Живот на кантар - тема 4

• 33 452
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз ли нещо съм се объркала или Марто каза, че влиза, за да отслабне заради момичето, което харесва навън, защото тогава щяла да го "вземе"? А тази, която вкараха за рождения му ден, тя ли беше? Защото тя тежи повече от него, не знам какви претенции има...

# 166
  • Някъде там
Стана ми мъчно за Дери. Разбирам, че това й е работата, и сама я е избрала да я работи, но и тези сами са избрали да влязат в предаването и ако тук не спазват програмата, какво ще стане след окончателния финал, когато няма пари за които да се борят.
Много неблагодарни. Можеше други да са на тяхно място.

# 167
Аз не можах да разбера какъв е проблема да замениш един протеин с друг. Те май бяха заменили пиле с риба тон. Е, и?! Толкова голяма грешка ли е, че чак да се реве. Ами дай им малко свобода, не може да ръфаш само пиле, то почва да ти се гади чак. Как се зарадваха милите като им вкараха нови продукти, ключа е в разнообразието, когато режима е дългосрочен, иначе ти омръзва до смърт и предпочиташ да не ядеш, само и само да не ти се налага пак да ядеш едно и също.
Да, разбирам я Дери, че е разочарована, че не я слушат, но може би, трябваше да имат поне два варианта на ядене, за да не се налага да клинчат. Но от предаването искат бързи резултати и това е проблема, пък хората кучета ги яли, нали ще излезнат навън и ще ядат каквото искат. Sunglasses
Пп Нямате представа с какъв кеф изядох (не сварвах да лапам Joy) за обяд една салата от 1/2 прясна краставица, 1 голяма репички, два стръка пресен чесън, 1 кутийка котидж, сол и лимонов сок. Че даже и лодчици си направих с листа зелена салата. Просто ми се хапваше нещо свежо. Ами омръзна ми мръвката, макар, че винаги комбинирам със салата. Организма си иска своето, то биват ограничения, но и от позволеното, ако се ограничаваш, си заплашен скоро да захвърлиш всички ограничения и да я подкараш постарому. Sunglasses

Едит:
Аз бих издържала на това, което им дават за храна, защото съм ужасно изпълнителна и няма значение дали боли, дали сърби и дали едвам издържам, но ще си е мъка, а защо да е мъчително, като може да не е.
На упражненията им обаче не бих, признавам си без бой, та в тоя ред на мисли, не съм за такъв формат и го знам.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 16:23 от Джаста Праста

# 168
  • Някъде там
Джасте, то май не беше само протеина. Май цялостно си мешат режимите както им падне.

# 169
Давизче, да, има резон да е нещо по генерално, за да са разплакали Дери.
Истината е, че като са влизали там са се съгласили на поставените условия и искат или не, трябва да ги спазват. Сега, това, че от продукцията са решили да ги стопят екстремно е друг въпрос, но те и на това са се съгласили, все пак това е формат със състезателен елемент и награда и нечестната игра или своеволията не трябва да се толерират. Обаче и продукцията лекинко се гаври с тях - от една страна им говорят колко милеят за здравето им, а от друга ги юркат безпощадно с оглед постигане целта на формата, а не на индивида - да има отслабнал на финала и то драстично.
Но като си се хванал на хорото или тропаш в строя или се пускаш и си тропаш у вас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
Снощи се замислих, че не е невъзможно и отпадналите да имат ангажимент да продължат с отслабването, макар и с други темпове, за да могат да кажат: "Ето, имаме успех, променяме навици дългосрочно".

# 171
Да им оставят продукти само за конкретния режим и няма да има какво да заменят. Според мен трябва да има по 2 варианта на всяко ястие. Всеки човек има храна, която не харесва и целта е да му хареса, за да продължи и напред така. И аз мразя пушена сьомга и няма да го ям, колко ще Дерйа да се сърди. Дай на хората 1/2/3 варианта сходни всеки да прецени за себе си.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 18:56 от tooclose

# 172
Лято, подкаста, който ползвам за тичане е на Guardian Guide to Running for beginners. Започва с 1 минута тичане и 90 секунди brisk walk. Редуват се докато станат 8 минутите тичане общо за тренировката. Това е за първата седмица като се прави 2-3 дни в седмицата. На второто седмица е обратното 90 секунди тичане, 1 минута вървене. В края на програмата, която е 8 седмици ако правилно помня се изгражда издръжливост за едно прилично 30 минутно бягане без почивки. 
Не съм лято,но ме интересуват тези подкасти,с които тичаш.Какво постигаш накрая?30 минути бягане без почивки ли?Аз бягам редовно от 24 години и ползвам само едно приложение на телефона Nike Run.Но там не съм виждала такива подкасти,или може би не съм поглеждала защото не ме интересуват,понеже мога да издържа доста повече време без почивка от 30 минути.

