Живот на кантар - тема 4

• 33 445
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Обаче доста са поотслабнали и изглеждат подмладени, че и разхубавени.
Радвам се и за отпадналите, че продължават и от предаването работят с тях. И те изглеждат отслабнали, а леля Мара като младо булче, бре. Браво, много се радвам за тях.

# 151
Имам чувството, че това с тия дуели и точки го измислиха да запазят госпожата дето глътна пухче Grinning
Трябваше да ѝ приспаднат теглото на пухчето на кантара.

# 152
  • Сливен
Радвам се и за отпадналите, че продължават и от предаването работят с тях. И те изглеждат отслабнали, а леля Мара като младо булче, бре. Браво, много се радвам за тях.
Къде я видя леля Мара, 😀, - линк, или профил, къде да видим. 😁

# 153
  • Някъде там
Къде я видя леля Мара, 😀, - линк, или профил, къде да видим. 😁
Показаха ги в епизода.

# 154
  • Сливен
Аа, ясно. Благодаря.

# 155
Да, дадоха ги в предаването днес отпадналите и засега добре са нещата и при тях.
Аз протестирам срещу късния час в който се излъчва предаването в събота, защото почти проспах втората му половина. Придремвам, събуждам се, искам да гледам, но се унасям. Тъпо е в толкова късен час да е, особено, ако епизода на предходното предаване(бригада нов дом)  се окаже не толкова интересен, но за сметка на това достатъчно продължителен.

# 156
  • София
Кой отпадна? Мислех,че ще успея да хвана края на рекламите,но били много кратки и видях само промото за другия епизод.

# 157
Рая отпадна.

# 158
А Тодор колко свали гадината?

# 159
Лято, подкаста, който ползвам за тичане е на Guardian Guide to Running for beginners. Започва с 1 минута тичане и 90 секунди brisk walk. Редуват се докато станат 8 минутите тичане общо за тренировката. Това е за първата седмица като се прави 2-3 дни в седмицата. На второто седмица е обратното 90 секунди тичане, 1 минута вървене. В края на програмата, която е 8 седмици ако правилно помня се изгражда издръжливост за едно прилично 30 минутно бягане без почивки.  За съжаление, от както съм родила само се разхождам, но може да го почна пак. Първите седмици са постижими и с количката 😅

Относно епизода не знам дали имам много коментар. Някои от участниците том повече и повече се затворят в черупките си имам чувството и мълчат. Затова гледаме синхрони с 1-2 главни участника. Сигурна съм, че въпросите ги задават на всички или почти всички, но накрая се избират атрактивните отговори.

Марто вече почва да дразни с неговата глуповатост. Днес се убедих, че той няма да се промени. Може да смъкне малко от спорт и ако добута до края да свали още, но мама като почне пак да му готви любимото и ще отиде всичко.

Рая ще липсва, но скоро и Марияна и Йорданка и Поли и Вили П и Симеон ще си тръгнат.  Накрая ще останат хората които имат най-много за сваляне, което би било и най-нормално, освен ако не забият нещо като Ани. Тъпо ми стана за нея. Иначе аз си мислих, че ще са Марияна и Рая на елиминации.

Очаквах Йорданка да избухне, не знам защо не сваля това момиче.

# 160
  • Плевен
Лято, подкаста, който ползвам за тичане е на Guardian Guide to Running for beginners. Започва с 1 минута тичане и 90 секунди brisk walk. Редуват се докато станат 8 минутите тичане общо за тренировката. Това е за първата седмица като се прави 2-3 дни в седмицата. На второто седмица е обратното 90 секунди тичане, 1 минута вървене. В края на програмата, която е 8 седмици ако правилно помня се изгражда издръжливост за едно прилично 30 минутно бягане без почивки. 
Не съм лято,но ме интересуват тези подкасти,с които тичаш.Какво постигаш накрая?30 минути бягане без почивки ли?Аз бягам редовно от 24 години и ползвам само едно приложение на телефона Nike Run.Но там не съм виждала такива подкасти,или може би не съм поглеждала защото не ме интересуват,понеже мога да издържа доста повече време без почивка от 30 минути.

# 161
  • На Изток от Рая
2,400 ако не се лъжа - почти наполовина по-малко от това, което сваля.
Другата седмица пак ще има драми, ама за Дерйа, явно си правят някакъв свой собствен режим. А относно бягането, което позанемарих последната година, никога не съм ползвала подкаст и не ми пречи да бягам без музика. Първият път избягах около 2 км и след малко повече от година - 15 км. Всичко е до нагласа.

# 162
  • някъде другаде
Не успях да догледам епизода. На втората част съм заспала , но днес ще си върна кантара.

# 163
  • Сливен
Сутринта по БТВ даваха Рая - каза, че в предаването е свалила 15кг и още 5кг извън предаването. Изглеждаше много добре, беше с детенцето си и косата й беше боядисана в по-светъл тон. Със черно долнище и розово горнище, доста добре и прибрана изглеждаше.

# 164
2,400 ако не се лъжа - почти наполовина по-малко от това, което сваля.
Другата седмица пак ще има драми, ама за Дерйа, явно си правят някакъв свой собствен режим. А относно бягането, което позанемарих последната година, никога не съм ползвала подкаст и не ми пречи да бягам без музика. Първият път избягах около 2 км и след малко повече от година - 15 км. Всичко е до нагласа.

Така му се пада.
Ами заслужават Дерия да ги зареже.

Общи условия

Активация на акаунт