🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 389
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 610
Красива сега че не е, не е.
Може да заблуди някого с тонове грим или обработени снимки в инстаграма..но на живо и без грим е трагедия.
Не знам преди как е била, но  невзрачна пред грозна е сто пъти за предпочитане, според скромното ми мнение.

# 2 611
Малките населени места в България, дори много малките, не са талибански селища със землянки, хайде сега. Държавата ни има много кусури, но достъпът до образование не е сред тях (за качеството вече може да се спори).

Само който не е искал, той не е записал висше. Колко деца работят, докато учат, споделят стаи и квартири, общежития има, има и университети извън София, където е една идея по-нисък стандартът на живот и т.н.

Даниела очевидно е намерила отнякъде десетки хиляди левове за всякакви тунинги и парцалки. Няколко висши можеше да завърши за тези пари.

# 2 612
Абсолютно. Не е поискала, не е учила. Българинът от край време дава мило и драго за образование. Ако е поискала, нива щяха да продадат, заеми да вземат, каквото и да е - но щяха да я изучат. Не е искала просто. Очевидно от пластичните й операции - пари е свъртала, но ги е харчила за тунинг. Въпрос на приоритети. Решила е, че "красива" ще спечели повече в живота. Дали е така, тя ще си направи равносметката.

# 2 613
Верно ли Даниела няма вишу?
Не очаквах, мислех, че претенциите са и покрити в това отношение

# 2 614
Според мен няма никакви корекции на това интервю. Устните й бяха съвсем тънки, носът прав и нормален. Само много дебели вежди. Не е лоша, това ми е определението. За мен сега наистина е много по-добре, ако махне скулите. Иначе, тъй като съм от Пловдив, което е съвсем близо до Чепеларе - ясно, че не е талибанска землянка, в Пловдив има университет също, съвсем не го казах да я извинявам за неученето, желание стига да има, но смятам, че понякога хората бързат просто да започнат да печелят пари. Не че го разбирам, но познавам такива хорa, с добри бизнеси, умни хора, без да са учили висше образование.

# 2 615
Даниела очевидно е намерила отнякъде десетки хиляди левове за всякакви тунинги и парцалки.
И очевидно сега виси с тия точно 120К за тунинга...
Тези родопчанки много нахъсани. Още помня сълзливия разказ на Мира Добрева за мръзнещите ѝ крака и какво беше там още, тънкото якенце, ама ей на докъде стигна жената. И тя на тунинг набляга. Явно е регионална особеност.
Даниела според мен е правила носа два пъти и втория път са го окепазили, защото на едни снимки в ИГ е приличен, там дето онзи я носи на ръце по плажовете. Сега вече е непоправимо съсипан... Ефектна била? Пази Боже от такива "ефекти"!

# 2 616
Верно ли Даниела няма вишу?
Не очаквах, мислех, че претенциите са и покрити в това отношение

Не само, че няма, което само по себе си не е проблем, има много природно интелигентни и самоуки хора, но и се гордее с това. Беше обяснявала, че нямало смисъл, било излишно и тя предпочитала разни курсчета да кара. Сигурно курсове тип Кобилкина и Капитонова, макс нещо за дигитален маркетинг.

# 2 617
Според мен няма никакви корекции на това интервю. Устните й бяха съвсем тънки, носът прав и нормален. Само много дебели вежди. Не е лоша, това ми е определението. За мен сега наистина е много по-добре, ако махне скулите. Иначе, тъй като съм от Пловдив, което е съвсем близо до Чепеларе - ясно, че не е талибанска землянка, в Пловдив има университет също, съвсем не го казах да я извинявам за неученето, желание стига да има, но смятам, че понякога хората бързат просто да започнат да печелят пари. Не че го разбирам, но познавам такива хорa, с добри бизнеси, умни хора, без да са учили висше образование.
Ринопластиката ѝ не е успешна. Прекалено много са изпилили носа. Ноздрите също не са еднакви. Може в последствие да се е получил този резултат. Сега ако иска да си го коригира, ще е по–сложно.

# 2 618
За мен лично в момента тя би привлякла вниманието точно на мъжете тип баровци и чалгаджии много повече, отколкото с предходната си обикновена визия. Казвам го обективно, а не, че ми допада или бих се окепазила така. Просто в тези среди има също стандарти, Мартина също е надута в лицето, и то никак не е добре. Една Йоана на 20 е надута. Днес видях, че Радина Кърджилова също е с нова уста... В този смисъл, там, в тези среди са си наложили тези стандарти и гледат една от друга. Че то по улиците момичетата вече рядко са без никакви корекции. Харесва ни или не, факт са. Да се върна на Даниела - визията й понастоящем за мен е по-впечатляваща, дали с добро или лошо, на вкус и цвет тавариш нет. Ето, че доста готини пичове има около нея по снимките:) А че е нагла и неграмотна, ясно е за всички.