Peten, аз съм от хората, които са си основно природно слаби и никога не съм тренирала. Слаба съм, но в лоша форма, така до се каже. Тръгна да бягам, изморя се след 400 метра и спра. Единственото, за което имам издръжливост е да вървя дълго с енергично темпо. Правила съм тази програма за бягането точно, за да мога да имам по-голяма издръжливост и да правя 5 км бягане с ММ или приятели без да съм последна и да вървя през половината време.

# 173
  • Наблизо
И аз не разбирам драмата за промяната на конкретни манджи.Сз цяла седмица ям месо и то не малко и нещо ми писна.Тази седмица ще е повече салата,свежи неща,една Снежанка смятам да си направя,ако додрапам до турско кисело мляко.
Лошото е ,че наближаваме Великден и при нас е общо взето Шоколад и Шоколад.Плюс някаква страшна пролетна умора и вече два дни подред ям 30 грама и не си влязох в блоковете.
Иначе се движа добре с режима спрямо свалянето-около 3-4 кг на месец.Трябва да увелича движението,но много ми е уморено..Не успявам да ходя всяка седмица до басейна и ме е яд.

# 174
  • Някъде там
Снощи се замислих, че не е невъзможно и отпадналите да имат ангажимент да продължат с отслабването, макар и с други темпове, за да могат да кажат: "Ето, имаме успех, променяме навици дългосрочно".
15 000 никак не са малък стимул, според мен.
Интересно ще е да ги видим и след този окончателен финал.
Година след края например.
В този ред на мисли, според вас ще има ли втори сезон или това беше ?
Аз съм на кантар. Искам да има, на мен ми е интересно, но с този рейтинг  ме съмнява.

# 175
  • Пловдив
Не съм гледала още съботната серия и може да не съм разбрала за какво става дума. Как ще се сърди Дерия, че не ядат неща, които не обичат, бе? Ако ще, не един, а десет диетолога да са ги препоръчали?
То студентски стол да е, и там има избор от менюто.
Разбирам да плюскат торти и чипс вместо всякакви препоръки за диета (а всъщност предаването ги кара да го правят), ама ако са заменили пилешко с кашкавал примерно, та и с боб да са го заменили, това не е за сърдене.
Ми и мен да ме сложат на пилешки пържоли и краставици, и аз ще правя фаст с краставици като Тодор...

# 176
Добре, де, аз видях, че за пикника май беше, имаха за обяд бурито, то колко е диетично според вас. То си е вид дюнер, не с лаваш, ами с тортила(царевична плоска питка) и пълнеж от месо,  зеленчук и сос. Даже в буритото има и ориз, боб и каквото се сетите. Не знам какво бурито ядоха, но, ако е оригинално, то съвсем са се отдалечили от диетата. Видях, че рязаха краставици, домат, а Симеон мариноваше месо, та вид дюнер ще да е било, казаха нещо и за млечен сос от к.мляко и чесън. По бих се съгласила да бяха го нарекли дюнер, а не бурито.
Да питам - лаваша и тортилата диетични ли са според вас? Съвсем сериозно ми е питането.
Аз понякога си вземам дюнер бокс - само месо, зеленчук и малко люто, без картофи, без лук, че в офиса, нали, не върви някак, но дюнер с питка не ми се вижда много диетичен, ама знам ли. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Аз не просто не обичам риба, а ще повърна, ако я хапна. Та ми е много странно как го карат да пробвал пак, щял да свикне с вкуса... абсурд!

# 178
  • Пловдив
Цитат
Да питам - лаваша и тортилата диетични ли са според вас?
Зависи от дефиницията за диетичен.
Тънки са и позволяват да се изяде повече пълнеж с по-малко хляб. Пълнежът може да е мазни сосове, може да е зеленчуци.

# 179
  • София
Няма как някой да ги задължи вкъщи какво ще ядат, по-скоро стимул са им от една страна парите, а от друга, ако по договор всички задължително са на финал по спортните екипи и ги мерят. Човек иска да се представи добре.

Пълнозърнестите лаваши са в много диети, както на режими от фитнесджии съм ги виждала така и в хранещите се с калориен дефицит, по Зоната също. При кето не са позволени.

Много популярна рецепта е пълнозърнест лаваш с кайма.

Общи условия

Активация на акаунт