На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 419
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Някой има ли наблюдения или да е бил тази година в HVD CLUB BOR или MARVEL? Звънях им, звучат доста обещаващо, първият дори имат отстъпки и то добри в сайта им.
Дали ще му е добре на бебе на 8 месеца? Ще ми бъде ли удобно с количка… храната дали си заслужава /мъжът е бая притенциозен и знам , че ще ми го изкара през ушите, ако дадем 2 бона, а се наложи да ядем навън и да харчим още отгоре / ?

# 346
Виж в темата за Слънчев бряг има отзив за ХВД Бор...от тази година.

# 347
Здравейте! Някой има ли наблюдения или да е бил тази година в HVD CLUB BOR или MARVEL? Звънях им, звучат доста обещаващо, първият дори имат отстъпки и то добри в сайта им.
Дали ще му е добре на бебе на 8 месеца? Ще ми бъде ли удобно с количка… храната дали си заслужава /мъжът е бая притенциозен и знам , че ще ми го изкара през ушите, ако дадем 2 бона, а се наложи да ядем навън и да харчим още отгоре / ?
Върни се на стр. 19 в темата и ми виж пост 282. Има цяла плеада от мнения за хотел Бор от преди седмица - две. За бебето е все тази къде ще бъдете и нищо няма да разбира, от който и да е хотел, но имай предвид, че хотелът е в най-шумната част на курорта. С бебето гледай да сте на плаж сутрин до към 11 часа и след обяд след 17 часа, т.е. извън часовете на силен пек и горещини. С количка няма да ти е удобно на плажа, защото няма дървени пътеки до чадърите и в близост до морето. Трабва да мъкнете количката на ръце + целият ви багаж за плаж. За Марвел никой в последните години не е споделял мнение в нито една от морските теми.

# 348
  • Сф
Дворът на Бор е тих и сенчест и рампите са чудесни. Бебешки басейн има + детски. За другото съм писала. За плажа, имат чадъри тая година и стигаха, гостите бяха масово на басейна като че ли. Направо празни бяха чадърите. Но са назад, отпред свободна зона.Много неприятно. Пътеки по плажа няма из целия курорт направо. Защо не отидете в Мирамар Обзор и те са с намаление в момента, ако не бъркам.Може би ще ви излезе малко по - скъпо ,но там мисля е ок.  Храната ...много слаба- без десертите. Алкохола и напитките са ок.

# 349
Здравейте някой посещавал ли е Синева парк в Свети Влас?Доволен ли е на база съотношение цена качество.Цената е бюджетна и съответно и очакванията не са много големи,но поне да е прилично.

# 350
  • В.Търново
Във форума не се споменава вече този хотел. Мисля, че не се предлага и от Визит бг. А, когато спрат да предлагат някой хотел, значи има някакъв проблем с него. Аз не бих го препоръчала.От едно време знам, че няма никаква сенчица там, едно дръвче няма, базата е стара, не е подновяване, най-вероятно и с храната ще е така. Аз не бих отишла. Като бюджетен вариант защо не пробвате хотел Бижу, Равда. Ако имат места.

# 351
  • Русе
Аз десерти като в Effect Algara Beach Resort **** Кранево никъде не съм виждала. Разгледайте снимките в Гугъл мапс раздел храна и напитки, защото аз в момента нямам в телефона за да кача. Напълно реални са, а и кухнята им като цяло е мнооого добра.

# 352
Съгласна съм. Ние бяхме там преди две години, но десертите им нямаха нищо общо с тези на всички останали ОИ, в които сме били. Обаче на вкус не бих казала, че бяха нещо уау (десертите, иначе кухнята им беше отлична), поне по мое мнение.

# 353
  • София
Собствениците на този хотел са стари хотелиери и ресторантьори, собственици и на Марайа и Кристал в София. Просто качеството е много високо при тях, въпреки че май вече се разделиха.

# 354
Във форума не се споменава вече този хотел. Мисля, че не се предлага и от Визит бг. А, когато спрат да предлагат някой хотел, значи има някакъв проблем с него. Аз не бих го препоръчала.От едно време знам, че няма никаква сенчица там, едно дръвче няма, базата е стара, не е подновяване, най-вероятно и с храната ще е така. Аз не бих отишла. Като бюджетен вариант защо не пробвате хотел Бижу, Равда. Ако имат места.
Благодаря за отговора,държа да е във Свети Влас и то в този район.Хотела съм го виждала отвън,както и басейна.Стаите не съм и храната не знам как е, но местоположение му е супер.

# 355
  • В.Търново
Благодаря за отговора,държа да е във Свети Влас и то в този район.Хотела съм го виждала отвън,както и басейна.Стаите не съм и храната не знам как е, но местоположение му е супер.
сега погледнах, Визит са го пуснали. Ако искате резервирайте. Последните отзиви са добри. ако не ви пречи старото обзавеждане, давайте. Бюджетен хотел е. Четох, че имат и грил.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sineva-park-sveti-vlas-24413/

# 356
И на мен ми стана интересен въпросния Синева Парк хотел. След лятната ни почивка и аз се оглеждам за по-бюджетна в началото на септември. Прочетох последни отзиви и като цяло наистина са положителни. Моля ,ако някой го е посетил това лято да сподели впечатления. Стана ми интересно обаче,че в сайта им не намерих форма за резервация.

# 357
Аз запазих през букинга, защото апартамента в който ходим точно до Синева парк вече е 150лв. на вечер,а цените много се покачиха по заведенията.

# 358
  • В.Търново
И на мен ми стана интересен въпросния Синева Парк хотел. След лятната ни почивка и аз се оглеждам за по-бюджетна в началото на септември. Прочетох последни отзиви и като цяло наистина са положителни. Моля ,ако някой го е посетил това лято да сподели впечатления. Стана ми интересно обаче,че в сайта им не намерих форма за резервация.
Над Вашия пост съм пуснала линк към Визит бг, от където може да резервирате. Това е една от водещите агенции в България за резервации по Черноморието.

# 359
  • Велико Търново
Аз продължавам да обмислям второ море ако намеря нещо сравнително изгодно август. Бях ви питала за Бела Виста в Синеморец, защото харесваме района. Не мисля обаче, че се оказва толкова бюджетен, колкото изглежда, защото няма шезлонги на плажа и плажен бар, това са допълнителни разходи, а мненията за него са за ниско качество на услугата като цяло
В унисон с чуденките ми визит пратиха днес мейл с ластминът оферти. Та гледах пак. Ескада бийч в Ахтопол е бюджетен, но мненията са много лоши и това, че е в любимия Ахтопол вероятно да е достатъчно да ми наклони везните.
Другите два хотела, за които бих била благодарна за мнения, са Елпида в Златни пясъци (разнопосочни мнения за него,  май повечето лоши), както и хотел Лотос Ривиера.
 По снимките сме за Лотос- точно такъв тип място обичаме. Не откривам обаче почти никакви скорошни отзиви и това ме озадачава.
Та, ще ми е полезно ако знаете нещо да споделите

Общи условия

Активация на акаунт