Живот на кантар - тема 4

• 33 386
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На мен Поли също ми е много фалшива, самия и изказ е много обмислен, лицемерен и предварително примерен. До момента за мен не е показала истинското си лице.

# 481
Някъде прочетох, че бранда Калиначи бил на Тодор. Дали е вярно?

# 482
  • Пловдив
Дори не го знаех тоя бранд, но явно да.
https://calinachi.bg/home/

# 483
Сефте го чувам тоя бранд Simple Smile то ето, може и той да е влязъл за реклама. Иначе на него не му ли е време вече да почне да вдига тежко? Те не дават много от тренировките, ма досега все го виждам да ръкомаха с едни гири от 1 кило..

# 484

Сефте го чувам, но отсега има cancel от мен.

# 485
  • Пловдив
Горкият Тодор, антиреклама си направи. Wink

# 486
  • Някъде там
Е, разбира се, че не е състезание.

Това е шоу Simple Smile

Позна. Шоуто на Тодор и второстепенните Виолета и Полина.
Другите са необходим пълнеж просто.
И  шоу не шоу пак по правила са действали, по правилата на Тодор, подмолно и със заблуди, че е състезание, за да се включат, а всъщност просто са нужни за да блесне той или резервния вариант Вили и Поли.

# 487
  • Mediterraneo
Сори, но това с кубчетата захар спокойно можеха да ни го спестят. Срамота! Средноинтелигентен човек може да се досети, че няма как в един картоф да има 50 г захар!
До тук стигнах, сега почвам епизода, но супер ме подразни тази непрофесионалност по такава важна тема.

# 488
  • Пловдив
В един по-голям картоф наистина има около 50 грама въглехидрати (полизахариди - нишесте), които в червата ни се разграждат до глюкоза, т.е. захар. В тоя смисъл е вярно. Едва ли е едно и също да ядем картофи и захар, но не е точно глупост.

# 489

Сефте го чувам, но отсега има cancel от мен.

В темата за професионална козметика за коса е много коменитирана и харесвана марка. И аз си бях взела шампоан и балсам, но не бяха за моята коса и така си седят в банята вече година и нещо.

# 490
  • Mediterraneo
В един по-голям картоф наистина има около 50 грама въглехидрати (полизахариди - нишесте), които в червата ни се разграждат до глюкоза, т.е. захар. В тоя смисъл е вярно. Едва ли е едно и също да ядем картофи и захар, но не е точно глупост.

Тази жена нито веднъж не говори за полизахариди- нишесте. За общата публика захар си е захар. Като си дал лицето и името си като някакъв професионалист, не се излагай по такъв начин. И си представям какви клиенти има това момиче... Дето й вярват, че супена лъжица мед, която тежи 25 г, съдържа 20 г захар, каквато си я представяш, от пакета. Ами вземи обясни малко по- подробно, че захарта в меда е натурална захар като глюкоза и фруктоза. Не да сравняваш захарите в меда със ЗАХАРТА в шоколад, например, трупайки на общо основание бучки захар за визуализация. Ей такива "дреболии" могат да ти окъкат реномето.

# 491
Точно пък за хора, дето нищо не разбират, беше неудачен този начин за обяснение според мен. Уж за по-лесно, ама само ги обърка. Пък и вече са 7 седмици в предаването, би трябвало да знаят вече какво е въглехидрат, какво е глюкоза, какво е ГИ. Ако не знаят - лошо, няма какво да им трупа бучки на масата.

# 492
Марката Тошова често фигурира в абонаментни кутии. Не съм я пробвала, но с такова "рекламно" лице не бих.

# 493
Някъде прочетох, че бранда Калиначи бил на Тодор. Дали е вярно?
Това обяснява голямото НЕ на бранда от мен. Козметиката за коса е отвратителна и масово мнението е такова в групата за коса във фб 🤢.

# 494
  • Пловдив
Добре де, как не сложи един от тези шампоани в багажа, че да не го гледаме все с мазна коса JoyJoyJoy

Извинявам се, но не сдържах.

Чета ви повече, отколкото гледам предаването, но няма какво да добавя. Съгласна съм с почти всичко, което ви прави впечатление.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 16:40 от *ashley*

Общи условия

Активация на акаунт