На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 177
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Моля модератор да обедини двата ми предишни поста. Знам правилата, но пиша от плажа и нещо натиснах погрешка.

# 496
Къде съм написала комплекс, знаещата ?
Как под това име веднага излиза в търсачката ? Странно. Как им е изписан сайта ? Странно. Много знаещи. Простете за невежеството.

Тя щото списващата много ги знае нещата - АИ са хотели М1 и М2. Комплекс ММ е мисля на същите собственици, но без изхранване.

Ако ще е бюджеген вариант в Приморско на АИ - хотел Синема.

# 497
В търсачката ти си изписала фемили хотел. В поста си - само ММ Приморско. Аз показах какво излиза с търсете по " ММ Приморско".
Е как да стане ясно кой хотел визираш..като нито името е изписано в първия пост коректно...нито линк е даден?
Загубих 15 минути да ровя...
Пишете грамотно. За да сте в помощ.

# 498
Ще се постарая. Благодаря за поправката.

[/b]
В търсачката ти си изписала фемили хотел. В поста си - само ММ Приморско. Аз показах какво излиза с търсете по " ММ Приморско".
Е как да стане ясно кой хотел визираш..като нито името е изписано в първия пост коректно...нито линк е даден?
Загубих 15 минути да ровя...
Пишете грамотно. За да сте в помощ.

# 499
  • В.Търново
Хотел ММ Приморско.
Хотел ГрийнПарадайс Приморско.

Всъщност Тиара Бийч се води на първа линия, защото е зад плажа, просто за да се стигне до самия плаж се минава през дюните.

CandyMandy, кой е този бюджетен хотел, в който сте били на ол инклузив?

Този хотел ММ Приморско, сигурно имате предвид М1 и М2,  е доста компромисен вариант, не е за нас, а този другия Грийн Парадайс даже не съм и го чувала. Благодаря все пак! Но не е чак за нас. Такива компромисни хотели съм им сърбала попарата, като хотел Нева, например в Китен. Grinning Хем той беше с хубав басейн, май само това му беше хубавото. Grinning

# 500
Да, да. Така е. Не всеки хотел е за всеки вкус. Както казах, бюджетен е. В Китен и аз може би съм сърбала най-голямата попара 😁 попитаха, затова ги споделям.

Хотел ММ Приморско.
Хотел ГрийнПарадайс Приморско.

Всъщност Тиара Бийч се води на първа линия, защото е зад плажа, просто за да се стигне до самия плаж се минава през дюните.

CandyMandy, кой е този бюджетен хотел, в който сте били на ол инклузив?

Този хотел ММ Приморско, сигурно имате предвид М1 и М2,  е доста компромисен вариант, не е за нас, а този другия Грийн Парадайс даже не съм и го чувала. Благодаря все пак! Но не е чак за нас. Такива компромисни хотели съм им сърбала попарата, като хотел Нева, например в Китен. Grinning Хем той беше с хубав басейн, май само това му беше хубавото. Grinning

# 501
  • В.Търново
Искаше ми се да пробвам Вилно селище Жасмин, но няма да е тази година. Някой отзиви от тази година?

# 502
Аз за поредна година се уверявам, че ми е по-евтино да почивам all inclusive отколкото само с нощувка в семеен хотел. А и удобството в хотела пред семеен хотел е огромно. В момента сме 1 ден в Равда на семеен хотел и хапваме навън и после сме на запазената почивка all inclusive. Записахме 4 звезден хотел на ранни записвания- 3 възрастни и дете на 8 за 350 лв. на вечер за всички all inclusive. Тук в Равда 80 лв ни е спането в семеен хотел. Днес наобяд 4 дюнера 36 лв и по едно безалкохолно 50 лв. Довечера ако решим да седнем някъде под 150 лв няма да е. Та 280 лв. дотук и като сложа и закуската и нещо на плажа и сладолед и ще изхарчим повече от това което сме платили за ден в другия хотел. Обслужването и отношението в семейния хотел изобщо не ми хареса. Плажа в Равда е тесен и не може да се сравнява с този на Слънчев бряг. Та за моето семейство ранните записвания на хотел на inclusive си остава моя вариянт.

# 503
  • софия
Днес се настанихме в Роял гранд Каварна. Доволна съм от началото, ще споделя подробен отзив в края на почивката.

# 504
Ние сме вече на Марина Сандс Обзор. Всичко е качено като ниво  от миналата година.

Да добавя....Не съм сигурна,че ще резервирам и другата година,заради селските изпълнения 2,3 компании, слезли от колибите, да събират всички маси отвън и да ги окупират от 16.00 часа  до ранни зори...И всички други да нямат алтернатива да седнат навън заради тях,дошли единствено да ядат и пият докато се на*ерат

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 19:07 от the_demon

# 505
  • Beyond the stars
Вчера настанихме баба и внуче (плюс леля и братовчеди) в Топола скайс. Ние сме само транспортиращата услуга Bowtie
Но двуспалният апартамент нямаше нищо общо със снимките на сайта - доста по-хубав и реновиран изцяло. Като добавим и огромната тераса с фронтална гледка море, много красиво място. Терасата като такава може би предстои реновация.
Иначе са доволни са за сега, всичко според тях е на ниво. Аз определено мога да кажа, че апартамента ме впечатли спрямо очакванията, които имах.
За цената ноември с 40% си беше добра оферта.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 23:12 от Вълшебство

# 506
Днес се настанихме в Роял гранд Каварна. Доволна съм от началото, ще споделя подробен отзив в края на почивката.
Ще се радвам на отзив , защото сме отсядали все есенно- зимния сезон. Много го харесвам, но липсата на плаж ме отказва от основното ни лятно море.

Вълшебство , много се радвам ,че те е впечетлила Тополата. Четох някъде и отрицателни коментари… Каквото и да говорят , аз от 2016 година съм чест гост, хотела надгражда с годините и смея да твърдя, че ще е винаги в графата ми Любими ♥

# 507
Ние бяхме началото на юли в Топола скайс и честно казано не бихме се върнали. Като комплекс+ аква парка наистина е страхотен, но до там. Хигиената и храната изобщо не са на ниво. Общите тоалетни миришеха още преди да влезнеш, течен сапун нямаше, нямаше и кой да сложи затова все си ходехме до тоалетна в стаята/там поне беше чисто/. Храната беше всеки ден почти една и съща. Не сме капризни на храна, но готвеното изобщо не ни хареса добре,че бяха салатите що годе. Макар,че имаше едни репички си седяха от началото до края на почивката ни, почернели, изсъхнали. Уж в силен сезон бяхме и трябва да е добре, но ми направи впечатление,че първия ден напитките бяха по-концентрирани в сравнение с последния. Храната на външния бар изобщо няма да я коментирам. Аква парка ни хареса,защото водата беше приятна, а не ледена.
Споделете и вие какво е мнението Ви за Топола скайс.

# 508
  • В.Търново
И аз чакам отзиви за Топола скай, особено храната.

# 509
Топола скайс е уникална красота, но храната не им е силата определено. Въпреки това ние си изкарахме много хубаво там в средата на юли.

Общи условия

Активация на акаунт