# 2 619
  • София
Красива сега че не е, не е.
Може да заблуди някого с тонове грим или обработени снимки в инстаграма..но на живо и без грим е трагедия.
Не знам преди как е била, но  невзрачна пред грозна е сто пъти за предпочитане, според скромното ми мнение.
Къде си я виждала на живо? Познаваш ли я? Сподели други впечатления, моля! 😊

# 2 620
Мен не ме дразни като присъствие Даниела всъщност. И смятам, че доста си отиват с Мартин, визуално и… енергийно Smile Дори вече свикнах с лицето ѝ и ми е леко симпатична.

Интересното при нея е, че открито проповядва инверсия на ценности, не просто я живее като много други бръмчалки.

От една страна обезценява образованието — окей, не всеки е ученолюбив, не всеки има способности, има начини да научиш, да успееш и без тапии.

Но тя обезценява и реалните умения и знания, не само формалните, дипломни такива. Не била редактор или учител по български, нямало нужда да е грамотна, въпреки че е “автор”.

Същото и с работата, труда — нямало тя да се мъчи, мъжът трябва да работи.

Обезценява и къщната работа, домакинските умения, това да си гледаш и възпитаваш децата — имало персонал за тези неща.

Обезценява и любовта, отношенията при нея са финансови транзакции, въпрос на договаряне и пазарене.

Инверсията на тези ценности са суетата, леността, горделивостта, алчността. Интересно е дали си вярва реално или всичко това е една персона. Ясно е, че не живее баш според проповедите си, защото няма будали да ѝ вържат. Интересен персонаж за БГ ефира като цяло.

# 2 621
Голям проблем си е бракът на Ива, освен, че ако забременее, детето ще се води на съпруга, онзи може и да се запъне и да не иска да се развежда, да прави мръсотии, да драпа за имущество и т.н. Те цяла година дремали и не се развели, тепърва ще се развеждат... нещо не го вярвам. И в добри отношения били, бъбрят си сладко с кафето.

Развод в България за десет дена. Говори глупости. Не иска явно да се развежда, а първо да си намери нов мъж и тогава

# 2 622
Мисля, че и някой преди мен го беше написал за Ива, но и аз виждам проблем затова, че все още е в брак. Ако забременее детето се записва на съпруга и трябва да се води дело, за да се докаже, че друг е бащата. Отделно всичко придобито по време на брака (освен ако нямат предбрачен или брачен договор) става собственост и на съпруга. Не ми стана ясно дали си върви делото и дали той не спъва процеса. Да не говорим за някакви по- крайни варианти, че той в момента може би и е единствения наследник.
Припомням и един случай от медиите, който биологичния баща няма да може поне няколко години да си вземе детето https://novini.bg/article/2025031019381966083

# 2 623
Тоя пропуск с образованието е огромен, сияещ в червено минус.
Нито е първа красавица, а сега се оказва и че няма никакъв ценз, жена без професия.
И такава ще ми претендира, че щяла да "краси" живота на мъжа, докато "възрастни" жени (над 45) и гледат децата.

Кой ще я вземе, не знам. Родителите на Мартин не вярвам да и се зарадват. Обикновена прахосничка. Нищо не дава, само взима и харчи. Друг план за живота си няма.

# 2 624
Мен не ме дразни като присъствие Даниела всъщност. И смятам, че доста си отиват с Мартин, визуално и… енергийно Smile Дори вече свикнах с лицето ѝ и ми е леко симпатична.

Интересното при нея е, че открито проповядва инверсия на ценности, не просто я живее като много други бръмчалки.

От една страна обезценява образованието — окей, не всеки е ученолюбив, не всеки има способности, има начини да научиш, да успееш и без тапии.

Но тя обезценява и реалните умения и знания, не само формалните, дипломни такива. Не била редактор или учител по български, нямало нужда да е грамотна, въпреки че е “автор”.

Същото и с работата, труда — нямало тя да се мъчи, мъжът трябва да работи.

Обезценява и къщната работа, домакинските умения, това да си гледаш и възпитаваш децата — имало персонал за тези неща.

Обезценява и любовта, отношенията при нея са финансови транзакции, въпрос на договаряне и пазарене.

Инверсията на тези ценности са суетата, леността, горделивостта, алчността. Интересно е дали си вярва реално или всичко това е една персона. Ясно е, че не живее баш според проповедите си, защото няма будали да ѝ вържат. Интересен персонаж за БГ ефира като цяло.
Въобще не й вярвам на тези глупости. За мен са само провокация - влязла е подготвена в шоуто и ги говори, за да влезе в устата на хората. И успя впрочем, иначе можеше са е една напомпана кукла, такива ги е имало много. Хората обаче не се припознават в нея - аз виждам, че реакцията по повод тези глупости, които говори, е повсеместна. Много радостно е това за мен, очаквах да има повече жени, които да гракнат, че жената не е прислужница или нещо от сорта. Не, жените в БГ си държат на статуса “съпруга, майка, професионалист и домакиня” - всъщност, как би могло да е друго, след като жените наистина масово сме като многоръката Шива. Иначе, аз лично бих я хейтила до края на света за самочувствието, с което се нарича писател, за булевардното нещо, което е принтирала ( издала му е много като определение) и т.н. Много добро критично мислене си има в България впрочем, много добро, приятно изненадана съм!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 17:04 от Joliette

Общи условия

Активация на акаунт