На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 205
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз все пак запазих пет нощувки за Лотос Ривиера края на август. Свързах се с хотела и ми обясниха, че настаняването ще е там, а изхранването в хотел Ривиера на база ултра ОИ. Лотос е отворил (според тел разговор с тях) началото на юли, но нямат кухня и затова тази година настаняването ще е така. Младежът от маркетинг отдела ми каза Ще останете доволни, сигурен съм.
Ще пиша после отзив ако ви е интересно.
Ще има леко неудобство от ходенето за храна, но просто ще трябва да си тръгнем 10мин по рано от плажа примерно, надявам се да не е голям проблем. Иначе пък услугата би трябвало да е качествена, а цената доста добра.

Едната част на Ривиера изглежда необитаема, така че ресторанта би могъл да поеме и гостите на Лотос.
Но си е ходене, по три пъти на ден, ол инклузива малко се обезмисля. Ами напитките, в Лотос няма ли да има?
Въпреки това приятна почивка и очакваме отзиви.

# 376
  • Велико Търново
Почивката ни в Марина Сендс в Обзор е към своя край. За хотела е изписано доста. Потвърждавам всичко, което е казано. Нямам никакви забележки - храна, стая, почистване. Пристигнахме в 13.30 ч., стаята бе готова. Успяхме и да обядваме преди да се настани. Времето е чудесно, плажът също. Впечатлени сме от храната. Освен, че е разнообразна, е и много вкусно. Ако някой се интересува от нещо конкретно, ще отговоря.

# 377
Я кажи ,моля те, какви са тия кафемашини във всяка стая от тази година? От хотела му отговориха,че са на Nespresso  и се зареждали всяка сутрин капсули. Аз ги питах,за да знам да не нося моята и да знам какви капсули да си купя,че не искам да разчитам на техния вкус🤣
И другото -виното още ли е само наливно(че не ме кефи въобще). Надявах се да пуснат и малки бутилки срещу заплащане дори

# 378
Нашето юлско море приключи. За втора поредна година избрахме Grifid NOA и не съжалихме нито за секунда. Нареждам го до любимите ми хотели  за морска почивка в България. Храна, напитки, стаи са на високо ниво и без забележка. Имат нововъведения  от тази година - амфитеатър за вечерните шоу програми, сладкарница, барбекю станция до основния ресторант, както и нови ала карт ресторанти.
Като единствен недостатък мога да посоча, че местата на плажа не са достатъчни за капацитета на хотела, но ние ходим рано на плаж и не ни е било проблем.

# 379
  • В.Търново
Колко народ ходи да почива в Марина Сандс , една снимчица на ресторанта с предлаганата храна няма. Grinning Някой няма ли от архива да извади? Simple Smile

# 380
  • Велико Търново

# 381
Wintle интересно ми беше, с гривната ли влизате в хотела.

# 382
Аз също моля като оставяме отзиви да сложим по някоя снимка от ресторанта с храната, а може и от стаите.
Ето аз оставям от Воя. От Топола скайс нямам,защото храната беше като в заведение за бързо хранене и не си правих теуда да я снимам

Това са десертите от сладкарницата и бяха много хубави.

# 383
Колко народ ходи да почива в Марина Сандс , една снимчица на ресторанта с предлаганата храна няма. Grinning Някой няма ли от архива да извади? Simple Smile
Многократно съм качвала снимки на храната и на всичко друго в хотела. От 2024 г. са на първа страница на темата, а скоро ги поствах и във връзка с питане на форумка за външните пространства за хранене. В нета също има много снимки. Приветствам идеята да се оставя и по някоя  снимка към отзивите, но който има желание. Аз също  ще съм благодарна за инфо за кафемашините в стаите и видът кафе, който се зарежда. От отзиви разбрах, че вече има поставени дървени пътеки и от лявата част с чадъри на хотела, което лично за мен е супер за по-лесно придвижване по плажа.

# 384
Споделете опит и препоръки за южното черноморие. С две малки деца ще бъдем, планираме септември месец.

# 385
Wintle интересно ми беше, с гривната ли влизате в хотела.
Пристигнахме в 14.40 ч., сложиха ни гривните и ни дадоха картите от стаята. За да влезеш в ресторанта от към  плажа трябва да сканираш картата за стаята.

# 386
  • Beyond the stars
На мен ми е безкрайно неудобно да снимам храна. Десерти най-често, че са ми по-фотогенични, но на блок масата снимка почти никога не бих могла да предложа.

# 387
Споделете опит и препоръки за южното черноморие. С две малки деца ще бъдем, планираме септември месец.
На първа страница на темата в първия линк има отзиви за хотели от лято 2024 г. от цялото Черноморие, а на страница 19 съм качила отзиви от началото на това лято до 13.07.25 г. От 19 страница до тази също има оставени отзиви от потребители от това лято. Така че има достатъчно информация за ОИ-хотели и може да си прецените дали нещо ви устройва стига да има свободни места.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 09:52 от Fatalina

# 388
Има ли някой, който е отсядал в Грифид хотелите и Дюни. В момента съм на Дюни и изживявам най-голямото си разочарование. За съжаление е останала една стара слава и нищо друго..10 годни идвахме.....казваме си СТОП!
Иска ми се подобна концепция и за сега Гифид хотелите май са най-близо. Моля за сравнение.....като цени ми идват еднакви.

# 389
Няколко мнения по назад те питах за кафемашина в стаята

Общи условия

Активация на акаунт