👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 293
  • 389
  •   1
Отговори
# 105
Няма логика да се разпечатва , при положение, че ваучерът може да се използва няколко пъти до изчерпване на сумата.

# 106
Стана дума преди време, но мненията бяха противоположни - трябва ли да се разпечатва ваучера за Декатлон, физически магазин?
В чата им на сайта не знаят.
Моля за мнение от първа ръка.

Не, няма нужда от хартиена разпечатка.
В началото на годината си закупих с ваучера от телефона яке, точно от Декатлон.
Показваш баркода, сканират го на касата и това е.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 09:13 от monii

# 107
Би трябвало и от екрана на телефона да го сканират, освен че като на всяко нещо с баркод би трябвало да има опция и за ръчно въвеждане на цифрите от касиера. Принтирането е за да има какво да се сканира.

# 108
Стана дума преди време, но мненията бяха противоположни - трябва ли да се разпечатва ваучера за Декатлон, физически магазин?
В чата им на сайта не знаят.
Моля за мнение от първа ръка.

Сканираха го от телефона кода. С онова скенерче като пистолет на касите.

# 109
Те това разпечатанато на хартия дето са написали, го искат просто за да има откъде да сканират, не че на тях им трябва този лист. Така че не ги бърка от какъв носител ще го сканират.

# 110
Ето най-интересното от поръчката ми - боята е около 25 лв, почти колкото ваучера. Някак не очаквах да е толкова голяма:

# 111
  • Melmak
Аз съм доволна от ваучерчетата от Озон. Там можеш да си събираш ваучери в портфейла и да си изхарчиш няколко ваучера за 1 покупка или 1 ваучер за няколко покупки.

# 112
И аз мисля, че Озон са най-добрия избор от всички други предложени - има всякакви неща - козметика, игри, техника, книги, бебешки стоки и да не изброявам още. Просто няма как да не си вземеш нещо и ваучера няма да отиде на кино.

# 113
  • Пловдив
И за мен Озон са най-добрият избор. Ползвам сайта от години, коректни са, лесно се комуникира с тях и има всичко. И ваучери за подаръци от там взимам за познати.

# 114
И за мен Озон са най-добрият избор. Ползвам сайта от години, коректни са, лесно се комуникира с тях и има всичко. И ваучери за подаръци от там взимам за познати.
Да, и аз смятам да се доверя пак на озон. За мен наистина са добри. Дори ако се абстрахираме от играта и ваучерите и ако трябва да ги сравня с други подобни сайтове, особено store.bg, Ozone са супер!!! Стор.бг са мудни, все недоразбрали, все нещо объркали. Сякаш отиват на работа и са кисели като се обадиш да зададеш въпрос.
А иначе кога ще започва новото предизвикателство, мами?

# 115
Нямаме идея.
Първото беше “Звезден старт” - по случай новата година.
Второто беше “Споделена пролет” - по случай Първа проект.
И се надяваме третото да е за Великден, който е съвсем скоро.

# 116
  • София
Втората ми покупка с ваучери / точки от форума :

# 117
Мили мами, точки за обмяна трупаме ли извън предизвикателството?

# 118
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не.

# 119
Днес пробвах да купя нещо с точки през Озон. Получих мейл за потвърждение на поръчката. След два часа получих втори, че плащането не е одобрено. На никой дс му се е случвало?

Общи условия

Активация на акаунт