Живот на кантар - тема 4

• 33 419
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Шванта си му викам и аз, от Варна съм. А швамтух ми звучи абсурдно Grinning.  Сложи ги на място Рори. А Тодор е толкова гнусен и нагъл.Ужас

Точно "швамтух" си е - от немски. Simple Smile

# 646
В предаване за отслабване е проблем, че ядеш по-малко и за кво ти били 50 хил? Ми ..

# 647
Абсолютно неадекватно беше триенето на сол върху главите на всички. Също и решението да им заключат кухнята. Ще ги лишат от краставици, ама това няма да спре хитреците да фастват. И за капак Ванко като реши, че този ден няма да ги тренира. Отборът му са добрички и няма да му отвърнат, но като минимум трябва да следващия ден да го отпратят и да му кажат, че те няма да тренират.

На играта с клетката и пъзела показаха първо как сините го нареждат. Явно е режисьорско решение, за да има съспенс, но го намирам за тъпо.

# 648
Оф, развалиха хубавото предаване с този каст. Виолета не се трае, даже не старае да си носи маската на добродушна и усмихната свежарка вече. Това че стои талкова време е хубаво, повече хора ще видят истинското й лице.
Първо казва, че не искала да е под общ знаменател с “тези хора”, после как за нищо на света няма да си смени отбора.

Не бяха прави да се карат на всички. Техен пропуск е, че не следят кой и как си спазва режима, сега спазващите освен по-малко свалящи и прецакани, се чувстват и предатели. Много глупаво. Ванко прекали, неговите хора нямат такива проблеми, всичко- неспазване на превила, интриги и злоба са в червените.

Да бе, Ванко беше като с ПМС. Защо им се кара на всички, че и реши да ги наказва точно с липса на тренировка. Нали в миналия епизод пак бяха без треньор. Много неадекватно, направо да ги оставят изобщо без треньор, като ще е така.

Нормално е да се дразнят, че гладуват и мамят. Хареса ми позицията на Ани. Тя вероятно има предвид, че и да отпадне, с отпадналите пак се занимават, уж, продължават с тренировки и режим, така че наистина може да стабилизира начина си на живот и хранене, но аз едва ли бих била толкова над нещата. Ясно е, че като гладуват, излязат ли навън, ще бухнат като козунаци и ще си върнат килата и отгоре, ако не се сдобият с някое трайно хранително разстройство, но предаването е достатъчно кратко, че вътре да имат предимство с гладуването. Като не е редно, да ги наказват индивидуално. Те май изобщо не ги снимат нонстоп като в Биг Брадър и разчитат на другарчето да уведомява кой колко ял. Да сложат камери и при 3 нарушения на режима, които не са одобрени от диетолога, да ги гонят, без право да се състезават за поощрителна награда и пр. Разбираемо ез че не всеки обича да яде всичко, аз например също не понасям пушена риба, но диетологът да им заменя конкретното нещо с нещо еквивалентно, а не да мамят и вместо нещо с 500 калории да ядат лека вариация на нещото от краставица от 50 калории. Поли със сигурност не може да е отслабнала с 3 кила и кусур, без да мами, то беше повече от двойно на това, което обикновено сваля, тя и първата седмица на беше свалила толкова.

# 649
От промото за днес ми се струва, че Поли си тръгва. Свалените повее килограми от миналата седмица може да й изиграят лоша шега. То няма как по 3 кг всяка седмица.

# 650
С гладуване се отслабва добре, само да нямаш спортен режим с две тренировки Simple Smile
Някои от тях се правят на по-умни от колкото са, като говорим за спорт и отслабване... Те ако бяха, нямаше да са там Simple Smile

# 651
Точно. Затова се чудя защо не им спретнаха някакво по-силово състезание след “фастовете”, на което да окапят. Само това беше начинът да им покажат, че правилата трябва да се спазват. А с тази масовка вчера съвсем се разми вината.

# 652
  • Пловдив
Като цяло ,калориите им са ниски за килограмите ,които са и като включим и тренировките си става гърч .А,това да решават да режат и тези си калории ,като Тодор си е грешка .
В началото на предаването ,запомних че някои от жените са на 1500кал ,вчера казаха че Марто е на 2000кал .Вярно е ,че тренировката не хаби толкова много калории , колкото изглежда ,дори и да е двучасов,но трябва да имаш сила за нея .От всичко прочетено по темата ,защото не съм специалист ,първо се черпи енергия от въглехидратите ,а от протеинът трябва да остава ,за да гради мускулите .
 Когато Рори стартира ,си спомням, че Тодор се пънеше да не прави някакви упражнения ,защото много лесно правел мускулна маса .Признавам -играч е ,независимо че подхожда нечестно .Знае ,че борбата е за кантар ,а не обиколки и там всеки мускул дава по-лош резултат на тегло ,защото тежи повече .От там и краставиците -те ще помогнат и от мускула да свали .

