👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 286
  • 389
  •   1
Отговори
# 90
Не си я чела назад.Аз сега събирам точки, нямам какво да се похваля, че съм купила
.Последният пост може да е по темата, но не носи никаква стойност.

# 91
За мен не е достатъчно да се каже - трябва да се подаде ГДД. Аз не искам данъчна консултация, задавам въпроси, на които трябва да има отговори някъде - това какъв доход го водят, доход обложен с окончателен данък ли е, на основание кой член е обложен, с източник в България ли е, с кой код ще го декларират в чл. 73. На база тези отговори вече, може, който иска да ходи да си прави консултации.
Прочетох общите условия и не намирам отговори.
Ако има друга тема, в която може да питам, ще се радвам да споделите. Или други условия, които да прочета.

# 92
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това е облагаема награда - https://nra.bg/wps/portal/nra/taxes/okonchatelen-danak-varhu-doh … onkursi-i-proekti
Четете тук - https://www.bg-mamma.com/?topic=1728077.msg49184832#msg49184832 и ако смятате, че някой Ви дължи лично обяснение можете да го търсите на посочения в общите условия на програмата имейл -  loyalty@bg-mamma.com .

# 93
Това засяга всички потребители, не само мен, че да търся лично обяснение.

# 94
Мислех, че е очевидно, че източника на финансиране са партньорите, които предоставят ваучерите.
Подобен въпрос беше дискутиран в темата за лоялната програма преди да бъде заключена /коментираше се включването на още партньори и стана ясно, че трябва да са доста стабилни финансово, за да станат партньори/, от който контекст аз заключих косвено за себе си, че точно те са източника на финансиране.

# 95
То е ясно, че партньорите дават финасите, това си e реклама на фирмите.На бг-мамма за чий им е да ни дават пари иначе.Чак се зачудих, че някой пита.
Права е мимозата.
То затова и ваучерите са с такива суми, да има и доплащане.Вместо да им взимат пари за реклама, бг-мамма са ангажирали аудитория, която хем да е облъчена рекламно, хем да генерира и покупки, покрай които да вкарва и средства, отделно да не им застоява стока.Защото само с една дигитална реклама, фирмите рекламодатели, имат разходи.Сега се завърта цикъл.
Аз с всички мои покупки с ваучери, имах доплащане.Отделно автоматично те пращат да пазаруваш на конкретно място.Не е глупава схемата Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 21:41 от ДХ3

# 96
Аз сега взех ваучер за 30лв на Озон и доплащам 20. Още не съм взела пратката, но наистина не е интересно - разтворител за бои (скъп), бяла боя и още някои неща, за да допълня до 50 лв.

# 97
Да, аз също доплащах за всеки ваучер (отделно че мен ваучерите ме "побутнаха" да направя покупки, които отлагах или пък не бях сигурна дали ги искам).🙂

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 21:40 от dolce miele

# 98
Със сигурност е добър маркетингов ход. Спомням си, че много хора си закупиха от Истински мед някакъв шокомед и бяха очаровани. Според мен биха си купили отново дори и без ваучер. А, това е и целта - да продължиш да пазаруваш от конкретните магазини.

# 99
Аз си купих слушалки от Озон, като използвах ваучер 60лв и доплатих 80лв - схемата работи и то много добре 😁

# 100
Аз си купих Имуномед и много ми хареса! Пак ще си купя. Отделно установих, че хранителни добавки и витамини са много изгодни в Озон. Плюс хубави книги. Heart
Много добре е измислена ЛП, да.

# 101
Аз си бях купила шокомед, опитах го, но не бих повторила. Не е нещо уау, по-добре истински мед без добавки.

# 102
Шокомед не съм купила, но Имуномед е създаден за мен! Kissing Heart С джинджифил, черен пипер и куркума! Heart Eyes

# 103
Шокомед не съм купила, но Имуномед е създаден за мен! Kissing Heart С джинджифил, черен пипер и куркума! Heart Eyes

Ууу е това не бих пробвала 🤣🤣🤣 Колко сме различни всички. Аз пробвах мед с шамфъстък (на друга марка) и много ми хареса също.

Озон си имат супер промоции и има всичко. И имат много бърза доставка.

# 104
  • София
Стана дума преди време, но мненията бяха противоположни - трябва ли да се разпечатва ваучера за Декатлон, физически магазин?
В чата им на сайта не знаят.
Моля за мнение от първа ръка.

Общи условия

Активация на акаунт