се представя като собственик на дигитална агенция, Васко също уж е с такъв бизнес, и търговия.
Имаме ли инфо някой от тях къде работи? Понеже съм в тези среди ми е любопитно, че не съм срещала никой от тях професионално, а и по профили те им не намирам някаква информация.
Ферай пък се пише безработна?! Любомира била актриса и модел? Къде? Освен онова измислено предаване, дето ги събират от улицата, има ли някъде участия, актриса ли е наистина?
Как се издържат тия момци и девойки? Само за наша Данка знаем, че получава месечна издръжка...от който я наеме, а за другите какво знаем?

# 2 271
Алба, моите мисли тези дни най-общо се завъртяха в същата насока.
Мислех си как, парадоксално, точно Мартин се оказа най-моногамният ерген Grinning
Никой не го очакваше, масово нагласите бяха, че той ще е типичният плейбой, прелитащ от мома на мома, като ги върти и разиграва всичките.
Пък какво се оказа - избра си една още в началото и остана с нея.
Дали е игра или не, трудно ми е да кажа. Той ме обърква. С Даниела се държи доста достоверно и изглежда искрен.
От друга страна, по синхроните няколко пъти го засичам да казва как му омръзнало и т.н. в този дух.

# 2 272
Алба, моите мисли тези дни най-общо се завъртяха в същата насока.
Мислех си как, парадоксално, точно Мартин се оказа най-моногамният ерген Grinning
Никой не го очакваше, масово нагласите бяха, че той ще е типичният плейбой, прелитащ от мома на мома, като ги върти и разиграва всичките.
Пък какво се оказа - избра си една още в началото и остана с нея.
Дали е игра или не, трудно ми е да кажа. Той ме обърква. С Даниела се държи доста достоверно и изглежда искрен.
От друга страна, по синхроните няколко пъти го засичам да казва как му омръзнало и т.н. в този дух.
Разбрали са се предварително, защото се познават или пък просто им е приятно да си играят двамата на театър.

# 2 273
Даниела не ми харесва още в първия епизод, когато, уж, се запозна с Мартин.

Първото ми мнение за нея беше - каква е тази самоповярвала си карикатура и Мартин луд ли е да ѝ даде роза. Тя още там демонстрира претенциозно отношение.

# 2 274
Мартин си играе играта и нагажда спрямо събеседника. На Даниела и се кланя, че нямало вече да се задява с други, пред екипа допълни в предаването. А при разговор, ако ме се лъжа с друг Ирген се хилеше и обясняваше как тя се сърдела, ма те били в такова предаване, т.е. Нормално е да се мляска и с други, тя коя очаква. Личи му, че е влязъл за внимание, по-вероятно атеншъна към него от ИВ се е загубил и е намерил начин как да влезе в кадър отново.
Аз пак питам, имаме ли инфо на някой от участниците за реалния бизнес, освен, да кажем, този на Мартин?
Ана- Мария се представя като собственик на дигитална агенция, Васко също уж е с такъв бизнес, и търговия.
Имаме ли инфо някой от тях къде работи? Понеже съм в тези среди ми е любопитно, че не съм срещала никой от тях професионално, а и по профили те им не намирам някаква информация.
Ферай пък се пише безработна?! Любомира била актриса и модел? Къде? Освен онова измислено предаване, дето ги събират от улицата, има ли някъде участия, актриса ли е наистина?
Как се издържат тия момци и девойки? Само за наша Данка знаем, че получава месечна издръжка...от който я наеме, а за другите какво знаем?

# 2 275
Каква самоличност е сменила, тези хора са българи, сменили религията? Тя отново си слага кръстчето

# 2 276
Смяната на името от Айгюл на Даниела не е артистичен псевдоним, не се правете, че не го разбирате. Знам, че Марк Твен беше даден само за пример, но имената на двамата в едно изречение е така нелепо, че даже не е и смешно.
Вие се смеете, че телевизията не възпитава, но дълбоко грешите. Всякакви новоизлюпени тв звезди, старлетки и инфлуенсъри влияят на младото поколение и още как, за съжаление.
Жена, която със снизходителна усмивка обяснява, че трудът не е за нея (очевидно образованието също), че тя иска само да бъде издържана, заради красивите си очи и че няма никакво намерение да бъде и домакиня, очевидно се рекламира като високо платена куртизанка. Да, тя е много честна (виждам, че честността й е високо адмирирана), казва си, че се продава срещу издръжка. Щом има хора, за които това не е дразнещо, а съвсем приемливо - екстра, въпрос на ценностна система.

# 2 277
  • # супернатурална #
Аз съм абсолютно ок с това, че има фенови, ама да осъзнават на кого и защо симпатизират.

Вече втори път прокарваш внушения, че тези, които симпатизират на Даниела са едва ли не КАТО Даниела. Чак призоваваш към осъзнаване Grinning. Даниела не заема ничие вакантно място (тук, нали, златотърсачки няма Grinning) Докато всеки тича в своя коридор как точно се случват нещата в съседния е без значение. Дали и доколко е плагиатствала може да даде мнение само човек, прочел и двете книги. По-непримирима бих била към хората, които въвеждат в заблуждение с книгите си жени на ръба на депресията, или пропагандират нетрадиционни "здравословни" практики. Видяла е ниша и се е възползвала. И като ще се призоваваме към осъзнаване-замислете се чия точно ниша запълва Даниела, че така дразни.

# 2 278
Поведението на Даниела е опасно, защото описвайки начините да бъде държанка, тя изкарва богатите мъже пълни глупаци, каквото всъщност не са. Имам позната, която го играеше трофей на партньора си, то не бяха почивки, то не бяха прически, маникюри, скъпи парцалки, летеше от ‘’щастие’ женицата, че се е пласирала толкова добре. Но, в един момент се оказа, че той не и е давал пари кеш, поиска си обратно бижутата, а колата е била на името на фирмата му. Богатите мъже са умни, мили кандидат държанки, повечето са с образование, езици и опит в бизнеса. А Даниела предлага едно некрасиво лице и изхабено тяло в замяна. И иска да Ви убеди, че това е повече от достатъчно.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 10:07 от Misi_36

# 2 279
Виждам.. почнали сте да се джафкате. Да не сте казали, че не е успешен сезона. Joy

Общи условия

Активация на акаунт