# 653
Поли не изглежда добре, явно това което е правила извън вилата сега и се отразява. Изглежда измъчена, уморена, болнава. Това не и ли подсказва, че е подходила неправилно, не знам. Това състояние не е заради отношенията във вилата, както тя се опита да го изкара, че се стресира, че това и влияе и затова, налЕ, не се чувства добре. Бе, не е това, Поли, друго е и ти го знаеш, но не го признаваш дори и пред себе си.

Това, че нахокаха всички заради двама своеволници и нагло неспазващи правилата беше адски нередно. И Ванко с неговите глупости за наградата, че щяла да отиде за лекарства, че нямала и да стигне, айде холан. Значи всички се напъват и играят според свирката, сал двама ще се правят на по хитри и да, да, заплахата ще ги стресне, ама друг път.
Все пак стимул е и наградата, не само промяната и щом всички се състезават и за парите, значи трябва да са на равна нога. Ако някой клинчи, вън и толкоз. То иначе става "борба свободен стил", всеки прави каквото си иска и със зъби, нокти и лакти към заветната награда, ама това не трябва да се толерира още повече в ефир, защото във всяка игра има правила, дори и в тази в която уж няма. За мен Тодор и евентуално Поли са за дисквалифициране и вече нищо не може да ги реабилитира в очите ми. Поли ми стана доста неприятна. Тихомълком си плете кошничката, а пред другите една хрисима, чиста вода ненапита. Тошо поне е "всичко на ачика", нагъл е и не го крие, докато Поли мишкува и се прави на жертва.
Не е редно това и не е правилно. Значи всички в л&йна, само те двамата в бяло. Не може да виниш едни хора за грешките на други хора. Едва ли не другите гледали в паницата на тия наглеци, а не гледали себе си. Ами баш себе си гледат и виждат, че някой нахалитет ще ги прегази щото номерата му минават. Неправилна, много неправилна е позицията на предването в това отношение.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 13:56 от Джаста Праста

# 654
Ванко много ми опротивя с това кряскане по всички 🤢.
Рори я харесвах докато не влезна в предаването.

# 655
Предишната Анита беше като член на отбора. Имам предвид като ниво на авторитет я възприемаха като съотборник, не като началник. Да, крещеше за мотивация,  но тя и Миглена крещеше, не беше началство. Може би имаше нужда от повече от авторитет за оптимални резултати. Тая Рори е като старшина, който не смее да изкомандва определени хора, но много държи все пак да изкомандва някого и затова командва тези, които може.

Да, при Поли си личеше, че е взимала нещо, не просто е гладувала. Много нездрав вид имаше още с прибирането, като на човек, който е бил минимум на отводняващи като Фурантрил, без да има нужда.

# 656
  • На Изток от Рая
Ани до някъде беше права, че тя е там заради себе си, и останалите не я интересуват как, какво и защо го правят, защото тя, сама на вън не е успявала да отслабне. Обаче точно заради хора като Тодор и Поли може да отпадне от предаването и не съм сигурна, че на този етап от състезанието ще може да продължи сама.
Виканиците на Ванко бяха излишни, можеше със спокоен тон да обясни на хората къде грешат и какви ще са последствията от това.

# 657
От всичко прочетено по темата ,защото не съм специалист ,първо се черпи енергия от въглехидратите ,а от протеинът трябва да остава ,за да гради мускулите .

Всъщност жените при тренировка енергията я взимат от мазнини, а мъжете от въглехидрати.
След тренировката процесите се обръщат ако не се лъжа.

Днес ще гледам, ама Ванко може да вижда неща,  които ние не виждаме.
Но  е добро решение да им се готви.
Идеята беше да готвят за да могат като се приберат вкъщи да знаят.
Защото те и без това не спазват и наистина няма смисъл да готвят.
Редно е тези, които не спазват правилата да бъдат наказани.
Фастваш - ето тия 2 кила на кантара следващата седмица. Ела да видим ще фаства ли пак.
Или трябва да има правила за всички или да ги оставят да правят каквото искат.

# 658
  • Пловдив
Всъщност жените при тренировка енергията я взимат от мазнини, а мъжете от въглехидрати.
След тренировката процесите се обръщат ако не се лъжа.

Може и така да е .На жените им трябват повече мазнини ,за да функционират хормонално ..Отделно гледах една таблица при колко % са видими коремните мускули .На мъжете им трябваше много по-нисък % мазнини ,за да изгреят с плочки ,при жените бе по-висок за хубава преса .Тогава си зададох и въпроси като дали под 18% мазнини жените имат месечен цикъл? Thinking

# 659
  • Наблизо
Нелина,явно е и до организъм.По принцип не би трябвало,на мен ми е спирал за близо година от диети без въглехидрати и ниски калории,но ето има направо болно изглеждащи жени по 30 кг за 170см като Палуна,които 4 деца родиха.Само че и четирите бяха в кувиоз и родени доста преждевременно.
Всичко в крайности е зле и опасно.

Дано Полина си тръгне,малко да се види до къде водят тошовите глупости.Не се бях замисляла,но явно сте прави че е бухала и отводняващи и може би и разхлабително.

Общи условия

Активация на акаунт